שוב פיצוץ

superuser2008

New member
תגידי מה נראה לך?

את לא מכירה אותי בכלל אז מה את בכלל אומרת דברים שאת לא יודעת.. היחס שלה לא תמיד היה ככה זה התחיל רק בשנה האחרונה , כן היינו רבים וכן היינו מתווכחים אבל היא לא הייתה מדברת אליי ככה.ואני ממש לא מעצבן אותה בכוונה

קארניו

New member
אני מכירה אותך מהסיפור שלך

והסיפור שלך מספר על הרצון שלך להיות מושפל . אדם בעל כבוד והערכה עצמית לא נמצא במקום שמשפילים אותו ומאחר שאתה כן נמצא שם אז כנראה אתה זקוק לה ולכן גם דואג לייצר אותה כדי לחוות אותה שוב ושוב . ובסה"כ אתם מתאימים זה לזו כי היא נהנית להשפיל אותך ואתה נהנה להיות מושפל. ותמשיך לחיות בסרט שלך ואני מבטיחה לך שלא אפריע לך יותר. המשך יום נעים

superuser2008

New member
את כנראה לא קראת מה שרשמתי

שבשנה האחרונה רק זה התחיל אז למה לזרוק קשר של 6 שנים בגלל שהיא אולי במשבר אולי משהו מפריע לה ואולי אלף ואחד דברים, אני נתתי לדברים הזדמנות אחרונה והצבתי בפניה את הגבול שלי אתמול ואני מקווה שזה לא יקרה שוב ואם זה יקרה אז באותו רגע זה נגמר וגם אמרתי לה את זה

קארניו

New member
כנראה שלא קראתי וכנראה שאתה לא מקשיב

גם כשבנאדם נמצא במשבר עדיין אין לו כל הצדקה לפגוע בבן/בת הזוג שלו . ניחא לצאת מהכלים פעם אחת אני עוד יכולה לקבל אבל אצלכם זה הפך למנהג קבוע . ושאלה לי אליך : כחבר קרוב איך אתה לא מזהה שהיא במשבר וכותב שאולי היא נמצאת שם .... איך אתה לא יודע מה עובר עליה?
ושאלה נוספת: אם כן אתה מזהה אצלה שינוי במצב הרוח אז למה בכל זאת אתה מעצבן אותה ? ושאלה אחרונה: למה היא לא משתפת אותך במשבר שהיא עוברת? עכשיו , אתה מבין מנין היסקתי את המסקנות שלי? בכל מקרה אני מאחלת לך בהצלחה איתה ובלעדיה

superuser2008

New member
תודה

אני מקווה שאכן הדברים יסתדרו כמו שאני והיא דיברנו ואז אני אהיה חכם יותר

קארניו

New member
סבבה

העיקר האמונה ! הרי לא באת לכאן כדי להקשיב ולקבל עצות ,אז סע לשלום והחיים שהם המורים המעולים ביותר כבר ילמדו אותך.

nowonder

New member

אתה עצבני, אתה מדבר אליה בחוסר סבלנות, אתה פשוט נוסע הביתה, ובסוף יוצא שהיא זו שיוצרת בעיות תקשורת? זה מזכיר לי, שפעם הייתי צריכה למלא טופס פרטיים אישיים ארוך לאיזה משרד ביורוקרטי, והיה בטופס סעיף "אם אתה עיוור, סמן עיגול בתיבה זו".

superuser2008

New member
חחח הרגת אותי עכשיו

חחחח איזה מצחיקה את... אני מדבר אליה בחוסר סבלנות כי כבר הייתי טעון לאלה אבל יש הבדל בין להיות חסר סבלנו לבין זה שחברה שלך יוצאת עליך במטר של קללות ... חוץ מזה שלא אמרתי שהיא יוצאת אלא אמרתי שיש בעיה בתקשורת ,

Silver Gold

New member
תקשיב לי ותקשיב לי טוב

אתה לא פודל של אף אחת. לא משנה כמה היא יפה ועד כמה אתה אוהב אותה, אין סיכוי שתתן לאף אחת לקלל אותך! עד כמה שאני מתעבת משחקים, במקרה הזה אתה חייב קצת לתחמן אם אתה רוצה שהיא תתנהג יפה. אתה חייב לתת לה את ההרגשה שאתה יכול לעזוב בכל רגע אם היא לא תשלוט על הדרמות שהיא עצמה יוצרת. ברגע שהיא תבין שאתה כבר לא במקום מבטחים, היא לא תעז לקחת את הסיכון לאבד אותך. תבין, זו הפסיכולוגיה של בני האדם - עד עכשיו שימשת לה כבאר מים ונתת לה לשתות מתי שהיא רוצה. תרחיק ממנה את הבאר עד שהיא תהיה צמאה ברמה כזאת שהיא לא תחשוב אפילו על להגיד משהו ששוב ירחיק ממנה את הבאר. אל תאיים עליה שאתה עוזב. פשוט תעשה! קום, קח את הדברים שלך ותגיד לה שאתה אוהב אותה מאוד, אבל לא מוכן לקבל יחס כזה ממנה. תאמר לה שמבחינך קשר אמור להתבסס על תקשורת בוגרת וכנה, תקשורת מכבדת, ללא צעקות של ילדים בגן. תעזוב, אל תתקשר, לא אסמסים ולא כלום. מבטיחה לך שעוד שבוע -שבועיים (אם לא פחות) היא תרדוף אחריך בתחנונים וסליחות. לצערי עם בחורות מהסוג הזה מילים לא יעזרו פה, רק מעשים. תעשה את הצעד, רק טוב יצא לך מזה. בהצלחה!

superuser2008

New member
צודק

וזה גם מה שאני יעשה פעם הבאה, אתמול דיברנו בטלפון הבהרתי לה מה הקו האדום שלי ואני מקווה שהיא קלטה שנינו אמרנו שנעבוד על עצמינו כי טאחלס גם אני הייתי לא בסדר אבל אני בחיים לא אדבר ככה לבחורה שאיתי כמה שאני לא אהיה עצבני.

chenby

New member
מדהים אותי פשוט

שבמקום לחפש עצה אמיתית ואפקטיבית לך וליחסים שלך, אתה בוחר להתייחס דווקא לזו שלא אומרת לך לפשפש בציציותך גם כן. אתה צודק ומושלם והיא בעייתית. זו המסקנה שלך? ככל שאתה ממשיך לכתוב נראה לי שתעשו לשניכם טובה ענקים אם תיפרדו. למה אתה צריך את זה? אלא אם אתה אוהב להיות מסכן וקורבן וצודק.

superuser2008

New member
אני ממש לא קורבן וממש לא מסכן

סך הכל סיפרתי מה עבר עליי, ולא אמרתי שאני הייתי בסדר והיא לא אמרתי שגם אני הייתי לא בסדר אז מה את רוצה? אין לך משהו חכם להגיד? אל תגידי

chenby

New member
סורי

אני לא יודעת מה חכם להגיד ומה לא.. אני כן יודעת ללמוד לפי התגובות שלך, איך אתה מתנהל. האם אתה רוצה להישאר כועס וצודק? או שאתה חושב שאתה גם יכול לקחת אחריות על סיטואציה שאתה נמצא בה? ולו בגלל שאם אתה בסיטואציה, אז גם לך יש אחריות עליה.. האם מבחינתך זה להיות או מניאק או סמרטוט? אין דרך אפקטיבית ונכונה לשניכם שאתה תוכל להמשיך להיות אתה בלי הגדרה של מניאק או סמרטוט - וגם היא תוכל להיות היא בלי להיות מסרסת או פוסטמה?

superuser2008

New member
אני לא רוצה להיות כועס או צודק

אני רוצה שיתנהגו אלי בכבוד שמגיע לי בתור בן זוג

chenby

New member
כל

הרודף אחר הכבוד, הכבוד בורח ממנו. תזכור את זה תמיד. כשתפסיק לחפש שיכבדו אותך, אז לא רק שיכבדו אותך, זה יהיה ממקום אמיתי, וזה לא יהיה מעניין בכלל. כי זה לא אישיו. זה פשוט לחיות מלחמה הצורך בכבוד.

קארניו

New member
לא מסכימה איתך

כבוד עצמי הוא הזכות הבסיסית של כל אדם להרגיש שהוא בעל ערך ושהוא יכול לבטא בחופשיות את רצונותיו וצרכיו. אדם בעל הערכה עצמית ושמכבד את עצמו אז גם אחרים יכבדו אותו . ואילו את מתכוונת למשהו שונה לגמרי .

chenby

New member
כבוד עצמי

זה בן אדם לעצמו. כשמישהו צועק עליי, וזה קרה לי לא מזמן בעבודה, אני מיד מוציאה את עצמי מהתמונה (בטח אם אני יודעת שעשיתי את הכי טוב שלי או עשיתי משהו בשוגג...) את עצמי הנעלבת הכוונה, ורואה את הצד הצועק- קודם כל האנרגיה של הכעס - נשארת אצלו.. דבר שני, מכיוון שיש לי כבוד עצמי, אני רואה כמה הנושא היה חשוב לו.. ובאמת כשאותה אחת צעקה עליי, אמרתי לה, אני מבינה, זה ממש חשוב לך וואו, לא ידעתי.. באותו רגע היא הפסיקה לצעוק ואמרה - אני מתנצלת שהרמתי את הקול... אני מראש לא נעלבתי, ראיתי אותה ולא איך אני צריכה להרגיש עם זה.. וגם הכעס עבר עדסוף השיחה. הכבוד שלי לא נרמס לשנייה, הוא רק עלה. ושוב- זה לא באמת מעניין. כי כבוד עצמי.. זה תמיד עבודה שלי.

למעלה