שוב נתקעתי!

ashkeloni

New member
תקשיב...

הוא יהפוך לסופר סאייאן בדיוק לפי העלילה של הסידרה...זאת אומרת, אחרי שהוא יצא מחדר הזמן והנשמה עם גוקו...והוא יהפוך לסופר סאייאן 2 מתי שהוא ילחם עם סל

digiash

New member
לעזזל איתו!!!!!!!

איך בכלל אפשר לנצח אותו?! הסטטים שלו כמעט כמו שלי ויש לו פי מילון יותר HP >< וכל פעם שאני מתקרב כדיי להלחם בו הוא שואב לי את החיים אני כבר יומיים תקוע איתו עזרהההה!!! פיקולו-> (רק איתו אפשר להלחם)

digiash

New member
זה מתחיל ליהיות הרגל... >.>

עזבו כבר ניצחתי אותו... אבל אם כבר צילמתי את התמונה אז הנה סל->

MegaTom X

New member
גם אני תקוע שם...

הפיקולו שלי אחרי שהתשלב היה רק 21 לבל איך אני יכול לנצח את סל... ונשבע לך שאני לא עשיתי קודים על גוהן כי אני גם לא יודע מאיפה להשיג...

digiash

New member
על מה לעזזל אתה מדבר?!

אתה חייב ליהיות לפחות ברמה 25 רק כדיי להגיע לסל אז אל תשקר ואני כבר בקרב של פיקולו מול 17 על האי הזה.. (אני מת מפחד כי בסדרה זה היה קרב צמוד מאוד ואפילו בקרבות שהיתי אמור לנצח בקלות (לפי הסדרה) היה לי קשה.. וחוץ מזה הפיקולו שלי חלש {אני רוצה את גוהן!! ;-;)

digiash

New member
אוקיי החלק הראשון היה ק-ל

אבל עכשיו נגמרה לי האנרגיה והוא מכסח אותי P: (ואני לא משתמש בצורת סופר נאמק כי זה סתם מפריע)

ashkeloni

New member
את האמת...

הוא לא היה ממש קשה בשבילי...דווקא ה-CELL JR שיגעו לי את השכל יותר ממנו אבל גם הם לא היו מי יודע מה קשים...

digiash

New member
לא דיברתי על הקרב האחרון...

אלה על זה שישר אחריי שהוא משתנה... ובJR הסתבכתי רק עם פיקולו.. (ההסטטים שלו היו 40 בממוצע O_O) אבל אחריי 7 ניסיונות עם המתקפה הזו שעוברת דרך האויב הצלחתי לנצח בקושי... אחר כך עם וג'יטה פשוט בזבזתי עליו את כל האנרגיה שלי עם היריות הקטנות.. ואז כמה מכות P: ובסוף עם טרנקס היה קל פשוט הקפאתי אותו-מכה מיוחדת (עם החרב)-הקפאה-מכה-הקפאה-מכה...... בקיצור הרגתי אותו תוך כמה שניות ואז החלק עם גוהן SSJ2 איזה כייףףף! כמה נהנתי לשחק עם סל :) החיים של גוהן התמלאו יותר מהר משהקמהאמה של סל הורידו.. (לא פלא.. במצב הרגיל שלו היה לו 85 בכל הסטטים) אניווי אני מאוכזב שהמשחק נגמר... אבל אני מתכוון להלחם בסל עוד איזה 20 פעמים היום :)

digiash

New member
בעע ואני גם לא הספקתי להלחם בקולר

היה חסר לי רק נאמקי אחד.. \: זה בטח באחד המקומות האלה שאני צריך להגיע לרמה 50 כדיי להכנס..

sonkun

New member
לא זה לא

במקומות שצריך 50 כדי להיכנס אתה מקבל פסל של מי שהגעת איתו לרמה חמישים. אני כבר קיבלתי את של וג'יטה ושל גוהאן, עכשיו אני עובד על זה של טראנקס. גוהאן שלי קרע את קולר מבלי להניד עפעף.

sonkun

New member
ואגב, קבל את גוהאן שלי.

הוא הדמות הכי חזקה שיש לי, ואני מצטער שביזבזתי כמה קפסולות על אחרים, רציתי שהכל יהיה 100 אצלו!

digiash

New member
אה.. לי יש רק פסל של גוהן מהקרב

מול סל.. ואת קולר מצאת בנמק נכון.. אתה זוכר איפה כל הנאמקים?? --

sonkun

New member
מצטער, אני רק זוכר את הנאמקי

שנמצא בדנדה'ס לוקאאוט.

digiash

New member
אוקיי אני זוכר את כל ה6..

1-במגדל של קאמי 2- ביער ליד הבית של גוקו (בחלק עם הנינג'ות) 3- באי הטרופי (איפה שכל התנינים) 4- ביער כזה במקום ששאלו איך מגיעים אליו (איפה שיש מעבר מוחבא בעצים) 5- במדבר איפה שגוקו צריך לפתוח גשר 6- בבית של המושל בווסט סיטי אבל איפה השביעי????

sonkun

New member
אה, אני יודע

בבית הדירות B, בקומה האחרונה נמצא נאמקי. המפתח לדירות נמצא בארגז בבית המושל.

sonkun

New member
קבלו

סיימתי את הסל גיימס, והשגתי את כל הפסלים חוץ משל פיקולו, פשוט אין לי כוח למשחק הזה יותר. משחק מצוין, אני כבר מחכה להמשך.

MegaTom X

New member
אבל איפה אני מוצא נאמקים?

מצאתי רק אחד!!!! בבקשה עם שלישית שאני שואל תתחשבו נו...

MegaTom X

New member
שיט שוב נתקעתי!!

אני עדיין לא מצאתי את כל הנאמקים אבל תשמעו אני ראיתי את סל בטלויזיה ואז אין לי נקודה במפה אז אני לא יודע מה לעשות מישהו יודע? נצחתי אותו פעם ראשונה עם וג'יטה ופעם שניה עם טראנקס מה אני עושה עכשיו? כאילו אחרי שראיתי אותו בטלויזיה בחדר של בולמה?

למעלה