שוב מכנסיים

שוב מכנסיים

לא מצליחה לקנות מכנסיים, לא בחנות ולא ברשת.
יש פער בין המתניים והירכיים (מתניים 36, ירכיים 40), 164. אפשרות התופרת נוסתה מספר פעמים אצל מספר תופרות וזה פשוט לא מסתדר. משהו לא עובד בתיקונים האלה.
מחפשת: מכנסיים שיהיו נחמדים לפרופורציות כאלה, מתאים לנמוכות, ואם אפשר עד 200 שקלים.
עוד דבר - אני לא אוהבת בדים עבים. תודות מראש :)
למסירה: ג'נסים של קסטרו בגזרה מתרחבת וטוניקה/שמלה של רנואר, אוף וויאט עם תחרה.

נראה לי שאת צריכה לחפש תופרת אחרת

גם אצלי יש הפרש (של מידה אחת) בין המותניים והיריכיים, ואני תמיד מצרה אצל תופרת. גם במכנסיים שאני קונה בארץ (אם כי הרבה זמן לא קניתי מכנסיים בארץ...) וגם ברשת. נדיר מאוד שזה מדוייק מלכתחילה...
אל ייאוש. תופרת טובה אמורה לדעת להצר את המכנסיים בצורה כזאת שתתאים לגוף שלך.

מה שפרי הדר אמרה

מנסיון אישי שלי, דווקא מכנסיים שהוצרו אצל תופרת *טובה* תמיד הפכו למכנסיים האהובים עליי ביותר, כי הם היו פיקס למידתי. אממה, זה לא כזה תיקון פשוט ולא כל תופרת יודעת (הייתה אחת, למשל, שהצליחה לחרב לי זוג מכנסיים כי היא תפרה עקום... כל מיני דברים הזויים). אז צריך באמת למצוא מישהי שזה הקטע שלה

ניסתי אצל כמה

נדמה לי שכיסיתי את כל ההיצע בסביבה. ואכן נהרסו לי כמה זוגות מכנסיים. קיוותי שיש פתרון קסם:)

sheffys1

New member
לצערי אין פיתרון קסם

כאחותך לצרה (הפרש של 2 ואף 3 מידות בין הירכיים למתניים), נדיר מאוד שאני מוצאת מכנסיים שלא צריכים תיקון בכלל
אני קונה רק כאלה שבהם צריך להצר, אבל לא ממש המון (במקרים כאלה, פשוט מוותרת).
וכן - צריך תופרת טובה, שיודעת לעשות את ההצרה הנכונה, בהתאם לגזרת המכנסיים.

micpri

New member
הצעה לבדיקה

לליוויס וגם לגאפ יש קו ג'ינסים שנקרא :curve ונועד לענות בדיוק על מבנה הגוף שדיברת עליו.
שווה לנסות למדוד ואז לרכוש (בזול, יחסית) ברשת.

micpri

New member
ב-2 דרכים:

א. אני קניתי הרבה ב-ebay (לאחר שידעתי דגם ומידה). בתחילה קניתי יד 2 בגרושים עד שהתאפסתי סופית על המידה והדגם (אז עוד לא היה גאפ קרוב אלי).
ב. מהאתר, דרך חברת שילוח. יש להם די הרבה מבצעים על הג'ינסים וצריך לעקוב. אני מזמינה דרך buy2usa 4 פריטים ב-20$.
ממליצה על ליין שלהם שנקרא long and lean - לי הוא עושה נפלאות (גם אני עם הפרש גדול בין הירכיים לקו המותניים). הוא רק לא סקיני.

טובה53

New member
הצעה

לפני שמביאים לתופרת, "לתקן" לבד בבית עם 2 סיכות ביטחון אחת בכל מותן. לחרוש על זה קצת, אפשר לגמרי לצאת עם זה מהבית, להעביר את סיכות הביטחון פנימה והחוצה כלומר להצר יותר ופחות, ורק כאשר בטוחים במידת ההצרה ומרגישים טוב גם בהרגשה וגם מול המראה - להביא לתופרת עם סיכות הביטחון שתעשה מזה תיקון קבוע.
בהצלחה!

למעלה