שווה את המחיר?

Freemee

New member
וזה לא רק באייפונים, זה בהכל

סתם דוגמה שנתקלתי לאחרונה: למה מחזמר cats צריך לעלות בארץ 400 שקלים לכרטיס כשבאירופה עולה 250 שקלים לכרטיס שורה ראשונה..
למה? כי הם חזירים והם יכולים

amitp

New member
אני מניח שיש קשר לכך שבסיבוב הופעות באירופה

(או הופעה מקומית אם מדובר על תיאטרון הבית) יחס עלות ההקמה הראשונית וההפקה אל מול מספר ההופעות וכמות הצופים הכללית הוא טוב יותר.
&nbsp
מה לעשות, אנחנו מקום קטן. יש לזה יתרונות ויש גם כמה חסרונות.

eladromno1

New member
אנחנו מדינה קטנה - פחות מוכרים - פחות תחרות

זה כל הסיפור. צריך כאן מפקח על הגבלים עסקיים עם שיניים שיעשה שינויים. או איזה חבר כנסת שיזיז עניינים כמו במהפכת הסלולר שבמקום שנשלם 300 ש"ח לחודש, היום לא עוברים את ה 99 ש"ח עם שיחות לא מוגבלות.

se7en77

New member
יש ב-BUY2USA עכשיו מכירה של אייפון 6

16GB ב-4499
64GB ב-4999
128GB ב-5499
&nbsp
כולל משלוח עד הבית ומיסים.

eladromno1

New member

ותודה ל ebay ואמאזון!

Freemee

New member
אני לא מבין למה אנשים לא יכולים לחכות

תוך חודש זה יגיע ביבוא מסודר לארץ. חודש לא תשרדו עם הפלאפון הישן?
מי שהכסף שלו נשפך מהמכנסיים שיקנה, אחרת באמת מיותר.

da da da da

New member
מה לא מובן?

"כשקרה" משהו חדש שאתה מתרגש ממנו - מכור לו, קשה מאוד לחכות לו. זהו רגש ממש ממכר. כל המחשבות שלך נעות סביבו. זה תמיד בראש שלך. אתה צופה ביוטיוב מאה פעם ב-unboxing
, קורא סקירות וחולם מה תעשה עם המכשיר כשהוא סוף סוף יהיה אצלך. אתה קם מוקדם בציפיה
, והולך לישון עם חיוך - בידיעה שיום אחד זה יהיה אצלך... האדון הזה, כנראה ממש מתרגש מאייפון חדש.

אם אתה לא לא מבין למה כל כך קשה להמתין למשהו שאתה כל כך מתרגש ממנו (לא רק אייפון), אתה כנראה אדם מאוד מפנם

אגב, אני רואה שאתה קשור לפורום סטארגייט (שלא פעיל). אתה יודע האם יש תוכנית לסרט/סדרה חדשה? אני מתגעגע לסדרה

Freemee

New member
לצערי לא

היה דיבור על סרטים אבל הכל נגוז. אתה מוזמן לבדוק באתר gateworld.net. זה האתר עם הכי הרבה עדכונים בנוגע ל franchize.
&nbsp
אני מבין למה אנשים מתרגשים מהאייפון או מכל דבר חדש. אבל צריך להכניס דברים לפרופורציות ולשלם עוד 3000 שקלים רק כדי שיהיה לך את זה חודש לפני, לדעתי זה טמטום. אני מסכים שיש גבול לכמה אפשר לחכות, אבל מדובר פה על חודש.

למעלה