שוב פרק סתמי? מה יהיה??

למה סתמי ?

דווקא מגוון מאוד. למדנו להכין קפה גרוע, למדנו קיצורים של שינקין, למדנו את הלוק של הפירסינג של בת הפסיכולוג השכנה, ללמדנו שכל טייס נפגש מתי שבא לו עם מפקד חיל האוויר... למה סתמי ?! (הקפה לא עורר אותך מהתנומה?!)

JoannaTaylor

New member
ראובן התקשר למפקד של הפסיכולוגיה

בצה"ל בטח כדי לברר את הרקע של הנוני הזה ולמה הוא לא יכל ללכת לקרבי

לדעתי הסיבה היא.....

אני חושב שהתקשר כדי לבדוק משהו לגבי ידין, או להעיר משהו לגבי אפשרויות הטיסה שלו. הוא היה מסויג בתשובתו. מישהו איתי בעניין הזה?

carmela51

New member
התקשרות לגבי ידין

כן. גם אני חושבת כמוך. הוא היה מסוייג. והוא שיקר לידין שהוא לא מכיר את הפסיכולוג. מעניין...

נכון../images/Emo45.gif

זה כבר לא נראה אמין מרוב מאמץ
אפילו הנוער כבר לא מדבר ככה...

MommyHug

New member
את לוחצת על השורה "סמיילים וסימנים"

לתוכן/לשורה ובוחרת פרצוף...

mazorz

New member
מעולה ומקסים!

לדעתי שני הפרקים האחרוניםעם נעמה וידין היו מעולים- היה תענוג להקשיב לדיאלוגים ולהנות מהמשחק המעולה של כולם רונה היתה מפתיעה ומקסימה- שלא ייגמר-כל הכבוד על הסידרה!!

MommyHug

New member
האמת, נראה לי שהפרק של מחר עם איילה

יהיה שונה, זה יהיה טיפול של ממש, כמו שאנחנו מצפים, ולא סתם חירטוטים וחצי טיפול חצי החיים האישיים של ראובן, או חצי טיפול חצי פלירטוט... לפי התקציר באתר פה, נראה שאיילה תדבר על תכנים רציניים- העירום שהיא "נחשפה אליו".

טלינקה5

New member
דווקא מאוד אהבתי את הפרק

וגם טלי רובין משחקת מעולה... למי שזוכר היא שיחקה גם ב"שבתות וחגים"

טלינקה5

New member
היא הייתה

החברה של דניאלה, קראו לה תמי נראה לי, היא שיחקה רק באיזה פרק או שניים. לא סבלתי את הדמות שלה שם!

nomi99

New member
כיום טלי רובין היא שחקנית תיאטרון..

משחקת בשתי הצגות של בית ליסין: "סינית אני מדברת אליך" ו"אונור" בשתיהן היא משחקת תפקיד דומה למה שיש לה פה, כלומר הבת של....

למעלה