שוב נתקעתי!

MegaTom X

New member
אוף!! אני לא מבין משהו!!!

המקיטה שלי בלבל 40 אתאמנתי איתו הרבה הרבה זמן וגוהן נכנס לדלת הזאת עם גוקו אז אני בנתיים לא יראה אותו אז מה שאני לא מבין זה איך זה שגוהן רמה 32 ומקיטה רמה 40 וגוהן הסטרנג' שלו על 70 ומקיטה 60?! זה לא הגיוני!! אתם בטח מבינים שנצחתי את סל פעם ראשונה בלי בעיות עם מקיטה אפכתי לסופר סיאיין והמכות שלי הורידו 400 אני הרגתי אותו בשניה אבל הוא ברח ואז ראיתי אותו בטלויזיה בחדר של בורמה אז עכשיו אין לי נקודה במפה לאיפה ללכת?

ashkeloni

New member
לא הבנתי מילה ממה שאמרת...

תפסיק לדבר כמו ילד קטן ואז יבינו אותך יותר טוב... אז...תנסה להסביר שוב אבל הפעם תדבר נורמלי...

MegaTom X

New member
מה?! אוספים אותם במשחק הזה?

איפה אני מוצא אותם? תן לפחות מקום לכדור אחד שאני ידע...

MegaTom X

New member
אבל אין לי עדיין את גוקו...

אוף!!! זה ממש מרגיז... תגידו אני מקבל גם את קרילין שייצו וימצ'ה?

MegaTom X

New member
יופי קבלתי גוקו ויש לי 4 כדורים...

את כדורים... 1 4 5 ו7 חסרים לי 2 3 ו6 אבל במפה רשום לי שהם בעיר או במעבדה מישהו יכול לתת לי קיבוץ? כאילו איפה בדיוק?! לא נראה לי שאני צריך להגיד לרמה 50 עם גוהן וטראנקס כדי למצוא את הכדורים אחרונים אז בבקשה עיזרו לי...

digiash

New member
וואי אתה דביל משהו..

הם מופיעים במפה!! תשתמש בה דמיט!

MegaTom X

New member
אני ראיתי!!!!! ואני אמרתי!!!

אני מחפש את המיקום הממש מיקום שם... עכשיו יש לי 5 כדורים אז בדלתות של ה50 של טראנקס וה50 של מקיטה יש גם כדורים?

MegaTom X

New member
אהה גמרתי את המשחק... אבל

אבל למה אי אפשר להמשיך אותו אני רוצה עוד פסלים!!

digiash

New member
התכוונתי למפה של הסקאוטר גאון

היא מראה איפה הם -בדיוק- ומי רוצה לשחק איתי רד אלרט 2-יוריס רבנג'????

MegaTom X

New member
יש לי ראד אלרט 2 יוריס רובג'

אבל לא מותקן ואני לא יודע לעשות את זה ברשת.. אבל מה אני עושה עכשיו? קבלתי רק פסל של גוהן איך אני מקבל של פיקולו או טראנקס או כל מישהו אחר

digiash

New member
נכון במשחק יש מקומות שרק

דמות מסוימת ברמה 50 יכולה להכנס.. אז כשהדמות תגיע לרמה 50 תכנס לשם ותקבל פסל ובקשר ליוריס.. תתקין! ומיד! (וכדיי לשחק ברשת פשוט צריכים להרשם/לעשות לוגאין אם כבר נרשמת ברד אלרט הרגיל...) -אפשר להרשם בזמן האינסטל פשוט לך לפי ההוראות- ואז במשחק עצמו כנס לאינטרנט.. P: יש לך חצי שעה לעשות את זה! אני מחכה ^^

MegaTom X

New member
הכנסתי את האי סי קיו לך לרשימה

אני ב163341574 במקרה שיש לך עוד מאי סי קיו

MegaTom X

New member
התקנתי את שנייהם ונרשמתי...

כנס לאי סי קיו כבר!!! ואני עשיו משדרג את המשחק באינטרנט ואז אני נכנס לרשת

או דינוזאור

איך שתרצו, אני תקוע שמה ולא יודע מה לעשות כלומר איך להציל את הכפר מהדינוזאורים שעוברים שם

KeNNy7

New member
גם אני נתקעתי שם

חחחח תלך תעבור את את המבוך שליד הכפר ואז אתה תגיע לדינוזאור ואז תהרוג אותו

למעלה