שוב שבת ומה עושים?

תודה על העידכון../images/Emo45.gif../images/Emo5.gif

חשבתי לנסוע לשם אבל כרגע האף שלי רגיש מאוד לריחות אז עדיף לדחות לעוד כמה חודשים

שוב שבת ומה עושים?

אז כמו כל שבת מתלבטים מה לעשות עם פעוטה בת שנתיים ושמונה. את פארק רעננה כבר חרשנו (למרותשבטח זה מה שיקרה בסוף גם היום) כל המקומות עם החיות , אפיית פיתה ויצירה לא מתחשק לבעלי היקר (הון כסף ודוחק של אנשים). אז איפה אתם מבלים עם הזאטוטים היום?

לנו דווקא יש רעיון!

אנחנו הולכים עם חברים להקרנה של כספיון בסינמה סיטי. אמנם לא זול (כ- 44 ש"ח לכרטיס) עבור 45 דקות, אבל קיבלנו המלצות ואני מקווה שיהיה נחמד והבנות ייהנו. האמת שנראה לי קצת חם בשביל להסתובב בחוץ, אולי אחה"צ אם יהיה לנו כוח (מאמינה שלא, בטח נקדיש אותו למשפחה)

זהו, שאני לא יודעת אם ליובל יש סבלנות

אבל כיוון שאנחנו הולכות עם חברה טובה שלה, אני מקווה שיהיה בסדר. בסרט אמורים להיות גם כל מיני אפקטים והיא מכירה את הסיפור, אז מקווה שיהיה נחמד. מבטיחה לעדכן

אם אין לכם בעיה לנסוע

אולי תסעו לזכרון.טיילנו שם לפני כחודש והיה ממש כיף. או אולי "אוטופיה" בבחן.אומנם עולה כסף,אבל זה לא חיות.יותר פארק ענקי עם המון צמחייה יפה. עוד מקום נחמד-נחל שופט.היינו שם לפני שבועיים.עדיין אין מים אבל מאוד יפה וחינם.

../images/Emo45.gif. לנו יש כרטיס מטמון של רשות הטבע והגנים

והוא מקנה כניסה בחינם לאתרים של רשות הטבע והגנים (הכרטיס משתלם בדרך כלל עם מגיעים לאתרים האלו יותר מארבע פעמים בשנה - אצלינו מנצלים אותו הרבה). אפשר לנסוע לעין חמד בסביבות ירושלים למקורות הירקון או לעוד אחד מהפארקים... בדרך כלל יש שם דשא, קצת מתקנים, איזה נחל מים זורם ובעיקר האפשרות להיות בחוץ כל עוד השבתות יפות.

../images/Emo45.gifגם אנחנו במטיילים

חבל שבשבת יפה כל כך אנחנו חולים
(איתן עם חום ונוזלים באוזניים
)

אוי תרגישו טוב. שבת שעברה גם ליאן

הייתה חולה והתבאסנו. בסוף נסענו היום לנחל אלכסנדר ולא הבנו איך לא גילינו את המקום קודם. ליאן מאוד נהנתה וגם אנחנו . מומלץ.

אוטופיה זה באמת אחד מהמקומות שאנחנו רוצים

לבקר אבל הבנו שבשבת ממש ממש עמוס שם, ננסה לעשות את זה ביום חול.תודה. זכרון באמת אופציה טובה אולי בשבוע הבא

למעלה