שוב שבת ומה עושים?

ממליצה על החווה בברנר

חוות חיות מאד נחמדה בקיבוץ גבעת ברנר עלות אני לא ממש זוכרת נראה לי שני הורים וילד/ה 50 שקלים אבל אל תתפסו אותי במילה תבדקו! רכיבה על חמור אפיית פיתות חליבת עזים פינת יצירה ללא תוספת תשלום מאד נחמד אם החלטתם לקפוץ קחו איתכם אוכל ושתייה כי אין איפה לקנות ובמקום מציעים פטל ואת הפיתות שאפיתם עם ממרח סך הכל מאד נחמד תראו פה

אפשר להמליץ גם על מקום נחמד?

שבוע שעבר ביקרנו בחוות באפלו בביצרון ראינו שם פרות,סוסים,חמורים,גמל,סוסי פוני,ועוד חיות...... הילדה ליטפה והאכילה את החיות ומאוד נהנתה! מחיר כניסה: חינם!

../images/Emo18.gifנחמד אך מסריח../images/Emo6.gif

למי שלא רגיל לריח של רפת,ממליצה על מסיכת אב"כ. אה,ועוד משהו:יש שם חנות שמוכרת את הגבינות ולמינהן:מומלץ בחום-יוגורט עם פרג.

../images/Emo6.gif למה הרסת לי../images/Emo6.gif

סתם סתם צוחקת
האמת שרק במקום "הסגור" היה ריח נורא
התרחקתי משם מודה לא עמדתי בזה
אבל במקום הפתוח הריח נוטרל

פארק רעננה שווה אבל תלוי מה מחפשים...

יש שם בית קפה סביר, יש שם גן חיות קטן וחביב אבל ללא פינת ליטוף. יש שם אגם מקסים עם ברווזים וברבורים, יש שם המון מתקנים לכל הגילאים, משטח שניתן להחליק בו על גלגיליות יחסית בביטחה (כי כשיש הרבה ילדים זו כבר לא ביטחה) וכמובן יש שם כל מיני פעילויות בתשלום (טרמפולינות, מתנפחים, שיט בסירה באגם ועוד ועוד...) וכמובן שיש שם שטחי דשא לרב. אני מאד אוהבת את הפארק וגם הקטנצ'יק. מבחינתי כשאין רעיונות לפעילויות זו אחת האופציות הראשונות

למעלה