תראי
קראתי אותך, וקראתי את כל התגובות ואני שואלת - אוקי, העובדות הקיימות הן - בעלך מסתיר ממך דברים, אולי בוגד בך, משקר לך שוב ושוב, את במצב של המסרסת והוא במצב של מתגונן (לכאורה כמובן), אתם לא מדברים. מה את רוצה? האם את רוצה לתקן את העניינים, האם את חושבת שיש מה לתקן? במידה וכן, תבררי על סוגי טיפולים - גארוטה ממליצה על שיטה שנשמעת לי מעניינת ביותר שנקראת "שיטת אימגו" תבררי על זה, ותבואי אליו מתוך רכות ומתוך זה שאת ממוקדת פתרונות ולא מאשימה. העובדות קיימות ואת לא יכולה לשנות אותן זה מה יש כרגע. מפה - לאן את רוצה להגיע? ומה את הולכת לעשות? להשאים אותו כרגע, לא מקדם אותך למרות שזה כביכול בלתי נמנע.. זה נמנע וזה לא אפקטיבי לך בכלל. אז עזבי בצד את ההאשמות ותתחילי לחשוב פתרונות. תבואי ממקום של רכות - אנחנו נמצאים בנקודת משבר מסויימת, וכל משבר הוא הזדמנות עבורינו לגדול. אתה פגוע, אני פגועה, אני רוצה שנפתור את זה בחוכמה וא במלחמה, תבוא איתי לפגישה... במידה והוא לא מסכים, תתחילי ללכת את בעצמך בהמשך הוא אולי יבחר להצטרף (אני מאמינה שכן בעיקר אם זה מביא אצלך שינוי ניכר) עכשיו. אם את חושבת שהוא לא מסוגל להפסיק עם השקרים וההסתרות ואין מה לתקן, אז תפתחי תיק ברבנות, וזה על מנת להתגרש ולא לאיים. לא מאיימים על יונה עם יין... לפתוח תיק בשביל ניעור, זה רק יביא אותך לגירושין בלי שתשימי לב.. תעשי דברים בחכמה ולא מתוך יצרים שלאחר מכן תתחרטי עליהם.