שוב פרק סתמי? מה יהיה??

דווקא אהבתי

גם את הדמות של רונה, גם השחקנית, גם כל מערכת היחסים שלה עם אבא שלה. תסביך אלקטרה רציני יש לילדה, אתם לא חושבים? אבא נודניק ומעצבן אבל הכי מקסים בעולם ואמא היא הרעה. ואני דווקא לא מתאכזבת כשאין פרק קונבנציונלי. זה דווקא מרענן.

גKיה

New member
פרק מעאפן מספר 3

תסריט גרוע. דיאלוגים ריקים. פשוט לא להאמין לאיזו רמה ירדה הסדרה. רק עיוור לא יראה, בדיוק כמו שרק נעמה לא רואה את הכיעור של רובן
)

לא הבנתי משהו

למה רונה הלכה אחרי ה"שתיים"?? ובכלל, כל סוף הסצנה עם רונה היתה לי לא מובנת. חבר'ה... הסברים פליז.

לפי דעתי היא רצתה

להשאיר אותו בשלוש לבד כדי שיוכל לצעוק ולהתנקות , רגע של אינטמיות, אבל כנראה שהוא לא היה מסוגל לכך, ולכן הוא התאכזב מעצמו..

לפי דעתי היא רצתה

להשאיר אותו בשלוש לבד כדי שיוכל לצעוק ולהתנקות , רגע של אינטמיות, אבל כנראה שהוא לא היה מסוגל לכך, ולכן הוא התאכזב מעצמו..

כי אם הוא היה באמת עושה מה שהיא

התכוונה שיעשה, הוא היה קורע לה את העור התוף אם היא היתה נשארת קרוב מדי.

כי אם הוא היה באמת עושה מה שהיא

התכוונה שיעשה, הוא היה קורע לה את העור התוף אם היא היתה נשארת קרוב מדי.

גם 'דווקא'

באיזשהו אופן נורא הזדהתי עם הבת שלו ועם מערכת היחסים ביניהם, לפעמים ככה גם אני ואמא שלי [לא שינקין P:, רק הפער העצום הזה...] ובסוף, הקטע שממש היה קשה לי זה שראובן לא הצליח לצרוח, כי לפעמים הכאב ככ גדול ונשאר בפנים ככ הרבה זמן שאי אפשר להוציא אותו החוצה אהבתי את השחקנית, איכשהו המשחק שלה הרגיש ממש אמיתי [בייחוד הקטע שהיא בכתה] והקשר בינה לבין ראובן ממש זרם והרגיש כאילו היא ממש הבת שלו. שניהם היו מעולים. וגם היא כל הזמן יורדת על ראובן... עושים עליו ממש אמבוש O_O לדעתי אחלה פרק (-:

מערכת היחסים ביניהם מדהימה

אבל גם הפתיעה אותי. לא חשבתי שהיא תהיה מהילדות האלו שמתות על אבא שלהן. היא נשמעה לי הרבה יותר מורדת. והירידות שלה עליו היו בחיבה. גם אני יורדת ככה על אבא שלי לפעמים, בעיקר על הקטע של השפה, אבל מתוך רגשות חיובים בכללי. וכן, הדינמיקה ביניהם עברה כאמיתית. כל הכבוד לשניהם ובמיוחד לשחקנית.

ag117

New member
מה אתם אומרים על זה שראובן עשה ל

עצמו קפה מהמכונה שקנה ידין ?מה זה אומר ?חשבתי וחשבתי ולא הגעתי לכלום .

למעלה