שוב עברתי על הודעות

שוב עברתי על הודעות

העבר שלי כאן, גיליתי מחדש כמה דברים שכבר הספקתי לשכוח, ראיתי חלק מהטעויות שהיו לי וגם נזכרתי למה יש אנשים שמלכתחילה לא סבלתי אותם ועד היום אני לא רואה סיבה לשנות את הרגשתי כלפיהם. אבל הנה הודעה אחת (שחיפשתי אותה למטרה מסויימת) מיני רבות: קצת על מסדרים מאגיים רק תזכרו שזה נכתב לפני שלוש שנים וכבר היום יכלתי למצוא כמה שגיאות...

ToryMaster

New member
אווו

עד לכאן זה הגיע?

האפור

New member
חביב ביותר...

בקשר לתוספתאII- 60 לשכות של הבונים החופשיים? נבדק אם המספר הוא אמיתי?... כי 60 סניפים זה אומר שבערך בכל עיר מרכזית אמורים להיות כאלה..

אתה יכול להכנס לאתר

של הלשכה הגדולה בישראל ולשאול אותם בעצמך. ברשימה הזו ספרתי 62 לשכות. יש עוד שתי רשימות של לשכות נוספות (חלוקה לשני נוסחים נוספים). ד"א, אם כבר הזכרת אותם, אז אני אוסיף משהו - בזמנו טענתי שאין מסגרת מתאימה למי שהם מתחת ל-35. כבר אז, בפורום אחר (מיסטיקה בנענע, עוד לפני שהיה להם "מאגיה וכישוף") תיקנו אותי שיש, וכיום אני יודע בוודאות שיש (לא, אני לא חבר בבונים, אבל אני מכיר כמה אנשים משם).

האפור

New member
אז...

זה אומר שהרבה מאד אנשים עוסקים במאגיה... ועוד ברמה כזאתי... אם הבנתי נכון... נראה לי קצת לא הגיוני.. נ.ב אם אני חושב על זה הייתה לנו מורה שבאמת ניסתה להסביר על מאגיה באמצע שיעור תנ"ך... ואפילו הביאה כמה כתבות מוואלה... וגם יש לה לישכה ליד הבית... מעניין...

למעלה