מרק מחממים במיקרו?!יש למרק תכונה מעצבנת להתקרר על פי החלטה אישית שלו
אני מרתיח במיקרו
שם בצד לכמה דקות כי הוא רותח
חוזר והמרק התקרר וצריך שוב ללכת למקרו
אם אתה משתמש בצלחות למרק המרק מתקרר מהר,יש למרק תכונה מעצבנת להתקרר על פי החלטה אישית שלו
אני מרתיח במיקרו
שם בצד לכמה דקות כי הוא רותח
חוזר והמרק התקרר וצריך שוב ללכת למקרו
לא מסוגלת להתקרב למרק בקיץ. חוגגת על מרקים (ביחוד מרקי ירקות למיניהם) מלאי תוכן בחורף.יש למרק תכונה מעצבנת להתקרר על פי החלטה אישית שלו
אני מרתיח במיקרו
שם בצד לכמה דקות כי הוא רותח
חוזר והמרק התקרר וצריך שוב ללכת למקרו
גם אני עד לפני שנה ואז מישהו שינה לי את המחשבה בנושא.לא מסוגלת להתקרב למרק בקיץ. חוגגת על מרקים (ביחוד מרקי ירקות למיניהם) מלאי תוכן בחורף.
מרק טוב, טעים רק כאשר הוא חם, רוצה דוגמה??מרק טוב טעים גם קר.
ומה לא טעים ברגל קרושה?מרק טוב, טעים רק כאשר הוא חם, רוצה דוגמה??
מרק עצם קר הופך במקרר לרגל קרושה.
לא כתבתי אם זה טעים או לא, כתבתי שזה כבר לא מרק.ומה לא טעים ברגל קרושה?
אה. גם סתם מרק עוף שהכינו עם חלקי עוף, בקירור הנוזל מתקרש. אבל מספיק קצת חימום בשביל שיהיה נוזל שוב.לא כתבתי אם זה טעים או לא, כתבתי שזה כבר לא מרק.
אני מחמם מרק, אם יש צורך בכך. במיקרו וטעמו נשמר בדיוק כמו לאחר טכס החימום שנתת.מי לכל השדים וה... מחם מרק במיקרו??? המיקרו
ממש לא נועד לכשכאלה... אחרת היינו עושים את הקפה שלנו...
את כוס התה... ולא היא... חד משמעית.
מרק מחמים בסיר קטן... ואם צריך סיר גדול יותר אז ודאי שבטח...
מצקת סיר קטן לשניים... מכסה תואם... מהנוזלים מהירק ומחלקי
הכנף/צואר/בשר... מביאים להרתחה... מחים דקותיים שהכל יהיה ברמת חום אחידה...
ונהנים עד אין קץ...
גמני מחממת מנה אחת של מרק במיקרו. אם צריך יותר מחממת בסירמי לכל השדים וה... מחם מרק במיקרו??? המיקרו
ממש לא נועד לכשכאלה... אחרת היינו עושים את הקפה שלנו...
את כוס התה... ולא היא... חד משמעית.
מרק מחמים בסיר קטן... ואם צריך סיר גדול יותר אז ודאי שבטח...
מצקת סיר קטן לשניים... מכסה תואם... מהנוזלים מהירק ומחלקי
הכנף/צואר/בשר... מביאים להרתחה... מחים דקותיים שהכל יהיה ברמת חום אחידה...
ונהנים עד אין קץ...
אני עדיין מנסה להבין עבור מה נועד המיקרוגל.מי לכל השדים וה... מחם מרק במיקרו??? המיקרו
ממש לא נועד לכשכאלה... אחרת היינו עושים את הקפה שלנו...
את כוס התה... ולא היא... חד משמעית.
מרק מחמים בסיר קטן... ואם צריך סיר גדול יותר אז ודאי שבטח...
מצקת סיר קטן לשניים... מכסה תואם... מהנוזלים מהירק ומחלקי
הכנף/צואר/בשר... מביאים להרתחה... מחים דקותיים שהכל יהיה ברמת חום אחידה...
ונהנים עד אין קץ...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.