שוב שלום לכולם

מאיקי32

New member
שוב שלום לכולם

טוב, אז זהו התגרשתי, כ"כ חששתי, אבל זה ממש לא כזה נורא, ת'אמת קצת הצחיק אותי כל ה"טקס" בביה"ד...

bobroni

New member
סיפור, אתם רוצים סיפור?../images/Emo119.gif

האמת שם, זה יותר מביך מאשר משפיל או כל דבר אחר.. גם אותי הצחיק כל ההליך הזה.. 3 רבנים, עדים שלהם..משהו טיפשי שכזה.. שואלים שאלה ואז מוצאים דבר שבעזרת העדים שלהם אתה מתיר את מה שאמרת במידה ואמרת ואולי חס וחלילה עם מישהו שמע שפלטת.. גוד וואט דה פאק? סתם שטויות.. מביך .. הקטע שהייתי צריך להעביר להם את נוצת הכתיבה שאיתה הם היו אמורים לכתוב את הגט.. מביך, החזור אחרי ופנה לעדים.. מביך ולא יותר..

אף אחד לא יורק! מקסימום-שיעור ספורט..

לכי עד קצה החדר....עם הפתק בכיס/ביד/ באנאערף.... ותחזרי אלינו עכשיו תרימי ידיים - תורידי ידיים... תבואי עם נעלי ספורט
ומצב רוח חיובי (כמה שניתן) אם את מעוניינת - אני עושה אימונים חינם לבחורות לקראת הטקס.....
אל תחששי. אין ממה.

רוצה בטח רוצה

אז להביא נעלי ספורט למפגש הבא? (מיצה- שמעתי אותך אומרת שיש מפגש, נכון?) בנתיים אני אתחיל להרים משקולות
(מיד אחרי הקפה : )

מאיקי32

New member
לא "מלא" (אם לא מחשיבים את 2 העדים מטעמם)

מה, תיאור בפרוטרוט? אז ככה: (העיקר) אני ובעלי לשעבר (מגניב להגיד "לשעבר") עומדים אחד מול השני כשדוכן קטן מפריד בינינו, הרב מוסר לו את שטר הגיטין שנכתב קודם לכן ע"י סופר סת"ם, מבקש ממנו לחזור אחרי מה שהוא אומר, מוסר לידי המבקשות כביכול דבר מה, את השטר, אומר לי להניח אחת על גבי השניה שהשטר ביניהן, להכניס את השטר תחת בית השחי, לצעוד לעבר הדלת, לחזור חזרה, וזהו! תם הטקס..."הרי את מותרת לכל איש"... קטע, לא?

קטע הזוי, אין ספק.

איזו באסה שאי אפשר להתחתן עכשיו 3 חודשים?
מאחלת לך שתתחילי דרך חדשה, מאושרת, אוהבת, שיהיה לך הכי טוב שיש

../images/Emo24.gifזה היה היום?

איך את מרגישה אחרי? וצודקת, כל הקישקוש הזה של ללכת לדלת עם הגט בשחי... אין הזוי מזה...

מאיקי32

New member
לא, זה היה בשבוע שעבר...

אם ככה, עכשיו באופן רשמי, אני יכולה להיות "חברה בפורום, גם גרושה, גם צעירה, לא כן?

kleo patra

New member
עברנו בחיים הרבה טקסים

וזה חלק מהטקס.. מקווה שלא יהיו לנו עוד הרבה טקסים בדרך.. מז"ט בשעה טובה ..וואט אבר.

אפשר להגיד מזל טוב?

קצת הצחיק?????? אני צחקתי וכל הזמן חייכתי, הזוי לגמרי...."לכי, שימי בתיק...שמת בתיק?? עכשיו תחזירי..(ואם לא בא לי?)???? יאללה מברוק, מעכשיו לחייך כל הזמן!

מאיקי32

New member
לאחר שדנתי ב"סוגייה"עם חברותיי

האם מזל-טוב זהו האיחול המתאים, לא הגעתי למסקנה חד-משמעית, אולי דרך צלחה, נשמע מתאים יותר, לא כן?

|בהצל'וחס הכי טוב

אם כבר אז דלק צלחה, עכשיו שגרושים הולך הרבה דלק
, פתאום מקבלים חשק לראות את השקיעה במצדה או סתם נוסעים לגליל לאכול גלידה
או סתם נוסעים מדייט לדייט,מאכזבה לנפילה בפח
בכל מקרה תהני לך עכשיו את יכולה ל-ה-ת-פ-ר-ע-ע-ע--ע

cheshire9

New member
מישהו יכול להסביר לי

איך אחרי כל זה יש עדיין אנשים לכאורה שפויים שמוכנים ואפילו משתוקקים לעבור דרך הרבנות לאחד הדברים הכי אינטימיים ורגישים בחיינו - הקשר עם בן זוג ? עברתי בשבוע שעבר ברבנות - הייתי צריך איזה נייר. ברחתי משם כל עוד נפשי בי..... אני כבר אסתדר בלי הנייר הזה - לא מוכן להפקיר את עצמי בידיהם.

פייר? גם אם ארצה להתחתן שוב,

זה ממש לא יהיה דרך הרבנות. עוד לא קמה האישה שתגיד לי לדחוף פיסת בד ולבדוק אם אני עדיין מדממת... בעכס.

למעלה