שוב פעם אני צריכה עזרה:(

שוב פעם אני צריכה עזרה:(

הפעם מישהו מכיר מקומות שאפשר למצוא חומר על השרון? תירס:]

ממליצה על

הספר - השרון, בין ירקון לכרמל. עורכים: א' דגני, ד' גרוסמן ו- א' שמואלי, בהוצאת משרד הבטחון, תש"ן. כמו כן, כפי שיעצנו לך בעבר, חיפוש בגוגל יכול לעזור.

חיפשתי בגוגול...

לא מצאתי על מה שהייתי צריכה:( עשיתי עבודת הגשה חלקית:p תירס:]

אממ..

כיצד השפיעו הגורמיים הפיסיים,ההיסטוריים והטכנולוגים על תפרוסת המושבות ברצועות השונות של השרון בשנות ה-20

נסיון לעזור

דבר ראשון, את צריכה לדעת מי הן המושבות, חיפוש ספציפי בטוח יעלה אתר לכל מקום. דבר שני, יש לי מלא חומר, חבל שלא יכולה להעביר , אבל אנסה לעזור. גורמים פיסיים- יש להתיחס לטופוגרפיה של האזור, מדובר באזור מישורי ברובו ובו שלושה רכסי כורכר. השרון יושב על אקוויפר החוף. אזור ניקוז נחלים. קרבה לים המשפיעה על תנאי האקלים כמו כן, גישה לנתיבי מסחר ימיים. גורמים היסטוריים - שינויים דמוגרפים (עליות). בעלויות על הקרקע. שלטון. אלו חלק מהגורמים שעליך לבחון כשאת באה לנסות ולהבין מה גרם להתבססותן של המושבות באזור זה. אנסה להביא עוד מידע בהמשך. חייבת לפרוש כרגע.

תוספת קטנה

*סיום מלחמת העולם הראשונה. *שלטון המנדט הבריטי- פיתוח תשתיות (כבישים, מסילות ברזל וכו..). *התפתחות ענף ההדרים. ממליצה בחום לגשת לסיפריה.

ש מים

New member
../images/Emo45.gif אין כמוך!

הדוקטורט בדרך!

מסגרת...

אמממ 5 יחידות ג"ג.... השנה יש לי שתי יחידות אם זה מענין על א"י ומזרח תיכון...:p

אגב...

אם כבר אני יצטרף לפורום מותר?:] אני קרן עדיף תירס:] בת 16 מאילת:] אתם יכולים גם להציג את עצמכם?

ואני

ללי (השם שמור במערכת: ), סטודנטית לתואר שני בגיאוגרפיה. לאחרונה עובדת בזה קצת ונהנת.אוהבת לטייל, מזמינה שוב להציץ גם בפורום טיולי תרמילאים. ולא צריך לבקש רשות להצטרף, את כבר בפנים

ש מים

New member
עיברית, כפרה, עיברית...!

אצטרף. אמשיך. אעשה. אשתגע (מהשגיעות הללו
)!!

למעלה