שוב - שרשור הגמדים!

אנייי../images/Emo36.gif

שם:לירון
תחביבים:לרקוד לישון
טלוויזיה מחשב חברות.. המקום האהוב לחופשה: אממ אילת.. טעם גלידה אהוב:קרן עוגיות והגלידה הכחולה..
פרי אהוב: אפרסק ומנגו ממתק: סוכריה על מקל שיעור: חינוך-שבימנו זה חברה אבל הבציפר שלי קצת דפוק..:/ חג:ראש השנה <?>
<שתהיה לראש ולא לזנב..
> היום הכי אהוב בשבוע:לא ד'עת צבע: כחול מגזין: ראש1 עונה אהובה בשנה:אביב
שם לבת: יעל שם לבן: נאור קבוצת ספורט אהובה:מכבי חיפה
חודש אהוב: ספטמבר-יומולדתתת
שחקנית אהובה: אממ שחקן אהוב: לא ד'עת תוכנית אהובה בטלוויזיה:אקזיט
סגנון תוכנית אהובה[טלנובלות, ריאליטי וכו"]:לא ד'עת.. אתר אהוב: ? חיה אהובה: דולפין ועז בדיחה: איש אחד הלך הלך הלך נפל לבור הביא סולם חחחחחח
אומר הרבה: אממ דהה
נעליים: קיץ-כפכפים חורף- מגפיים תחנת רדיו: 99 אסקייפ חדר בבית: שלי.. דיסק אהוב: כלא6 סלט: מלפפון ועגבניה חח בשר: כנפיים חחחח תוספת לפיצה: אממ עדיף כלום אבל אם כבר אז זיתים ירוקים חע
ארץ: ישראל
עיר: מודיעין <לאאאאא> ת"א.. מקום אהוב: אמממ לא ד'עת.. ריח: טופ טעם: טעים רגש: אהבה מספר:3 ספר: חבקי אותי חזק
האתר שלי:אין לי..

אני

שם: יובל תחביבים: מחשב טלווזיה שופינג ועוד כמה.... המקום האהוב לחופשה: לא יודעת טעם גלידה אהוב: ריבת חלב פרי אהוב: תות דובדבן עבים אבטיח ושזיף ממתק: ליודעת שיעור: ליודעת חג: ליודעת היום הכי אהוב בשבוע: שבת! צבע: ורוד פוקסיה מגזין: אין עונה אהובה בשנה: חורף ואביב שם לבת: יעל, מיכל, דנה שם לבן: ליודעת קבוצת ספורט אהובה: אין חודש אהוב: יוני! (יומולדת) יולי אוגוסט (אני באמת צריכה להסביר?) שחקנית אהובה: יש הרבה שחקן אהוב: יש הרבה תוכנית אהובה בטלוויזיה: השיר שלנו סגנון תוכנית אהובה[טלנובלות, ריאליטי וכו"]: לא יודעת אתר אהוב: אין חיה אהובה: סוס בדיחה: אין לי כוח עכשיו.... אומרת הרבה: לא יודעת, אין לי כח, רגע נעליים: מה אמורים לרשום פה? תחנת רדיו: אין חדר בבית: ליודעת דיסק אהוב: אין סלט: פרות בשר: ופה מה אני אמורה לכתוב? תוספת לפיצה: גבינה צהובה ארץ: ארה"ב עיר: ניו יורק מקום אהוב: ליודעת ריח: ליודעת טעם: מתוק(?) רגש: ??? מספר: 2 ספר: ?? האתר שלי: אין

the bitch grl

New member
עכשיו אני: ../images/Emo46.gif

שם: קרן תחביבים: קולנוע, קולנוע וקולנוע המקום האהוב לחופשה: איטליה טעם גלידה אהוב: שוקולד עם פצפוצי שוקולד פרי אהוב: אבטיח ממתק: שוקולד שיעור: היסטוריה חג: ראש השנה ופורים היום הכי אהוב בשבוע: שישי צבע: תכלת מגזין: ראש1 עונה אהובה בשנה: סתיו שם לבת: מייה שם לבן: איליי קבוצת ספורט אהובה: דאאה! חודש אהוב: נובמבר שחקנית אהובה: כירסטן דאנסט שחקן אהוב: ג'וני דפ תוכנית אהובה בטלוויזיה: הסופרנוס סגנון תוכנית אהובה[טלנובלות, ריאליטי וכו"]: דרמה וקומדיה אתר אהוב: חיה אהובה: לולה בדיחה: אומר הרבה: לא נעליים: כפכפי אצבע תחנת רדיו: 102 fm חדר בבית: שלי דיסק אהוב: רדיו הד (כל הדיסקים שלהם) סלט: ירקות עם טונה בשר: סטייק עסיסי "מדיום רר" תוספת לפיצה: עגבניות ארץ: ישראל עיר: תל אביב מקום אהוב: ים בערב ריח: של הגשם, מרכך הכביסה שאמא שלי קונה, עוגה שהרגע יצאה מהתנור טעם: מתוק רגש: שמחה מספר: 8 עונה: סתיו האתר שלי:

Stripperella

New member
אני!!../images/Emo60.gif

שם: מונה תחביבים: לרקוד, לשיר, להיות במחשב-צ'אטים..להפגש עם חברות לצאת לבלות המקום האהוב לחופשה: לא אכפת לי.... טעם גלידה אהוב: פונשט בננה
פרי אהוב: נקטרינה! ממתק: שוקולד שיעור: לא אוהבת שיעורים!
חג: פסח!!!...(חופש ארוך...)
היום הכי אהוב בשבוע: שני! צבע: אדום מגזין: ראש 1 עונה אהובה בשנה: אביב
שם לבת: לא משנה לי... שם לבן: גם לא משנה לי... קבוצת ספורט אהובה: מכבי חיפה עולה!!! חודש אהוב: אפריל! שחקנית אהובה: ניקול קידמן שחקן אהוב: אורלנדו בלום
תוכנית אהובה בטלוויזיה: כל התוכניות ב-יס רייל! והשיר שלנו! סגנון תוכנית אהובה[טלנובלות, ריאליטי וכו"]: ריאליטי אתר אהוב: אממ.... חיה אהובה: חתול
בדיחה: איש אחד הלך הלך הלך...התעייף...התחיל לרוץ...(יש הרבה זה הכי קצר)
אומר הרבה: קחי את זה באיזי!
נעליים: כפכפי אצבע... תחנת רדיו: גלגל"צ....רדיו חיפה חדר בבית: החדר שלי!! דיסק אהוב: stripped של כריסטינה אגילרה! סלט: ירקות בשר: פרגית...! תוספת לפיצה: פיטריות
ארץ: ישראל!
עיר: לא אכפת... מקום אהוב: המרפסת שלי!
ריח: ריח של נרקיסים
טעם: מתוק רגש: אהבה
מספר: 2 ספר: הארי פוטר (?) האתר שלי: יש הרבה.....
מקווה שעיניין!

tairb

New member
אני עונה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo98.gif

תחביבים: לשחק במחשב ולעשות שופינג!
המקום האהוב לחופשה: חו"ל
טעם גלידה אהוב: וניל איטלקי
פרי אהוב: ענבים
ממתק: מקופלת
שיעור: אנגלית
חג: פסח ושבועות
היום הכי אהוב בשבוע: חמישי
צבע: כחול (כל הגוונים של זה!)
מגזין: ראש1
עונה אהובה בשנה: קיץ
שם לבת: אור
שם לבן: ליאור
קבוצת ספורט אהובה: הפועל ת"א
חודש אהוב: מאי
שחקנית אהובה: אגם רוטנברג
( אני חולה עליה!)
שחקן אהוב: רן בכור
( גם עליו אני מתה!) שניהם ביחד שילוב מנצח
תוכנית אהובה בטלוויזיה: אמ"ל (אהבה מעבר לפינה)
סגנון תוכנית אהובה: טלנובלות
אתר אהוב:
תפוז
ווואלה
חיה אהובה: כלב אבל לא את הקטנים שנובחים כל הזמן
בדיחה: זה ארוך אין לי כח לכתוב אותה
אומר הרבה: חרא
נעליים: מה נעלים? אצבע
תחנת רדיו: גלגלצ
חדר בבית: החדר שלי
דיסק אהוב: עולם שלם בחוץ-רוני
סלט: ביצים
בשר: עוף
תוספת לפיצה: זיתים
ארץ:ישראל
עיר: מודיעין
מקום אהוב: קניונים ומול המחשב
ריח: דלק
טעם: חמצמץ
רגש: אין לי הגדרה
מספר:28,7
ספר: רוני פוני- וילון שנע ברוח
האתר שלי: אין לי
הוספה משלי
זמרת אהובה: רוני

שלי ../images/Emo23.gif

שם: יעל
תחביבים: מלא דברים...
המקום האהוב לחופשה: חו"ל
ומחנה או משו כזה...
טעם גלידה אהוב: שונאת
פרי אהוב: נו הסגול הזה...נו איך קוראים לו
ממתק: שוקולד
שיעור: היסטוריה
חג: אין חג מועדף
היום הכי אהוב בשבוע: אמ...בשנה הבאה אני אחליט (בית ספר חדש)
צבע: ירוק
כוחל
מגזין: ראש1
עונה אהובה בשנה: לא יודעת...אולי חורף וסתיו..
שם לבת: שמוליק
(בטוח) שם לבן: דנה
(בטוח) קבוצת ספורט:
אין
אין חודש אהוב: נובמבר
שחקנית אהובה:לינדסי לוהאן אני חושבת, שנון דוהרטי, אליסה מילאנו, הולי מרי קומבוס ,ורוז מקגוון (לא הכי)
שחקן אהוב: ג'וליאן מקמהון
תוכנית טלוויזיה אהובה: מכושפות
סגנון תכונית אהובה: מכושפות
אתר אהוב: תפוז
האתר הרשמי של כושפות (הישראלי)...
חיה אהובה: שאלה קשה...
... בדיחה: איש אחד הלך הלך הלך והתחיל לרוץ
אומרת הרבה: נעליים
נעליים: לא יודעת... הזה ממקום היה סתם...
תחנת רדיו : גל גלצ
חדר בבית:
דיסק אהוב: לא יודעת...
סלט:
- אין העדפה בשר:
לא באמת
תוזספת לפיצה: שום תופסת
ארץ: ישראל
סלובניה
עיר: בלד (בסלובניה), בישראל אין משו מעודף...
מקום אהוב: המזבלה העירונית
ריח: נענע טעם: מנטה רגש: חסרת רגשות..
מספר: 1, 11
,
ספר: אנגוס, חוטיני ונשיקות חזיתיות, אליפים, מלפפונים חמוצים עם שוקולדה
האתר שלי: שמו שלא קיים

שלי

שם:יערה תחביבים:לכתוב שירים המקום האהוב לחופשה:מיאמי טעם גלידה אהוב:שוקו פרי אהוב:בטיח ממתק:שוקולד שיעור:דרמה חג:פסח היום הכי אהוב בשבוע:שלישי צבע:כתום מגזין: מעריב לנוער עונה אהובה בשנה:סתיו שם לבת:קרן שם לבן: אור קבוצת ספורט אהובה: מכבי ת''א חודש אהוב: יוני שחקנית אהובה:חנה לאסלו שחקן אהוב:גיל פרנק תוכנית אהובה בטלוויזיה:אקזיט סגנון תוכנית אהובה[טלנובלות, ריאליטי וכו"]:ריאלטי אתר אהוב:תפוז חיה אהובה:כלב בדיחה: =\ אומר הרבה:בלאט נעליים: יחי האולסטאר תחנת רדיו:103 חדר בבית:שלי דיסק אהוב: היהודים-מציאות נפרדת סלט:סלט =\ בשר:הוטדוג תוספת לפיצה:טבסקו ארץ:ישראל עיר:ת''א מקום אהוב:אצל בת דודה שלי ריח:וניל תפוז טעם:שוקולד וניל רגש: אהבה מספר:26 ספר: אגאתה כריסטי האתר שלי:אין לי

למעלה