שוב, מעט מוקדם....

רענן111

New member
שוק הספרים

או, נדמה לי, בוטיק הספרים. אוי זה בית קשה, כל כך קשה. אבל כידוע אין שוכחים אהבה ראשונה (מתוך יפות יפות...). מערכות כל כך מצחיק, יש בו כל כך הרבה, עם החוכמה הצינית והדוקרנית של דן בן אמוץ, גם שוק, עם כל מה שיש בו, וגם ספרים, עם כל מה שיש בהם, מכל הסוגים... זו הבחירה שלי, מבלי למעט מכל האחרים, שראיים בהחלט גם הם.

Tomer 123

New member
האמת היא....

שהשם האמיתי הוא "שוק הספרים"...לפחות עפ"י התקליט והדיסק

Tomer 123

New member
אה ואגב....

איך שוכחים אהבה ראשונה זה לא מתוך "האישה היחידה בחיי"?

פּלפּל

New member
קשה, קשה...

את "חתונת הדמים" אני לא אוהב. ארוך מדי, נמרח, עייף נדוש ולעוס. כמו יתר המערכונים ב"כוסות רוח". "המצילים של ש"ס" צעקני, מוגזם וולגרי מדי לטעמי (מה מגדיל לי, מה מצדיק תקיעה, כבודו גמר וכו'). את "משמר הגבול" אני אוהב. קצר, לעניין, ביקורתי. תגידו, למה באקו"ם כתוב שאת "המשמר האזרחי" ביצעו גם יהורם גאון ועליזה דותן? מתי זה היה? ההתלבטות האמיתית היא בין "שוק הספרים" ל"מוסך". שניהם מועמדים לגמר מבחינתי, ואין צורך להסביר למה. זה לא פייר שהם באותו בית. בחרתי ב"מוסך".

שומר ישראל עשו ממני....

השאלה שלך קצת הלכה לאיבוד הבתוך כל השרשור, והיא דווקא שווה התעכבות. למישהו יש תשובה? דורותי? עגנון? דניסטאר? אגס? אתם עובדים פה בסביבה?

האגס 1

New member
כן, דווקא יש תשובה

(וטוב שהזכרת כי השאלה באמת הלכה לאיבוד) המערכון של יהורם גאון ועליזה רוזן הוא מערכון אחר, אני לא בטוח שקוראים לו 'המשמר האזרחי' אבל הגיוני שזה יהיה השם שלו.

האגס 1

New member
ליתר דיוק

אני לא זוכר איזו עליזה זו היתה - אבל בוודאות היה מערכון כזה של יהורם גאון ועוד שחקנית.

שירה רעננה, מלאה מיץ!

למרות שההתלבטות עם המוסך מאוד קשה, אני נאלצת לבחור בשוק הספרים. קלאסיקה. ספרים מקצוע נקי. ספרים מקצוע מכובד. ספרים מקצוע המחר. כל שורה במערכון הזה שווה ציטוט. כל בדיחה מצחיקה. של שנינות חדה. כל מילה אבן. כל אבן שושן.
חוצמזה: יש שם מסר אנטי-פורנוגרפי שאני חייבת לתמוך בו ולקדם אותו. חוצמזה 2: יש שם אזכור של יגאל-מתוק-לו-מתוק-לו-בשן.
חוצמזה 3: אני בדיוק צריכה לקרוא את מנדלי מו"ס (בהנחה) לשיעור של היום בצהרים. ספר זה ממש אוצר!

sorek2

New member
טוב זה די קל...

שוק הספרים, ובענק! ספרים, רבותי, ספרים, ספרי לימוד במחיר הכרם... שירה, רבותי, שירה, שירה רעננה מלאה מיץ! אחד הגדולים, ועם כמות קלאסיקות אדירה... לוקח, ובגדול!

למעלה