שוב עזרה

hadari bell

New member
שוב עזרה

היי אמממ אני צריכה עזרה בלבנות את הדוליז לבד יש לי תוכנת גראפיקה paint shop pro היא טובה? ומאיפה אני משיגה את האביזרים ראשים וכאלה? אני מקווה שתעזרו לי כי אני ממש רוצה כבר להתחיל

צו צאנג

New member
את מציירת אותם בצייר אוו בתוכנה הזו

שלך! מה?! בלתי יאמן?! ממש לא!!!

hadari bell

New member
אממ תודה

בניתי אותה בדולמייקר קיוויתי לקבל עזרה לגביי בנייה לבד את יכולה לעזור לי?

צו צאנג

New member
את מציירת על בייס לדוגמא אמו קיס

(מצורף בזואת להודעה) את עושה זכוכית מגדלת, ומציירת קו קו את הבגד! חשוב מאוד לעשות הצללה, ואם את לא מבינה מזה הצללה, אז הנה הסבר: אני מציירת מכנס כחול, את הקווים החצוניים של המכנס (יש לך בדולי גוונים של העור נכון? נכון! אז איפה שיש גוון סגול חזק תעברי על זה עם הכחול!) אחרי זה את לוקחת צבע בהיר יותר ועוברת על הקווים שליד הכחולים הכהים, אחר כך את לוקחת עוד צבע עוד יותר בהיר ועוברת על הקווים, ואז את לוקחת את הצבע בכי בהיר וצובעת את מה שנשאר מבגוף.... חשוב שהגוונים יהיו קורבים זה לזה! מקווה שעזרתי דליה!

hadari bell

New member
תודה דליה

דליה תודה וגם רציתי לדעת מה התוכנה הכי טובה לבניית דוליז לבד

hadari bell

New member
יש!

נראה לי שזאתי הדוליז הראשונה שאני בניתי לבד בלי דולמייקר תגידו לי מה דעתכם

צו צאנג

New member
היא מאוד מטושטשת ואת צריכה

לנסות שההצללה והבד יהיו בכמעט אותו הצבע! אך עושים את זה? (הסבר לצייר) את מוצאת לך צבע יפה ומשתמשת בו בקו החיצוני, אחר"כ את לוחצת פעמיים על הצבע עם המקש השמאלי בעכבר, ונפתח חולן עם הרבה צבעים, תלחצי על הגדר צבעים מותאמים אישית וטיפ טיפונת תבהירי את הצבע! הבנת? אם לא, תבקשי מהמומחיות (לא אני) שיש פה להסביר לך!!!
דליה!

hadari bell

New member
אבל

כן הצייר טוב אבל כשאני רוצה לעלות את זה לאתר אז סוגי התמונות שיש בצייר לא מאפשרים לי לעלות את הבובה

hadari bell

New member
אבל אין

בצייר אין קבצים של gif ואני לא יכולה לעלות לאתר קבצים שהם לא gif

תשמרי את זה על BMP

ובהצללה תעשי עם יותר משני צבעים.... הנה פלטה שיכולה לעזור לך

hadari bell

New member
עזרה

אתם יכולים לשלוח לי דוגמיות של גופים של דוליז? כי אם אני מתחילה לבנות לבד אני צריכה גם את הגוף תוכלו לעזור לי?

Dolly girl

New member
תרדי כמה שירשורים למטה...../images/Emo20.gif

יש שם אחד שכולו בייסים

באתר שבניתי לפורום......

שמשום מה הוא לא בקישורי הפורום יש המון המון בייסים, שזה בעצם הגופים, קוראים לזה בייס בודיז..... תלחצי כאן לאתר של הפורום, וכאן ישירות לעמוד של הבייסים.

hadari bell

New member
אמממ

אני יודעת שהצללה יצאה נורא וזאתי בטח הדוליז הכי גרועה שיש אבל מה דעתכם?

למעלה