שוב פעם אני...

שוב פעם אני...../images/Emo4.gif

אז ככה היי לכולם... תודה רבה לכל מי שכתב את התגובות- זה מראה שבאמת איכפת לכם!!!
והנה קצת יותר פרטים: הילד הזה ואני מעולם לא היינו חברים
הוא התחיל לריב איתי מאז כיתה ג' אחרי שהתפצלנו... לא הייתי כזאת מקובלת והוא התחיל לרדת עליי ומאז זה נמשך... אה כן ואין לי אומץ לדבר איתו על זה... -יובל-

Aussie Girl

New member
התחיל לרדת עליך בגלל שלא היית מקובל

מקובלת??!! זה כבר מראה על האופי שלא!!!

אז למה את מנסה להתחיל איתו?

אז למה את מנסה להתחיל איתו עם הוא יורד עליך בגלל שאת לא מקובלת?

sh53

New member
כבר כמה שנים טובות שהוא יורד עלייך

אני מניחה שכתה ג' זה גיל 8 ואת כבר בת 13, ובמשך כל התקופה הזאת הוא יורד עלייך. למה את רוצה קשר עם בן אדם שיורד על אחרים, לא מודע לאפשרות שזה מכאיב לאחרים וכל מה שיש בו זה רק רוע ורצון לצחוק על אחרים? אם תהיי איתו והוא יצחק על אנשים שאת מכירה, איך תרגישי אז? האם את באמת רוצה להיות בחברתו? יש יופי חיצוני ויש אופי פנימי ולא נראה לי שתאהבי את האופי הפנימי שלו, אלא את נמשכת רק ליופי החיצוני שלו, אך האם זה שווה את זה? הרי ברור שתסבלי מהאופי הפנימי שלו. הוא אדם אנוכי, שחצן ולא רגיש לאנשים אחרים - ואולי הוא גם לא יהיה רגיש אלייך? אולי הוא לא רק יורד על אחרים שאינם מקובלים, אלא יש לו עוד כמה תכונות מעצבנות? מגיע לך להיות חברה של מישהו עם
של זהב ולא חברה של מישהו כזה. היי סבלנית והתחילי להסתכל קצת ימינה וקצת שמאלה ואני בטוחה שתשימי לב שיש עוד בחורים יפים לידך ותוכלי להתחיל איתם.

אני מסכים

נראה לי שהוא רק ינצל אותך ואחר יזרוק אותך וישכח ממך...ואת תישארי פגועה להמון זמן. עזבי אותו!!! תהיה לך הזדמנות אחרת! יש הרבה דגים בים! (מישהו פה אמר לי את זה בפורום ומאז המשפט הזה השפיעה עלי. אני לא זוכר מי אמר לי אבל אני מודה לו)

BaBy LiS

New member
את לא צכה לשים עליו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

למעלה