שוב פיצוץ

superuser2008

New member
שוב פיצוץ

אני לא זוכר אם רשמתי את זה אז אני רושם שוב, אתמול שוב רבנו ולדעתי זה נגמר זה מה שקרה ‬ אתמול נסענו לאיזה מקום והייתי קצת עצבני ויצא איכשהו שדיברתי אליה קצת בחוסר סבלנות והיא התחילה להתעצבן ולהתרגז אז עצרתי את הרכב בצד ואמרתי לה שנמאס לי שהיא מתנהגת ככה והיא התחילה לקלל ולדבר לא יפה ויצאה מהרכב טרקה את הדלת ופשוט הלכה ניסיתי לצלצל אליה פעם פעמיים שלוש והיא לא עונה לי אז פשוט נסעתי הביתה (אל תדאגו לא השארתי אותה במקום חשוך אל אלא במרכז קניות אם המון אוטבוסים ומוניות) אחרי כמה דק' היא מתקשרת ושואלת איפה אני ואמרתי לה שנסעתי והיא התחילה להגיד לי שנטשתי אותה ושהייתי צריך לחפש אותה או לפחות לחכות באוטו עד שהיא תתקשר, אז אמרתי להנ שלא מתאים איך שהיא מדברת והיא אמרה שאני כביכול צודק אבל שאני עדיין אשם ושנטשתי אותה--> טפסה על זה טרמפ שאני כבר הלא בסדר ואני הרע.. באמת שאני כבר מיואש ולא יודע להתנהג איתה, להיות רך זה לא עוזר כי היא דורכת עלי, להיות קשוח זה לא עוזר כי היא נלחמת איתי ואיכשהוו היא מראה את זה באור שאני תמיד לא בסדר

chenby

New member
תראה

כש-2 אנשים רבים, וכל אחד מתבצר בעמדה שלו, מישהו זר ישמע את 2 הצדדים - יגיד לצד אחד - אתה צודק.. ויגיד לצד השני - אתה צודק. כל אחד בראייתו הוא צודק והשני לא בסדר. בגלל זה כשמחפשים להיות צודק, תמיד מישהו מפסיד. בדרך כלל 2 הצדדים מפסידים - את מערכת היחסים.. רק כי כל אחד מוכרח להיות צודק. השאלה היא מה חשוב לך יותר - מערכת היחסים אתה, או להיות צודק? כי אם חשובה לך מערכת היחסים, למרות איך שהיא מתנהגת, אתה צריך לבדוק (אם היא היתה כותבת פה הייתי כותבת את זה לה..) איך להיות חכם, איך להיות פשוט ואיך להוציא חיוך ממנה וממך. מה שקרה אתמול זה פשוט תוצר של מחשבות שאתה סוחב עם עצמך כבר כמה ימים - מחשבות שלא עוזבות אותך - נמאס לי מאיך שהיא מתנהגת, נמאס לי להיות סמרטוט, נמאס לי תמיד להרגיש שאני לא בסדר, ואז כשאתה רואה אותה, אתה כבר מראש עצבני ומדבר בחוסר סבלנות ואז היא מתעצבנת ואתם רבים - בדיוק כמו שקרה אתמול. אם המערכת יחסים הזו כבר לא הולכת לשום מקום, תיפרדו. אבל אם אתם מחליטים להישאר ביחד, תמצאו ביחד דרכי תקשורת טובים יותר, שמחים יותר וקשובים יותר אחד לשני. כרגע כל אחד מכם רואה את עצמו בלבד. ואכן זה לא זוגיות.

superuser2008

New member
נכון ואני לא יודע איך

לא יודע איך לגרום לזה לא להתפוצץ, לא יודע איך למצוא דרכי תקשורת ביננו ,אני תמיד זה שמתכופף ומבקש סליחה ומתנצל וגם אתמול אמרתי לה בואי ננסה לחשוב איך משפםרים ואיך אנחנו לא מתיחסים אחד לשניה ככה והיא ענתה לי שפגעתי בה ונטשתי אותה והשארתי אותה והלכתי אבל חוץ מלהגיד לי "התנצלתי במהלך השיחה הזאת" היא לא אמרה שום דבר אחר והקפידה טוב טוב להראות שהיא פגועה ואני כן באתי ואמרתי בואי נראה איך מסדרים את זה, אולי נלך לאיזה טיפול זוגי וכל זה והיא היתה עסוקה בלהגיד לי כמה הייתי לא בסדר למרות שניסיתי לעמוד על שלי ולהסביר לה שיש קווים אדומים שגם אני נפגע ..

superuser2008

New member
קו אדום זא

שגם אם אני הכי ירגיז אותה בעולם והכי אהיה לא בסדר היא לא תקלל אותי ולא תפגע בי כי שזה מגיע לזה עכשיו עוד 4-5-6 שנים שכבר יהיו ילדים ובית משותף היא תתנהג גרוע יותר ומה אז?

I C E M A N 7

New member
לא, זה לא קו אדום

קו אדום כולל גם את החלק של ה-or else. את האיום. את הסנקציה. בלעדי החלק הזה, זה סתם עוד קו פתוח למו"מ.

superuser2008

New member
זה נכון מה שאתה אומר

וכנראה זאת הבעיה שלי שאני יודע מה לא בסדר ואני אומר לה מה לא בסדר אבל אני לא אומר מה אם.. והיא כן אומרת מה אם וזאת כנראה הבעיה.

I C E M A N 7

New member
אתה שוב טועה

לא אומרים "מה אם", עושים "מה אם". תתרגל את זה פה: 'אם היא שוב מתהפכת עלי, אני...", ימשיך כבודו:

superuser2008

New member
מפרק את הכל

אבל העניין הוא שאני אוהב אותה יותר מדי ומפחד להיות בלעדיה ושאני שומע איזה איום שזה נגמר או משהו כזה אני נלחץ ממש

זו לא לגמרי הבעיה

הבעיה היא שהיא זו עם הביצים אצלכם בקשר, ואתה - החוליה חלשה, שלא משלים עם מקומך. והדבר היחיד שאתה מסוגל לעשות כדי עוד איכשהו לייצר הרגשה שאתה נותן פה קונטרה זה לעצבן בתגובות של עאלק 'אדישות'. אם תוותר חלילה על הכלי הזה - הלכה לך לגמרי כל המלחמה. והתחזית היא שהיא אכן תמשיך לשחק איתך בקקה <במשחק היחיד שאתה מוכן לשחק מולה>, וגם להביס אותך עד שתוותר. או על ההתנהגות האווילית, או על הקשר איתה.

chenby

New member
תקרא טוב

איפה כתבתי שאתה צריך להתרפס ולבקש סליחה ולהתנצל? זה לא או להיות סמרטוט או להיות מניאק. זה להיות קשוב. מה חסר לך? מה את צריכה? וכו'... לא צריך לעשות תחרות מי יותר מסכן, ומי יותר נדפק, כל הדברים האלה יחזירו אתכם כל פעם למלחמה מי יותר צודק. אולי תתחיל אתה טיפול אישי.. אני הייתי ממליצה על אימון אישי כי נשמע לי שאתה רוצה רק צריך כמה כלים בשביל לשנות הרגלים. וזה בדיוק אימון. זה אפילו לא קשור אליה, גם אם תיפרדו, הכלים האלו יכולים ללכת אתך לכל החיים.

יאללה מספיק

למרוח את הדייסה הזו על הצלחת. שחרר אותה ואו שלך אל הנמלה עצל
או שתמצא לך סטלנית אפטית בראש טוב להתפדלעות משותפת..

אייבורי

New member
תפסיק להתבכיין

אז אחרי שהיא הראתה לך שאתה לא בסדר תהנהן בנימוס ותגיד שאם היא נוטשת את הרכב, אתה נוסע ושתתרגל. למען האמת, למה אתה בדיוק איתה ?

superuser2008

New member
אני איתה כי

אני באמת אוהב אותה ואני באמת רוצה שזה יצליח ולפתור את הבעיות שאולי נובעות מבעיות תקשורת ביננו

גארוטה

New member
אתה בטוח?

כי זה נראה יותר כמו הרגל מאשר אהבה גדולה. אתם שניכם נאחזים אחד בשניה מתוך פחד למצוא את עצמכם לבד אחרי 5 שנים, כשהזוגיות שלכם רק הולכת ומתדרדרת במקום שתצמח ואתם מתעקשים להנשים את הגוויה, היא, כי היא רוצה חתונה ועכשיו ואתה כי אתה חושש שזה או היא או אף אחת.

superuser2008

New member
להגיד לך את האמת

אני באמת אוהב אותה ת ואני באמת רוצה שהקשר הזה יצליח אבל אני לא רוצה להיות יותר שק חבטות של עצבים שלה

קארניו

New member
אני חושבת שאתה רחוק מלהיות שייה תמימה

נראה לי שאתה דווקא נהנה להדליק אותה כדי שהיא תתפרץ עליך למרות ההתבכיינות והטענה שלך שאתה סובל ממנה. המשחק שאתם משחקים ביניכם מתאים לשניכם כי אחרת אחד מכם היה מפסיק אותו ומשנה את ההתנהגות שלו או שחותך את היחסים .

superuser2008

New member
אני לא נהנה להדליק אף אחד

אני ב3 שנים האחרונות ספגתי וספגתי ולא אמרתי מילה כי אמרתי טוב אולי לא הייתי בסדר ואולי באמת עשיתי משהו שעיצבן ויכל להיות שגם עשיתי דברים לא בסדר בל יש גבול איך אפשר לדבר לבנאדם , את יודעת גם לאדם הכי רגוע ושליו יש את קצה היכולת שלו ובחודשים האחרונים כבר התחלתי לריב איתה על זה ולומר לה שזה מפריע לי והיא שמה ז** עליי ותמיד מצאה את המילה הנכונה להאשים אותי ושאני הלא בסדר! ואמרה שהיא תשתדל ושהיא מצטערת על הדיבור והנה זה מה שזה שווה אז אל תבואי ותגידי לי שאני נהנה מזה!!

קארניו

New member
אתה כן נהנה להדליק אותה

בשביל הצרכים שלך. והצורך שלך הוא בהשפלה ולכן אתה מכעיס ומעצבן אותה בכוונה כדי שהיא תשפיל אותך. וזו הסיבה שאתה נשאר איתה ושבטעות אתה מכנה אותה אהבה . אז אני כן אגיד שאתה נהנה מזה כי אם לא היית נהנה אז מזמן כבר היית זורק אותה

למעלה