שוב תאונה.. מול הבית..
R reuthal New member 10/7/05 #2 למה את מצפה כשמורה נהיגה עכשיו מול הפרצוף שלי נכנס באין כניסה-??? והוא אמור ללמד לנהוג בטוח ולפי החוקים- בושה!
למה את מצפה כשמורה נהיגה עכשיו מול הפרצוף שלי נכנס באין כניסה-??? והוא אמור ללמד לנהוג בטוח ולפי החוקים- בושה!
R reuthal New member 11/7/05 #6 לא טפו טפו ב"ה אבל כמה רגעים לפני שכתבתי ראיתי מורה נהיגה נכנס שאין כניסה ומזל שאני נוהגת לאט כי גם זה היה יכול להסתיים לא טוב- יש סיבה לתמרורים... איפה את גרה? איפה היתה התאונה?
לא טפו טפו ב"ה אבל כמה רגעים לפני שכתבתי ראיתי מורה נהיגה נכנס שאין כניסה ומזל שאני נוהגת לאט כי גם זה היה יכול להסתיים לא טוב- יש סיבה לתמרורים... איפה את גרה? איפה היתה התאונה?
B b love New member 11/7/05 #9 עמק האלה.. נמאס לי כבר כל יומיים יש פה תאונה, עד שמישהו לא ימות לא יעשו כלום...
B b love New member 11/7/05 #4 אין לי מושג עוד בום גדול מול הבית.. משטרה אמבולס, אולי שפשוט ישארו פה ממילא כל דקה יש פה תאונה וזה כבר מתחיל להימאס...
אין לי מושג עוד בום גדול מול הבית.. משטרה אמבולס, אולי שפשוט ישארו פה ממילא כל דקה יש פה תאונה וזה כבר מתחיל להימאס...
B BenjiMan New member 11/7/05 #12 לצערי כן.... בצומת הזאת יש יחסית הרבה תאונות...הבן שלי החליט להציב מצלמת אינטרנט שמצלמת את הצומת...ומקליטה כמובן...היום היא הקליטה את התאונה... ב.
לצערי כן.... בצומת הזאת יש יחסית הרבה תאונות...הבן שלי החליט להציב מצלמת אינטרנט שמצלמת את הצומת...ומקליטה כמובן...היום היא הקליטה את התאונה... ב.
M Mילק שייק New member 11/7/05 #15 תגיד,אתה רציני? ../images/Emo12.gif לא הייתי מאמינה בחיים שמישהו יחשוב על זה...