שוב...

Brwonie22

New member
לא באנגלית... בספרדית!

וזה עם סמל של בצפר! אין מצב שיש לך חולצה של בצפר וכתוב בספרדית!! =/!!

חולצות תתפלאי אבל גם חולצות עם..

כתוביות בספרדית לא חסר לי.. ו.. זה לא חולצה עם סמל ביה"ס מה שהוא לובש.. זה כול-כך לא קשור למה שכתוב לו על החולצה!

רונית צר לי לאכזב

אבל לא הצלחת לשקר... לכי לפורום ראש גדול אולי שם את יכולה... כי להם יש ראש קטן אז הם לא ישימו לב אבל בכל זאת שיהיה לך בהצלחה עם החבר הדימיוני...

../images/Emo46.gif:-../images/Emo46.gifואיייייייי אני עצבניתתת!!!!

כוססססס אמא של הנינטט הבתת זונה הזאת לקחהה את יהודה לוי מאפרתת הכלבהה הזאתת ואיייייי!!!יהודה לוי ואפרת נפרדוו קולטים וגם רן ונינטט מעניין פיתאום שני הזוגות נפרדים|?!!?!?!? בת זונה נינט כולה באה מכוכב נולד ומרשה לעצמה לקחת את יהודה לויי!!!!!!

=\ =\ =\ =\ =\ =\ =\

כול-כך קשור לסיטואציה.. ו.. לשירשור.. =\ חוצמזה שנינט לא בת-זונה... האפרת הזאת היתה מתה ליהיות כמוה!

מה ציפיתם?

שאני אפתח הודעה חדשה הרי אתם אומרות לא לפתוח!! אז מה אתן רוצותת..אז סורי שלא כתבתי מקודם נצ"לש..

OoנויoO

New member
ראסמי לא קשור ואם כבר...

אז רן דנקר בגד בנינט עם אפרת! והיא לא בת זונה!!!!

תקראווווווווווווווווווו !!!../images/Emo13.gif

חבר'ה.. אין לי מושג מה עובר עליהם.. מי בגד במי אבל אני יכולה להגיד לכם בידיוק מה קרה... נינט טייב ורןדנקר==> נפרדו. אפרת בוימולד ויהודה לוי==> נפרדו. דודי מליץ ומאיה בוסקילה==> נפרדו. נינט טייב ויהודה לוי==> ביחד. אפרת==> הלכה לציון ברוך. אל תקחו אישית אבל זה מה ששמעתי.. ביי כפרות.. ואיך זה באמת קשור לשרשרות ולמה אתם סתם פותחים שרשורים ואשכולות לשטויות????????????????? למי אכפת שזה "חבר" שלך? וחצמזה לחברה שלי יש אח קופי הילד הזה

קיצרר..

ראיתי שאיזו אחת פה שמה תמונה של חבר שלה..רוצות לראות את שלי או שלא מעניין אותכם?

ואיי זה עושה לי בעיותת..

אני עושה עיון מכניס האת התמונה שלוחת וזה לא יודעת נטקע לא מגיב ואומר לי שמשו לא בסדר אוףף!!!

למעלה