שוב זה קרה...

אגם26

New member
זה ממש לא אופציה מבחינתי לכן...

העליתי את הנושא כאן על מנת לשמוע את עצותכם.... כי אני כבר ממש אובדת עצות איתו אבל כמו כן אני לא מוכנה להרים ידיים וישר להתגרש מבחינתי זה לא פתרון.

אבל אף אחד לא אמר לך להתגרש

אמרו לך לפתוח הליכים אזרחיים עלמנת להפחיד אותו שידע שאת רצינית. מצד אחד,אם הוא יסכים להתגרש כנראה שאינו אוהב אותך עוד ואז מה? עדיף לחיות עם גבר שאוהב אחרות? ואם הוא כן אוהב אותך,אולי ההלם שבפחד לאבד אותך יאזן אותו וישלח אותו לטיפול ואולי אולי משהו ישתנה. מעבר לזה,לא מבין מה חשבת לשמוע מאיתנו

seeyou

New member
את לא יכולה לקבל גם זה וגם זה.

הכאב של ההורים זה חלק קטן (לדעתי) ביחס לחיים שלך את רוצה "ללמד" אותו לקח? תרמזי לו שמה ש לו "מותר"מותר גם לך
אם זה מה שהוא רוצה את לא תוכלי לשנות

יעל717

New member
לא רוצה להתגרש וגם לחיות ככה אבל אין ברירה.

או זה, או זה.זה הבן זוג שלך,הוא כזה-בוגד ולא "סופר אותך".את לא תוכלי לשנות אותו.כך שאו תתגרשי או תשלימי עם המצב.אם את תוכלי לשרוד כלכלית אז הייתי אומרת שכדאי יותר להתגרש,כי הוא לא ממש חבר לחיים.

אין כאן "נוסחת פלא" חיצונית

אני מבינה שאת לא רוצה להתגרש,לא רוצה לכאוב,לא רוצה שההורים ידעו,לא רוצה שהוא יעשה את זה יותר.... אבל מה את כן רוצה? בשביל לעשות החלטה או לבחור דרך,בנושא כל כך עדין ומורכב,אולי גם כדאי להעזר בבעלמקצוע שיוכל לעזור לך להתמקד ולאזור את הכוחות לעשות את מה שנכון עבורך. ורד בן צבי

מריוס זכריה

Member
מנהל
ידידתי היקרה

מי שרוצה לחנך אחרים ולהראות להם מאיפה משתין הדג, כדאי שידע מי החזק ומי החלש. במקרה שלך הוא החזק ואת החלשה. למה? כי לך נוארא אכפת והוא שם זין. וכשאדם חכם מבין שזה לא ילך לו בכח, באחד על אחד, כדאי שלא יבנה אשליות באוויר. הכח היחיד שלך, כנראה, הוא באיום הגירושין. אבל זם זה יעבוד רק כל זמן שהוא ירגיש שאת מתכוונת לזה. אם את לא באמת מתכוונת, אז אחת דינך: לסבול אותו בוגד ומצפצף עליך. האמת לא תמיד נעימה (לא שאני יודע בוודאות מה האמת, אבל זאת דעתי על כל פנים).

מסכימה עם כל מילה של מריוס!

את צריכה להתחיל להפנים שאין לך פרטנר רציני לחיים אלא אחד שמשקר ומרמה, עכשיו ההחלטה בידייך מה לעשות בכדי לשנות את המצב, ואת כרגע נמצאת בעמדה חלשה כי ככה את מציגה את עצמך מולו, את בסך הכול עושה רעש והרעש הזה מפחיד אותו למספר דקות והכול ממשיך כרגיל. כדאי שתשני את הגישה שלך ומהר, כי הדרך שאת פועלת בה היא לא הדרך הנכונה, אם את רוצה להבהיר לבעלך שאת לא מוכנה להיות האישה הקטנה שמשקרים לה אז תתחילי להתנהג כמו אישה גדולה עם ביטחון ושלא מפחדת להעיף אותו מחייה אם צריך.

chenby

New member
תראי

קראתי אותך, וקראתי את כל התגובות ואני שואלת - אוקי, העובדות הקיימות הן - בעלך מסתיר ממך דברים, אולי בוגד בך, משקר לך שוב ושוב, את במצב של המסרסת והוא במצב של מתגונן (לכאורה כמובן), אתם לא מדברים. מה את רוצה? האם את רוצה לתקן את העניינים, האם את חושבת שיש מה לתקן? במידה וכן, תבררי על סוגי טיפולים - גארוטה ממליצה על שיטה שנשמעת לי מעניינת ביותר שנקראת "שיטת אימגו" תבררי על זה, ותבואי אליו מתוך רכות ומתוך זה שאת ממוקדת פתרונות ולא מאשימה. העובדות קיימות ואת לא יכולה לשנות אותן זה מה יש כרגע. מפה - לאן את רוצה להגיע? ומה את הולכת לעשות? להשאים אותו כרגע, לא מקדם אותך למרות שזה כביכול בלתי נמנע.. זה נמנע וזה לא אפקטיבי לך בכלל. אז עזבי בצד את ההאשמות ותתחילי לחשוב פתרונות. תבואי ממקום של רכות - אנחנו נמצאים בנקודת משבר מסויימת, וכל משבר הוא הזדמנות עבורינו לגדול. אתה פגוע, אני פגועה, אני רוצה שנפתור את זה בחוכמה וא במלחמה, תבוא איתי לפגישה... במידה והוא לא מסכים, תתחילי ללכת את בעצמך בהמשך הוא אולי יבחר להצטרף (אני מאמינה שכן בעיקר אם זה מביא אצלך שינוי ניכר) עכשיו. אם את חושבת שהוא לא מסוגל להפסיק עם השקרים וההסתרות ואין מה לתקן, אז תפתחי תיק ברבנות, וזה על מנת להתגרש ולא לאיים. לא מאיימים על יונה עם יין... לפתוח תיק בשביל ניעור, זה רק יביא אותך לגירושין בלי שתשימי לב.. תעשי דברים בחכמה ולא מתוך יצרים שלאחר מכן תתחרטי עליהם.

נומלה

New member
תחליטי מה את רוצה

אבל תבחרי מסט ברירות אפשרי ולא מנטיות ליבך. זה שאת רוצה שהוא לא ישקר לך זה לא בקבוצת הבחירה שלך וגם לא בר אכיפה. בנוסף שימי לב שגם אי החלטה היא החלטה להשאר במצב קיים.

czar

New member
ומעוד צד אגיד

שגם את לא טלית, לחטט בטלפון ולהכנס על חם לעבודה לא בדיוק שם אותך בקטגורית בת הזוג הנורמלית. לא מבין את הביזאריות עם ההורים בכלל, ובפרט אחכ שהוא עוד ממשיך ואת עוד ״לא מרימה ידיים״. בניווטים, דבר ראשון לומדים לדעת לקרא מפה ואת, את השיעור הזה החמצת. חברי ענו לך ברור מאד וזאת אחת הפעמים הבודדות ששמעתי את מריוס ככ נחרץ, ולצערי/ך אני תומך בכל מילה.

יעל717

New member
לא נראה שאת יכולה לשנות את התנהגותו.

הוא ממש לא מפחד שתגלי את בגידתו,כי הוא יודע שאת לא תתגרשי ולא תעזבי אותו,ומה שאת מרגישה לא איכפת לו במיוחד.המצב לא משהו מבחינתך ואין הרבה מה לעשות אם את לא מוכנה לעשות שום צעד שיכול לגרום לפרידה.

danielmh

New member
עצה שלי

את מדברת על עניין השקר, אבל שימי דגש על הדבר הנכון, מדובר כאן בבגידה, אחרת הוא לא היה מסתיר. אלא אם כן את אישה מאוד קנאית, אובססיבית ולא מוכנה לסבול כל עניין שקשור לקשר ידידותי של בעלך עם המין הנקבי. אם את לא כזו, סביר מאוד להניח שהוא מנהל רומן מאחורי גבך. תשאלי את השאלות: מדוע בעלי ירצה לבגוד בי ? מה חסר במערכת הזוגית שלכם ? יש ביניכם בכלל זוגיות ? תקשורת, אהבה, סקס ? זה המהות ולא אם שיקר או לא שיקר, בעלך מחפש אולי בחוץ משהו שחסר לו בבית ? ברור שאת לא ממהרת לפרק את היחסים ביניכם, יש לכם ילד ואת רוצה להציל דברים, לגיטימי. העצה שלי אלייך זה לבחון את העניין לעומק, ללכת לייעוץ זוגי, לשבת לשיחה עם בן זוגך בחוץ, להסביר שאת לא מעוניינת בפירוק אלא בשיקום הקשר ולבחון את תגובותיו של בעלך. במידה ויסרב ללכת לייעוץ זוגי, הסבירי לו שזה התנאי להמשך חייכם יחד. נראה ששניכם צריכים לעשות עבודה כדי לבנות את הקשר ביניכם. בהצלחה.

אגם26

New member
טוב...

אז הקשבתי לעצה שלך לשבת איתו ולהציף את כל דעותיי ורגשותיי והוא אמר באופן נחרץ... שהוא לא מוכן לנתק איתה את הקשר מכיוון שהם עובדים ביחד. הוא אמר: "היא תמשיך להתקשר, היא תמשיך לדבר איתי ונמשיך להיפגש כי לי אין כלום איתה ולכן אין לי צורך לנתק איתה את הקשר".

Litalxo

New member
אז הוא מודה שכל הטלפונים וההודעות שהוא מסתיר

הן ממנה. אם אין לך ממה לחשוש, למה הוא מוחק את ההודעות? גם אם הוא לא שוכב איתה, כשבן הזוג שלך עושה דברים מאחורי הגב שלך, הוא בוגד בך. את צריכה לחשוב מה את מתכוונת לעשות מעכשיו

collie

New member
בקיצור-לא איכפת לו ממך

לא איכפת לו שלך זה מפריעה וכנראה שיש סיבה לזה. הוא לא מכבד אותך כבן אדם או כבת זוג. את עדיין צעירה ויש לך עוד הרבה שנים. האם את באמת רוצה לחיות חיים כאלה כל החיים שלך כי זה מה שיהיה. לפי דעתי אל תהרסי לך את החיים ותתחילי לחשוב על עצמך ומה שטוב לך. גם כרגע הוא רואה שהוא יכול להגיד ולעשות מה שהוא רוצה ואת לא תעשי כלום. אז הגיעה הזמן לעשות משהו.

bondi8

New member
לדעתי... את צריכה למצא מאהב אפילו זמני

רק בשביל לא להרגיש פראיירית ומרומה ... את צריכה לבגוד בו חזרה כמנה ראשונה...ולאחר מכן לברר מה הסיבה לבגידה,לי נראה שהוא אוהב אותך,אבל זקוק לגיוון אם אכן כך הדבר, אין טעם להתגרש ולהתנתק. רק למצא לך גיוון גם:)

המנוצלת

New member
אהבתי אבל לא מסכימה

גבר שבוגד לא אומר שלא אוהב את אישתו כאשר הוא עושה מולה שהוא יודע שלא קשה להכנס לעבודה וכולי או לא מעגן על אישתו ליפני המאהבת זונה תיקראו לזה איך שבאה להם אז הוא מזמן לא אוהב אותה ולך אין מה לעשות ללכת להכיר משהו שניראה יותר טוב ממנו כן כןכ ןןןןן טו שיקנה ותוצאי לו את הכבד! שירוץ כמו כלב ואז היא תגיד לא את התנאים שייא מסכימה לכן !

למעלה