שוב - שרשור הגמדים!

../images/Emo124.gifמתכוננות ל"גמד והענק"../images/Emo70.gif

כדי שכל אחת תוכל להכיר אחת את השניה יותר טוב, אז שכל אחת תשרשר כאן את התשובות שלה
שם: תחביבים: המקום האהוב לחופשה: טעם גלידה אהוב: פרי אהוב: ממתק: שיעור: חג: היום הכי אהוב בשבוע: צבע: מגזין: עונה אהובה בשנה: שם לבת: שם לבן: קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: תוכנית אהובה בטלוויזיה: סגנון תוכנית אהובה[טלנובלות, ריאליטי וכו"]: אתר אהוב:
חיה אהובה: בדיחה: אומר הרבה: נעליים: תחנת רדיו:
חדר בבית: דיסק אהוב: סלט: בשר: תוספת לפיצה: ארץ: עיר: מקום אהוב: ריח: טעם: רגש: מספר: ספר: האתר שלי:

תקראו עד הסוף

בגלל שאני לא הרבה בפורום כי יום אני לא פה ועוד יומים לקרוא את כל ההודעות כאן ולהבין מה חדש אז עכשיו אני יענה על הכל!!!! 1. אני בוחרת במספר 6 ( הבנתם למה אני מתכוונת נכון?) 2.שם:הדר תחביבים:להיפגש על חברות,לשחק במחשב \לגלוש באינטרנט,לראות טלויזיה ולשמוע שירים... המקום האהוב לחופשה: חו"ל טעם גלידה אהוב: וניל עוגיות , וגלידה אמריקאית פרי אהוב: אבטיח (יאמי..) ממתק: שוקולד לבן עם עוגיות שיעור: ספורט ומחשבים חג:פסח (יש שני יתרונות : החופש, האפיקומן- מקבלים מתנה!!! חחח) היום הכי אהוב בשבוע: אין העדפה צבע: כחול וצהוב מגזין: ראש1 עונה אהובה בשנה:אביב (לא קר לא חם ויש את פסח ) שם לבת: סיון, סיגי, סיגל שם לבן: עידו קבוצת ספורט אהובה: כדורגל: בית"ר ירושליים חודש אהוב: יוני (בגלל היום הולדת שלי וגם יש חופש גדול !!!) שחקנית אהובה: קמילה בורדונובה, הילארי דאף שחקן אהוב: ש-י- ג-ב-ס-ו-!-!-! תוכנית אהובה בטלוויזיה: חברים, כיתה "406", חברים לנצח המורדים ארתור סגנון תוכנית אהובה: תוכנית טלנובלה סרט קומדיה אבל אין משהו הכי הכי אתר אהוב: תפוז חיה אהובה: כלב ודולפין בדיחה: יש כמה קשה לכתוב הם ארוכות אומר הרבה: אמא... נעליים: פלטפורמה וכפכף אבל שחם עדיף לוותר על זה תחנת רדיו: אין דיסק אהוב: ארים ראשי (של שי גבסו כמובן) סלט: שונאת סלט בשר: קבב, ושניצל תוספת לפיצה: זיתים!! ארץ: ישראל עיר: מודיעין מקום אהוב: הלונה פארק, ריח: עשן טעם: חמוץ מלוח רגש: תנו לחשוב קצת מספר: -2- האתר שלי: -אין אבל אני מבטיחה שיהיה!!! 3. אני גם רוצה להישתתף בגמד והענק 4. הבנתי רק שהיה ריבון בין מיתר לעוד מישהו אשמח לקבל הסברה קטנטנה על מה שהיה כי לא הבנתי כלום!!!! ווו זהו בנתיים אהה כן מתי מתחילים את המשחק "הגמד והענק" ואיך נשחק אותו כאן? טוב תודה תודה תודה בעצם עם אתם בכלל כאן אם נשאר לכם עוד סבלונות לקרא את הכל... טוב בקיצור מקוה לקבל ממשהו תגובה !!! מהדר

ODana

New member
../images/Emo124.gifגמד ענק - השאלון

אני משרשרת הנה את השרשור הקודם עם השאלונים. בנות שעוד לא ענו - זה הזמן (גמני, גמני)...

ש-ל-י-../images/Emo70.gif

שם:שחר תחביבים:כל מה שקשור למחשב, להיפגש עם חברות, לראות סרטים, כל מני...
המקום האהוב לחופשה: חו"ל (מדברת מנסיון) טעם גלידה אהוב: וניל עוגיות (אמריקאית
) פרי אהוב: ענבים ממתק: סוכריה על מקל שיעור: היסטוריה, מחשבים חג:פסח (לא רק בגלל החופש) היום הכי אהוב בשבוע: אםם...כולם צבע: ס-ג-ו-ל-
וכחול מגזין: ראש1 עונה אהובה בשנה:חורף שם לבת: נ-ט-ל-י, נטע, סתיו, קורל שם לבן: אםם...הראל קבוצת ספורט אהובה: בית"R ירושלים (כדורגל) חודש אהוב: נובמבר (יומולדת + חורף ו-ק-ר) שחקנית אהובה: אמה ווטסון, מרי-קייט ואשלי, אפרת בוימלד... שחקן אהוב: אורלנדו בלום
, דניאל רדקליף
, ג'וני דפ. תוכנית אהובה בטלוויזיה: חברים, הסימפסונים, מכושפות, הילדים מגבעת נפולאון, סאקורה. סגנון תוכנית אהובה[טלנובלות, ריאליטי וכו"]:אין משהו קבוע אתר אהוב:
תפוז
חיה אהובה: כלב
וסלמנדרה, ונמרים. בדיחה: יש לי שתיים טובות מאוד
אבל צריך להראות אותם...
חבל. אומר הרבה: אמא
ושיט. (אין בינייהם קשר, אפילו לא דימיון...) נעליים: חורף-פלטפורמלה מגף. קיץ- כפכפים נון-סטופ. תחנת רדיו: אין
חדר בבית: החדר שלי, סלון, מטבח...שירותים
. דיסק אהוב: hits 2 (חדש) סלט: לא אוכל סלט
בשר: קבב, ובולונז של אמא. תוספת לפיצה: כלום- טעים ככה ארץ: ישראל
עיר: מודיעין חולון ולונדון מקום אהוב: הבית הישן שלי בארצות הברית, והלונה פארק...
ריח: על האש...
טעם: חמוץ וחריף. רגש: אםםם...
מספר: -4- ספר: הארי פוטר (ש-ו-ל-ט-
) האתר שלי: -בבניה-

ODana

New member
../images/Emo23.gifהשאלון שלי../images/Emo23.gif

שם:דנה שטרן
תחביבים: אופנה, בגדים, בנים
המקום האהוב לחופשה: חנויות בגדים
טעם גלידה אהוב: שוקולד (אבל אוכלת סורבה פירות בגלל הקלוריות)
פרי אהוב: מנגו
ממתק: פסק זמן
שיעור: חופשי
חג: פסח. כי יש המון חופש
היום הכי אהוב בשבוע: שבת
צבע: אדום
מגזין: ראש 1
עונה אהובה בשנה: קיץ
שם לבת: ליאן שם לבן: ליאם קבוצת ספורט אהובה: ריאל מדריד, בגלל באקהם
חודש אהוב: יולי-אוגוסט (החופש הגדול)
שחקנית אהובה: לינדזי לוהן
שחקן אהוב: אשטון קוצ'ר
תוכנית אהובה בטלוויזיה: מופע שנות ה 70 (בגלל הסעיף הקודם)
סגנון תוכנית אהובה[טלנובלות, ריאליטי וכו"]: הכל, תלוי בשחקנים
אתר אהוב: http://forums.tapuz.co.il/theGirlz
חיה אהובה: דג
(לא עושה לכלוך) בדיחה: אוהבת לשמוע, שונאת לספר
אומר הרבה: איך שמתלבשים - זה אמר הרבה על הבנאדם
נעליים: הרבה
תחנת רדיו: 99 אסקייפ
חדר בבית: שלי
דיסק אהוב: בימים אלה - בלאקפילד
סלט: יווני
בשר: בולונז
תוספת לפיצה: סלמי
ארץ: צרפת
עיר: פריז
מקום אהוב: הקניון
ריח: של בושם טוב
טעם: מתוק
רגש: אהבה
מספר: 4
ספר: מז'אנר הרומן הרומנטי
האתר שלי: זה!

moranooosh

New member
שלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שם
מורן תחביבים
לחרוש על המחשב לצאת עם חברות המקום האהוב לחופשה
לוידעת... טעם גלידה אהוב
שוקו פרי אהוב
אבטיח ממתק
תמיד איתך שוקולד פרה...טוב לא תמיק...עד שאני יאכל אותו... שיעור
בעע...לימודים חג
פסח (אין לימודים במשך חוודש!) היום הכי אהוב בשבוע
שלישי...לוידעת למה... צבע
תכלת מגזין
ראש 1 עונה אהובה בשנה:
קיץ שם לבת
יעל שם לבן
לירן קבוצת ספורט אהובה
ספורט? בע.. חודש אהוב
אוקטובר שחקנית אהובה
קמילה בורדונובה שחקן אהוב
טום פלטון, דניאל רדקליף ורופרט גרינט השאווים! תוכנית אהובה בטלוויזיה
המורדים ומכושפות סגנון תוכנית אהובה[טלנובלות, ריאליטי וכו"]
תוכניות ריאליטי קומדיה וקצ טנלבלות אתר אהוב
לוידעת.. חיה אהובה
כלב בדיחה
היא ארוכה... אומר הרבה
1+1=2 נעליים
כפכפים תחנת רדיו
100FM חדר בבית
החדר שלי.. דיסק אהוב
טיימפו סלט
לוידעת..בריא זה לא טעים! תוספת לפיצה
זיתים ארץ
ישראל...מכירים? עיר
בת ים מקום אהוב
קניון, ים מספר
ספר
פ האתר שלי
אין

p r u d e n s

New member
כעעעע../images/Emo176.gif

שם: שיר תחביבים: אינטרנט, ספרים, טלוויזיה המקום האהוב לחופשה: לונדון טעם גלידה אהוב: וניל פרי אהוב: תפוח ממתק: ה-כ-ל שיעור: אנגלית חג: אף אחד! שונאת חגים! היום הכי אהוב בשבוע: שישי צבע: כחול מגזין: ראש1 עונה אהובה בשנה: סתיו שם לבת: שם לבן: קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: אוקטובר שחקנית אהובה: שאנן דוהרטי שחקן אהוב: אורלי, דומיניק מונהאן תוכנית אהובה בטלוויזיה: מכושפות, באפי סגנון תוכנית אהובה[טלנובלות, ריאליטי וכו"]: פנטזיה
אתר אהוב: תפוז חיה אהובה: סטושייייייי בדיחה: אומר הרבה: כע נעליים: אולסטאר תחנת רדיו: הדורבנים FMO_0 חדר בבית: חדר מחשב דיסק אהוב: קובי סלט: יווני בשר: פרגיות תוספת לפיצה: גבינה בולגרית ארץ: ישראל עיר: תל אביב מקום אהוב: אההההה ריח: דשא שנגזם זה עתה
, ריח של כלב טעם: מתוק רגש: שמחה מספר: 1 ספר: שרה"ט, ה"פ, אליפים, אורי האתר שלי: אין

t o o t

New member
ש-ל-י:

שם:רותם תחביבים:מחשב,טלויזה, חברים המקום האהוב לחופשה:הולנד טעם גלידה אהוב: שוקולד פיצפוצים פרי אהוב: אפרסק ממתק: שוקולד שיעור: עברית חג:פסח היום הכי אהוב בשבוע:רביעי צבע:ורוד סגול וכחול מגזין: ראש1 עונה אהובה בשנה:אביב שם לבת: ענבר שם לבן: רועי קבוצת ספורט אהובה: אממ מכבי חודש אהוב: מאי שחקנית אהובה: קמילה שחקן אהוב: בנחמין תוכנית אהובה בטלוויזיה: המורדים,כוכב נולד סגנון תוכנית אהובה[טלנובלות, ריאליטי וכו"]:טלנובלות וריאליטי אתר אהוב: תפוז חיה אהובה: כלב בדיחה: הרבה אומר הרבה: סבבה,אחלה,טוב קלטנו נעליים: ספורט ועכשיו כפכפים עם פלטפורמה תחנת רדיו: 90 FM חדר בבית: שלי דיסק אהוב: יש הרבה סלט: חסה בשר: אממממ קציצות של אמא תוספת לפיצה: פטריות וזיתים ארץ:ישראל עיר: חדרה מקום אהוב: אילת ריח: של לימונים טעם: אני יותר אוהבת מתוק רגש: לא הבנתי מספר:3 ו7 ספר:חץ בלב וגלי האתר שלי:היה....נמחק

תשובות-----../images/Emo8.gif

שם:
אודליה תחביבים:
לגלוש באינטרנט, לשמוע מוסיקה, לשחק כדורסל, לראות טלויזיה ולצאת לבלווווות... המקום האהוב לחופשה:
חווווול טעם גלידה אהוב:
וניל ריבת חלב.... פרי אהוב:
אני לא יודעת איך קוראים לו... חחח ממתק:
ה-כ-ל... בערךך...חח שיעור:
עד שיש חופש אתם מזכירים לי..??!! טוב נו- ספורט חג:
חנוכהההה... ופורים היום הכי אהוב בשבוע:
שלישי או ראשון (לא יודעת למה...) צבע:
תכלת ושחור מגזין:
ראש1 ומעריב לנוער עונה אהובה בשנה:
קיץץץץץ שם לבת:
עדי שם לבן:
טל קבוצת ספורט אהובה:
ביתר י-ם חודש אהוב:
כיסליו- יומולדת, פורים- כי לא לומדים... שחקנית אהובה:
מורן גרוס ג'ניפר לופז וניקול קידמן שחקן אהוב:
רן בכור ובן אפלק תוכנית אהובה בטלוויזיה:
אמל (אהבה מעבר לפינה) סגנון תוכנית אהובה[טלנובלות, ריאליטי וכו"]:
טלנובלות אתר אהוב:
כמעט הכלללל חיה אהובה:
כלב כיס בדיחה:
אם אתם ב-א-מ-ת רוצות בדיחה יש לי פווול אתרים.. חחח אומר הרבה:
פאק,
וחרא... נעליים:
חורף- מגף, קיץ- כפכף תחנת רדיו:
גלגלצ חדר בבית:
החדר שלי והסלווון.. דיסק אהוב:
יש לי פוווול סלט:
יווני בשר:
לא יודעת איך קוראים לוווו תוספת לפיצה:
בצלללללללללללללללל ארץ:
ישראל ואני אוהבת את איטליה עיר:
קיסריה מקום אהוב:
בעעעע מאיפה לי לדעת??! אולי שירותים... חחחח ריח:
פיצהה טעם:
א-ה-ב-ה רגש:
א-ה-ב-ה מספר:
6 (לא יודעת למה) ספר:
ריגעי האור האתר שלי:
--אין-- יאללה בעיייי חבר'הההה

../images/Emo124.gifשלי....

שם-שירלי
תחבבים- שופינג מחשב טלויזיה בריכה ים לדבר בטלפון
ועוד הרבה אבל אין לי כוח לרשום... מקום אהוב לחופשה- בריכה ים אילת
טעם גליזה- תות בננה
פרי אהוב- אפרסק ממתק- מסטיק זה נחשב לממתק? שיעור- מחשבים שאני לא עושה בו כלום חוץ מלגלוש באינטרנט.... חג- אממממ שבועות כי אני שונאת לאכול בשר...ואוכלים בו רק גבינה
היום הכי אהוב בשבוע- אין יום מיוחד אלא אם יש לי משהו מיוחד בו... צבע- כחול סגול וורוד מגזין-
1 זה אמור להיות- ראש1 עונה אהובה-קיץ כי הולכים לים ולבריכה... שם לבן-זוהר שם לבת- דנה קבוצת ספורט- אין.... חודש אהוב- אדר כי בחודש הזה אנחנו אף פעם לא לומדים ויש פעיליות כל הזמן אז לא באים לביצפר...
שחקנית-נינט טייב
ומיה דגן
שחקן-רן דנקר
תוכנית טלויזיה אהובה-המורדים השיר שלנו מכושפות ו406 בויוה סוג תוכניות- בעיקון הכל אבל בעיקר טלנובלות... אתר אהוב-תפוז
חיה אהובה- חתולים
בדיחה- יוסי בא לאמא בוכה
ואומר לה: אמא רוני זרק עלי אבן. אמא באה לרוני ואומרת לו:למה זרקת עליו? רוני אומר לה:הוא התחיל. אמא: היית קורא לי. ואז רוני אומר:למה את זורקת יותר טוב ממני? הבנתם?! לא מצחיק נכון?! אומר הרבה- רסמי
נעליים-כפכפים בקיץ ובחורף מגפיים תחנת רדיו-99FM
חדר בבית- החדר שלי המטבח ו...זהו דיסק-NOW10 סלט-ירקות עגבניה מלפפון גמבה ופלפל ירוק בשר- המבוגר
נחשב? תוספת לפיצה-זייתים
ארץ-ישראל
עיר-ראשון לציון "כאן נולדתי" וכאן אני אהיה תקועה עד סוף חיי מקום-קניון ים בריכה ריח- של הבושם אלווין טעם- מתוק וכמה שיותר
רגש- מזתומרת?לא הבנתי מה אני אמורה לכתוב פה... מספר-5 ספר-מקום ב
האתר שלי- אין לי אתר

../images/Emo124.gifשלי....

שם-שירלי
תחבבים- שופינג מחשב טלויזיה בריכה ים לדבר בטלפון
ועוד הרבה אבל אין לי כוח לרשום... מקום אהוב לחופשה- בריכה ים אילת
טעם גליזה- תות בננה
פרי אהוב- אפרסק ממתק- מסטיק זה נחשב לממתק? שיעור- מחשבים שאני לא עושה בו כלום חוץ מלגלוש באינטרנט.... חג- אממממ שבועות כי אני שונאת לאכול בשר...ואוכלים בו רק גבינה
היום הכי אהוב בשבוע- אין יום מיוחד אלא אם יש לי משהו מיוחד בו... צבע- כחול סגול וורוד מגזין-
1 זה אמור להיות- ראש1 עונה אהובה-קיץ כי הולכים לים ולבריכה... שם לבן-זוהר שם לבת- דנה קבוצת ספורט- אין.... חודש אהוב- אדר כי בחודש הזה אנחנו אף פעם לא לומדים ויש פעיליות כל הזמן אז לא באים לביצפר...
שחקנית-נינט טייב
ומיה דגן
שחקן-רן דנקר
תוכנית טלויזיה אהובה-המורדים השיר שלנו מכושפות ו406 בויוה סוג תוכניות- בעיקון הכל אבל בעיקר טלנובלות... אתר אהוב-תפוז
חיה אהובה- חתולים
בדיחה- יוסי בא לאמא בוכה
ואומר לה: אמא רוני זרק עלי אבן. אמא באה לרוני ואומרת לו:למה זרקת עליו? רוני אומר לה:הוא התחיל. אמא: היית קורא לי. ואז רוני אומר:למה את זורקת יותר טוב ממני? הבנתם?! לא מצחיק נכון?! אומר הרבה- רסמי
נעליים-כפכפים בקיץ ובחורף מגפיים תחנת רדיו-99FM
חדר בבית- החדר שלי המטבח ו...זהו דיסק-NOW10 סלט-ירקות עגבניה מלפפון גמבה ופלפל ירוק בשר- המבוגר
נחשב? תוספת לפיצה-זייתים
ארץ-ישראל
עיר-ראשון לציון "כאן נולדתי" וכאן אני אהיה תקועה עד סוף חיי מקום-קניון ים בריכה ריח- של הבושם אלווין טעם- מתוק וכמה שיותר
רגש- מזתומרת?לא הבנתי מה אני אמורה לכתוב פה... מספר-5 ספר-מקום ב
האתר שלי- אין לי אתר

KitiKiti

New member
../images/Emo68.gifהנה שלי:

שם:קרן תחביבים:לרקוד,לטייל,לצאת לשופינג,לשחק עם כלבה שלי,לראות טלויזיה,לשחק במחשב ולגלוש באינטרנת... המקום האהוב לחופשה:בית מלון,דהה...
טעם גלידה אהוב:וןניל,כמו במקדונלס...
פרי אהוב:אפרסק
ממתק:סוכריות גומי שיעור:אין לי שיעור אהוב
חג:פורים
היום הכי אהוב בשבוע:שבת! צבע:לבן,ורוד,כחול בהיר וסגול בהיר... מגזין:ראש1-אני מנוייה! עונה אהובה בשנה:קיץץץץץץץ
שם לבת:
שם לבן: קבוצת ספורט אהובה: אני בת הלואווו
חודש אהוב:יש שניים-יולי:תחילת החופש הגדול ופברואר:מיי יומולדתתת!
שחקנית אהובה:לינדזי לוהאן
שחקן אהוב:פליפה קולומבו
תוכנית אהובה בטלוויזיה:אםםםם...אפקט הפחד
סגנון תוכנית אהובה:קומדיה
אתר אהוב:אין... חיה אהובה:דולפיייין בדיחה:אין לי כח לכתוב אומר הרבה:אהבה נעליים:כפכפים תחנת רדיו: לא מקשיבה לרדיו
חדר בבית:החדר שליייייי
דיסק אהוב:אין
סלט:ירקות
בשר:סטייק
תוספת לפיצה:תירס
ארץ:ישראל
עיר:ניו-יורק
מקום אהוב: החדר שלי
ריח:ורדים
טעם:לזניה
רגש:אהבה מספר:8 ספר:צמרמורת האתר שלי:אין לי

KitiKiti

New member
../images/Emo68.gifאוי שחכתי שם לבן ולבת אז הנה

בת-קיילי בן-בן

../images/Emo39.gif

הי !!! אני הייתי באילת .. ובגלל זה לא הייתי הרבה הרבה הרבה זמן בפורום... קראתי על המשחק אבל הבנתי חלקית.... אבל אני רוצה להשתתף בו.... אז מחכה לתגובות להסברת המשחק!!! תודדדדדדדדדדדדדדדה!!!!!!!

שלי

שם:הדר תחביבים:להיפגש על חברות,לשחק במחשב \לגלוש באינטרנט,לראות טלויזיה ולשמוע שירים... המקום האהוב לחופשה: חו"ל טעם גלידה אהוב: וניל עוגיות , וגלידה אמריקאית פרי אהוב: אבטיח (יאמי..) ממתק: שוקולד לבן עם עוגיות שיעור: ספורט ומחשבים חג:פסח (יש שני יתרונות : החופש, האפיקומן- מקבלים מתנה!!! חחח) היום הכי אהוב בשבוע: אין העדפה צבע: כחול וצהוב מגזין: ראש1 עונה אהובה בשנה:אביב (לא קר לא חם ויש את פסח ) שם לבת: סיון, סיגי, סיגל שם לבן: עידו קבוצת ספורט אהובה: כדורגל: בית"ר ירושליים חודש אהוב: יוני (בגלל היום הולדת שלי וגם יש חופש גדול !!!) שחקנית אהובה: קמילה בורדונובה, הילארי דאף שחקן אהוב: ש-י- ג-ב-ס-ו-!-!-! תוכנית אהובה בטלוויזיה: חברים, כיתה "406", חברים לנצח המורדים ארתור סגנון תוכנית אהובה: תוכנית טלנובלה סרט קומדיה אבל אין משהו הכי הכי אתר אהוב: תפוז חיה אהובה: כלב ודולפין בדיחה: יש כמה קשה לכתוב הם ארוכות אומר הרבה: אמא... נעליים: פלטפורמה וכפכף אבל שחם עדיף לוותר על זה תחנת רדיו: אין דיסק אהוב: ארים ראשי (של שי גבסו כמובן) סלט: שונאת סלט בשר: קבב, ושניצל תוספת לפיצה: זיתים!! ארץ: ישראל עיר: מודיעין מקום אהוב: הלונה פארק, ריח: עשן טעם: חמוץ מלוח רגש: תנו לחשוב קצת מספר: -2- האתר שלי: -אין אבל אני מבטיחה שיהיה!!!

Roniii

New member
ושלי

שם: רוני גלעד תחביבים: אופנועים, מוזיקה מקום אהוב לחופשה: יוון טעם גלידה: שוקולד ממתק: קרמבו שיעור: ??? היום הכי אהוב: שבת (דאהה?!) צבע: כחול. כתום. מגזין: ראש 1 עונה: חורף שם לבת: גילי שם לבן: נדב קבוצת ספורט: מכבי תל אביב שחקנית: סקרלט ג'והנסון שחקן: ג'וני דפ תוכנית: הברבור (זהירות, סטיה!) סגנון: ריאליטי אתר: תפוז, פורומים, זהירות בנות (דאהה2) חיה אהובה: האחים שלי בדיחה: חה, חה, חה נעליים: סניקרס תחנת רדיו: 102 fm חדר בבית: שלי! דיסק אהוב: הדג נחש סלט: איכסה בשר: המבורגר תוספת לפיצה: זיתים ארץ+ עיר: הייתי רוצה לגור בניו יורק מקום אהוב: החדר שלי ריח: הדרים טעם: מתוק מספר: 8 ספר: שר הטבעות האתר שלי: כאילו, דאההה(3)

babygrl

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo41.gif../images/Emo87.gif../images/Emo110.gif

שם:חן תחביבים:לרצוח בדם קר, ולהגן על נמלים! המקום האהוב לחופשה: אוסטרליה, מיאמי, ובחנוכה לספרדדדד
טעם גלידה אהוב: וניל עם עוגיות שוקולד או אמינם פרי אהוב: מנגו, אפרסק ואגס ממתק: טעמי, רגליס שיעור: תקשורת, אומנות. חג:סוכות היום הכי אהוב בשבוע:חמישי צבע: ורוד מגזין: ראש1 עונה אהובה בשנה:אביב שם לבת: דניאל שם לבן: אביב קבוצת ספורט אהובה: מכבי חיפה חודש אהוב: פבואר שחקנית אהובה: ריס וויתרספון ועוד אחת שהשם שלה לא זכור לי. שחקן אהוב: בן אפלק, אשטון קוצ'ר ודייויד משו שמשחק בג'אג תוכנית אהובה בטלוויזיה: ג'אג, המגן, מלאך שחור, מכושפות וסברינה. סגנון תוכנית אהובה[טלנובלות, ריאליטי וכו"]:קומדיה, משטרה (כזה שיש תעלומה וצריך לחשוב כד לגלות מי רצח/גנב או משו כזה..) אתר אהוב: תפוז וישראבלוג חיה אהובה: דג תוכי (חיה אחת, נמצאת במצפה התת ימי באילת) בדיחה: ואיי לא עולה לי אחת עכשיו.. אומר הרבה: שדרן נעליים: לי קופר, מצדה. (ואנס) תחנת רדיו: 106FM בשעה עשר בבוקר חדר בבית: משרד דיסק אהוב: la bomba, והדיסק של שאקירה סלט: חסה וכרוב בשר: כנפיים בעלהאש עם חברים.. תוספת לפיצה: זיתם או בצל.. ארץ: israel! עיר: תל אביב מקום אהוב: סימול ריח: וניל טעם: וניל רגש: תחוק מספר:7 ספר: האלכימאי, הארי פוטר, נשים קטנות. האתר שלי:תפוז

cRaZy GiReL

New member
me../images/Emo180.gif

שם: מור תחביבים:אומנות בעיקר, לצייר, לכתוב שירים/סיפורים קצרים, לרוץ (הילדה הכי מהירה בכיתה!) לקרוא (פנטזיה) לראות טלויזיה ולחיות על המחשב 24 שעות ביממה. המקום האהוב לחופשה: צרפת. טעם גלידה אהוב: שוקולד. פרי אהוב: ענבים. ממתק: כל ממתק מתקבל בבברכה! חזירה שכמותי... שיעור: מחשבים. חג: חנוכה. היום הכי אהוב בשבוע: שישי צבע: כחול,סגול ושחור. מגזין: ראש1 ומעריב לנוער. עונה אהובה בשנה: חורף. שם לבת: אלמוג, לילך שם לבן: עודד, דרור קבוצת ספורט אהובה: אין חודש אהוב: חודשי החורף שחקנית אהובה: מישל טרכטנברג. שחקן אהוב: אורלנדו בלום. תוכנית אהובה בטלוויזיה: באפי, אנג'ל, משפחת סימפסון, מופע שנות ה-70ועוד ועוד סגנון תוכנית אהובה[טלנובלות, ריאליטי וכו"]: קומדיה, פנטזיה. אתר אהוב: תפוז. חיה אהובה: סוסים. בדיחה: תילאנדי תקף זאב. הזאב צעק "תילאנדי!תילאנדי!" אף אחד לא האמין לו. אומר הרבה: ווטאבר, פאקינג וכל השטויות האלה. נעליים: מגפיים. תחנת רדיו: גלגל"צ. חדר בבית: החדר שלי. דיסק אהוב: היהודים. סלט: אני לא כל כך מבדילה בין הסוגים... בשר: צימחונית גאה!
תוספת לפיצה: זיתים. ארץ: צרפת. עיר: פריז. מקום אהוב: חוף נודיסטים! סתם... קניון. ריח:כל דבר שבא מהחנות 'סבון של פעם.' טעם: מתוק. רגש: שמחה! מספר: 9 ספר: ה"פ, ראיון עם ערפד, שר הטבעות, ועוד מלא. האתר שלי: אין.

אוקע אניני!!!

שם:יסמין תחביבים:לקרוא אופניים טלויזיה מחשב...להתמסטל על הערסל...שילי.. המקום האהוב לחופשה: חו"ל!!! טעם גלידה אהוב: וניל פרי אהוב: נקטרינה ממתק: קליק שיעור: ספורט חג:פורים היום הכי אהוב בשבוע: חמישי צבע: כחול מגזין: ראש 1 עונה אהובה בשנה: חורף שם לבת: שקד שם לבן: - קבוצת ספורט אהובה: אין חודש אהוב:דצמבר שחקנית אהובה: - שחקן אהוב: - תוכנית אהובה בטלוויזיה: חברים סגנון תוכנית אהובה[טלנובלות, ריאליטי וכו"]:מה שיש רק שהוא לא קיצ'י מדי... אתר אהוב: תפוז חיה אהובה: כלבים אבל שיהיו קטנים... בדיחה: פעם איש הלך הלך הלך הלך נפל לבור...סתם..אני לא טובה בזה.. אומר הרבה: שטויות? נעליים: אולסטר מרטינס וניו בלנס שולטים... תחנת רדיו: - חדר בבית: סלון דיסק אהוב: גלי עטרי מה שאת אוהבת סלט: פרות בשר: סטייק תוספת לפיצה: תירס ארץ: צרפת!!! עיר: פריס חיחי מקום אהוב: הבית ריח: מתוקייי טעם: מתוק רגש: תלוי מספר: 6 ספר: לודעת... האתר שלי: תפוז זהו...בתקווה שלא התחילו עדיין את המשחק...

למעלה