שוב שלום טליה.

שוב שלום טליה.

שוב שלום טליה. השארתי לך תגובה אלא שהיא נדחקה לעמוד הקודם. אבל מגיע לך לראות אותה אז אני אפרסם אותה שוב. (אם זה יוצר אי נוחות אני לא איעלב אם היא תימחק). זה נכון. כל הידע נמצא כבר בפנים. אלא שאנחנו לא יכולים לראות אותו. ה"התבוננות פנימה" שלנו היא לא אובייקטיבית. אנחנו "נתבונן" ונראה מה שמתחשק לנו לראות ולא מה ששם באמת. זה בגלל שאנחנו לא מטוהרים מהזוהמה החומרית שדבקה בנו. ואיך בכל זאת מיטהרים משיגים ראייה אובייקטיבית? ע"י ידע אמיתי ממקור מוסמך וע"י מדיטציה על השמות הקדושים. בעידנים קודמים, בהם לאנשים הייתה מודעות רוחנית גבוהה יותר, היה אפשרי תרגול כזה. בכל עידן שונה רמת האינטליגנציה של אנשים ולכן מומלץ תרגול שונה. הדרך שתיארת נקראת אשטנגה-יוגה. זאת דרך שהייתה מומלצת בעידן אחר שהיה לפני כמה אלפי שנים. בעידן אחר היה מומלץ תרגול אחד לאחד של הפולחן ובאחר למידה אינטנסיבית של הכתובים. הדרך המומלצת לעידן הנוכחי היא זימרת השם הקדוש, כפי שצ´יתניה הריבון הורה לנו. זה לא אומר שבעידנים קודמים לא זמרו את השם הקדוש פה ושם, אבל דבקו בעיקר בתרגול המומלץ לעידן הנוכחי. וגם בעידן שלנו אפשר לעסוק במידה מסיימת גם בהתבוננות פנימה, גם בלימוד הכתובים וגם בפולחן אך יחד עם זאת לזכור שהתרגול המומלץ לעידן שלנו הוא מדיטציה על השמות הקדושים. זה מבוסס במלותיו של הריבון העליון עצמו : "הרא נמה, הרא נמה, הרא נמה איואקואלם – קלו סתה אוה נסתה אוה נסתה גתיר אנייתה" – "השם הקדוש, השם הקדוש, השם הקדוש בלבד - בעידן קלי, שום דבר אחר, שום דבר אחר, שום דבר אחר לא יביאך לגאולה!"

Tal_Ya_Tal

New member
אתה צודק ../images/Emo28.gif עומר,

נכון, קשה מאד לעשות את העבודה לבד, אלא אם מלמדים אותך להיות המסטר (גורו) של עצמך.שזה כשלעצמו, כדאי שיילמד על ידי מסטר שהגיע להארה.
אני מתרגלת מדיטציה שלמדתי אצל מורה מוארת. המדיטציה הזאת כוללת שינון שמות האלוהים שאותם איני אמורה לכתוב, לא רק על גבי הפורום, אלא באופן כללי, אין להעלותם על הכתב. רק מי שעבר חניכה, מכיר את השמות הללו. א ב ל, איני מקבלת דרך שטוענת שהיא הדרך היחידה. ישנן אלפי דרכים. ודרכי העידן החדש, שונות!!! גם הדיווטייז של המסטר שלי, טוענים שהדרך שלהם היא הדרך האמיתית לשחרור. א ב ל לא זה מה שאומרת המסטר צ´ינג האי, (שיש לה גם שיחות עם) נאמני הרא קרישנה תודה על מילות ה CHANTING ANYAY L&L TALYA

אזי גם היא שייכת לאותה דרך

ובכן, אם המנטרה שלך כוללת את השמות הקדושים אזי גם היא שייכת לאותה דרך שמותאמת לעידן הנוכחי. העובדה היא שכל הדתות שיוסדו בעידן הנוכחי, (קרי: היהדות, הנצרות והאיסלאם) כוללות את הטכניקה הזאת. ברוב הזרמים שבהם אפילו נהוג לומר אותם על מחרוזת תפילה, בדומה לזו שנמצאת בשימושם של הוישנוים מאז ומתמיד. זה מאשש את הדברים שנאמרו על ידי אלוהים עצמו בצ´יתניה צ´ייתמריתה. דרכים אחרות, כגו הטהא יוגה או אשטנגה יוגה, שהיו מתאימות בעידנים קודמים כדי להגיע להגשמה עצמית, מתאימות כיום בעיקר לפיתוח הגוף וכטכניקות הרפיה (וכדי להכניס הרבה כסף למלמדים אותם). אפשר להגיע דרכן להגשמה עצמית לאחר כמה עשרות של לידות בלבד. זאת משום שהן אכן אפשריות, אך אינן מומלצות לעידן הנוכחי.

למעלה