אמאלה הוא כוסון אש!!! בן כמה הוא? סתם שאלה...מעניין אותי...
ל ליטלי לאב שרוני לנצח New member 14/2/06 #41 כעעעעלקקקקקק חחחחחחח כעלקקקקק חבר שלךךךךך ישקרניתתתתתת שכמותךךךך קוראים לו בצ'יטו והוא בכלל מארגנטינההההה ישקרניתתת בעעעעעע עליךךךך ממציאה לך חבריםםם
כעעעעלקקקקקק חחחחחחח כעלקקקקק חבר שלךךךךך ישקרניתתתתתת שכמותךךךך קוראים לו בצ'יטו והוא בכלל מארגנטינההההה ישקרניתתת בעעעעעע עליךךךך ממציאה לך חבריםםם
Y yafit93 New member 16/2/06 #44 באמת מה יוצא מזה שאתם משקרים סתומים והוא שווה אבל למה שירצה לצאת איתך חח
ע עדנוש המאמי New member 16/2/06 #42 אני מכירה אותו כאילו לא אישית אבל.. אם אתם רואים פלוריסיינטה יש שם ילדה בשם פאס=מריה אוחוחינה..והיה לה חבר ושמו שם כתבה ושמו תמונות שלו וזה הוא.. למה לשקר היית מתה לכזה כוסוןןןן....
אני מכירה אותו כאילו לא אישית אבל.. אם אתם רואים פלוריסיינטה יש שם ילדה בשם פאס=מריה אוחוחינה..והיה לה חבר ושמו שם כתבה ושמו תמונות שלו וזה הוא.. למה לשקר היית מתה לכזה כוסוןןןן....
C Charmed Galia New member 16/2/06 #46 אדם ברמן הכוסון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo11.gif
O OoנויoO New member 16/2/06 #47 אין לי מושג מי זה =/ אבל... הוא כוסוןןןןןןןןן אמאא!!! אבל אין על אושרי!
ג גיושש New member 17/2/06 #50 אעלקק זה חבר שלך ??..אעלק חח .. "גם אם כן" אושרי יותר חתיך מימנו איי אין על אושרי המושלם..
ג גיושש New member 17/2/06 #52 לא הבנתי .. "מאיפה את מכירה אותך ירדן?"(זה מה שכתבת ולא הבנתי) אני גיא (אני בת) ושמת את התמונה של חבר שלך אז כתבתי לך שזה לא יכול להיות כי הוא בכלל לא מהארץ.. הוא מארגנטינה
לא הבנתי .. "מאיפה את מכירה אותך ירדן?"(זה מה שכתבת ולא הבנתי) אני גיא (אני בת) ושמת את התמונה של חבר שלך אז כתבתי לך שזה לא יכול להיות כי הוא בכלל לא מהארץ.. הוא מארגנטינה