שוב זה קרה...

אגם26

New member
שוב זה קרה...

בוקר טוב, החלטתי להעלות את כאבי כאן על מנת לשמוע את עצותכם הכנות. אני בת 28 נשואה שלוש וחצי שנים +1 לפני כחודש התחלתי לחשוד בבעלי שהוא מנהל רומן עם מישהי מהעבודה, הוא היה חוזר מאוחר הביתה מהעבודה, היה מסתיר טלפונים והיה מוחק הודעות בטלפון, הוא לעולם לא היה עונה לידי בפלאפון אלא אם כן זה היה מישהו מהמשפחה או מהחברים שלו. תפסתי אותו משקר לי כשהוא סיפר לי שהבוס שלו שלח אותו "לבדוק" משהו בעשר בלילה והיה ברור לי שזה שקר אז אמרתי לו שאני לא מאמינה ואז אחרי 10 דקות הוא בא ואמר: "אני מצטער, שיקרתי, אבל עושים מפגש בעבודה שלי ואני רוצה ללכת" ... כמובן שאמרתי לו שילך ויהנה, לא עשיתי סיפור מהשקר כי אמרתי שמאז אני יבדוק בשקט מה קורה. ואז יום למחרת פתחתי את הפלאפון שלו והוא שכח למחוק את ההודעה שהיה רשום בה : אני יבוא לאסוף אותך בתשע תהיה מוכנה. מסתבר שהוא אסף אותה והם יצאו לאיזשהי מסיבה הוא והיא. אח"כ היה פיצוף בינינו כי זה ממש הרתיח אותי ששוב שיקר... לא דיברנו במשך שבועיים, הוא כמובן ניסה לדבר והשלים כל יום ואפילו קרה להורים שלי ולהורים שלו שישכנעו אותי להשלים איתו... לבסוף נכנעתי והשלמנו. הוא הבטיח שיענה לשיחות לידי ולא ישקר ולא יסתיר דבר. ושוב אתמול... היא התקשרה אליו והוא לא ענה לידי... רבתי איתו שוב... הקפצתי אותו לעבודה כי הוא אמר שיש לו פגישה עם הבוסית שלו... חיכיתי רבע שעה מחוץ לעבודה שלו ונכנסתי ואז ראיתי שהוא והיא יושבים בחדר ומעבירים צחוקים אחד עם השני ובכלל הבוסית שלו בחופש היום!!! כרגע אנחנו לא מדברים... הוא הפך את הגלגל ועכשיו הוא כועס עליי שנכנסתי לעבודה שלו "ובדקתי" אותו.... וככה זה כל הזמן ... משקר, מסתיר... מה עושים ?????

מריוס זכריה

Member
מנהל
או או

שאת משלימה עם המצב (כמובן שזה לא רעיון מומלץ במיוחד...) או שאת פותחת הליכים. להאמין לו שיפסיק לבגוד כי ביקשת ממנו - כבר הוכח שלא עובד. מצב לא מסובך. עצוב, כן. מסובך, לא.

אגם26

New member
תראה...

אני לא יפתח תהליכי גירושין כי אני לא מתכוונת להרים ידיים, אני באמת רוצה שיהיה טוב אבל שילמד שלי לא משקרים... שלא מסתירים דברים, שלא יכולים לריב כל היום וכל יום על שטויות. איזה עצות אתם יכולים לתת לי?

joanne8

New member
"שילמד ש-לי לא משקרים"

לא זאת הבעיה הכי גדולה שלך, הוא עושה מה שבא לו, לא נראה לי שהוא כזה מפחד. תגידי לו שאת הולכת להתייעץ עם עו"ד.. אולי, כשיבין שאת לא סמרטוט, יחליט באמת להתיישר. לכי תדעי

אגם26

New member
לצערי...

הרעיון עם העו"ד היה בריב הקודם ואז הוא נלחץ וקרא למשפחות שלנו שידברו איתי, כמובן שזה היה רק בשביל להלחיץ אותו.

יפה שאת לא מרימה ידיים אבל הבחור

זקוק לניעור רציני. שזה יכול להיות מכתב מהרבנות שפתחת תיק... לדברייך זה כל הזמן שהוא משקר ומסתיר... עם כולם הוא נוהג כך ? חברים ? משפחה ? או שרק איתך ?

joanne8

New member
בדיוק

ברגע שיראה שאת רצינית, פתאום יהיו לא יכולות על טביעות להיות בונה ולא הורס. עו"ד, לא איומים, מעשים. תמיד אפשר להחליט שלא מפרקים.

I C E M A N 7

New member
פתיחת תיק זה לא ניעור

זו הכרזת מלחמה. ומלחמה יודעים רק איך היא נפתחת, אחרי זה אין וודאות. יתכן שהצד השני יניף דגל לבן (וגם אז, איך תראה מערכת היחסים מעתה והלאה), אך הוא גם עלול לתקוף חזרה. זו עצה חסרת אחריות כשלא יודעים מהם יחסי הכוחות. רבאק מדובר פה באמא לילד וזה כולה בינתיים פלירט בעבודה. הרעיון של להכניס עוכרי דין לתוך הזוגיות כדרך לפתרון הוא רע עד אווילי. אגם, פתיחת תיק זה לא משחק. תשקלי טוב טוב צעד כזה במידה ותשתכנעי שהוא רלוונטי.

תתפלא אבל זה כן ניעור

ומפתיחת התיק ועד לגירושין הדרך ארוכה מאד. ועל מה בדיוק יש לו לתקוף חזרה ? על זה שהוא לא עומד במילתו ? או על זה שהוא מסתיר ממנה ? משקר ?בוגד ? כרגע יחסי הכוחות בינהם ברורים מאד הוא עושה מה שהוא רוצה..

I C E M A N 7

New member
על מה בדיוק יש לו לתקוף חזרה?

יש ילד, אולי יש נכסים, אולי יש הסכם ממון, אולי מדובר בבחורה חסרת אמצעים, אולי בחסרת כישורים. יש ים אישיויים שצריך לבחון לפני צעד כזה. אני לא אמרתי שזה צעד שלא ייעשה. אני רק טוען שפתיחת תיק זה משהו שצריך להיעשות רק כשיש הכרה שזה יכול ללכת עד הסוף ואחרי שעושים את כל השיקולים בכובד ראש. אני נגד שימוש באמצעי הזה כדרך לפתרון בזוגיות. זהו אמצעי רק לסיים זוגיות.

אייבורי

New member
../images/Emo45.gif

מסכים איתך לגמרי. פתיחת תיק עושים רק כאשר מוכנים להתגרש לא ככלי להכניע את הבעל.

אגם26

New member
אני..

אני ממש מפחדת לעשות צעדין כאלו כמו לפתוח תיק, פעם שעברתי שרק אמרתי לו שאני הולכת לעו"ד הוא הזעיק את כל משפחתי שכולם נבהלו ובכו.. אני לא רוצה סתם להכאיב למשפחתי. וגם אני לא רוצה לפתוח תיק ואז לבטל... בבקשה תעזרו לי.. תתנו לי כל עצה מלבד פתיחת תיק.

מה את רוצה לשמוע?

שנגיד לך שפתאום הכל ישתנה? אולי תביימי לעצמך רומן ותראי לו איך ההרגשה? אל תעשי כלום באמת. פשוט תתחילי לקבל שיחות בשעות מוזרות(לא בעיה לקבל שיתוף פעולה מאיזו חברה,לשנות את השם שלה בנייד לשם של גבר....וכו'),תלכי החוצה לדבר,תקבעי עם חברה לצאת בלי שהוא ידע עם מי את יוצאת......... וכו' וכו' תני לו לטעום קצת את טעם השקר והבגידה לא יודע מה להגיד לך כי נראה לי שהגבר שלך מזמן כבר לא סופר אותך

pearlgirl

New member
ילדים קטנים הוא עשה לי אני אחזיר לו?

קודם כל בשביל השערה ולא ידיעה חותכת נדרש יחס שונה. ללכת ולשחק משחקים פחות או יותר כמו להכריז מלחמה ולהקשות על עצמך את המצב יותר משתי סיבות אחת, את רוצה לתקן..משם לא תבוא הישועה ושתיים, אם הוא אכן חושב על בגידה צעד כזה רק יכול לתת לו לגיטימציה לוותר על הנישואים האלה מראש כמובן שאם הוא מסוגל לעשות דבר כזה הוא חרא של בנאדם אבל יכול להיות שזו לא משהו שהוא באמת רוצה ואת תדחפי אותו לשם אל תשכחי שמעורב בזה גם ילד קטן. תקשורת...תפסיקו לריב ולרחרח אחד את התחת של השני שבו כמו אנשים בוגרים שמבינים שיש בעיה משהו ביניכם לא עובד ותדברו תהי מספיק חדה וחזקה גם כדי להגיד לו ולבקש ממנו שאם הוא לא רוצה להמשיך את החיים איתך שיניח לך לנפשך ולא ישחק משחקים...שיהיה גבר ויעמוד איתן עם המשפחה!יש לו ילד הילד הזה לא רק שלך ושבי עם עצמך גם ותנסי להיות כנה ולהבין מה את עשית לא בסדר כשהדברים הגיעו למצב שבעלך לא סופר אותך ואת המשפחה שלכם. צריך שניים לטנגו.

joanne8

New member
אז מה אם יספר להורים?

הוא ה-מזלזל בך, לא את בו. או שיסביר לך באמת מה קורה או שלא תהיה לו אישה. פשוט. את לא רוצה להיות באותו מצב בעוד 10 שנים, עם ילד נוסף, והרבה יותר מתוסכלת... אל תפחדי ממנו, הוא צריך לפחד ממך (במובן פירוק הזוגיות). קשה, אבל תחזירי את הכבוד עצמי, אחרת תהיי אישה קטנה שהוא לא באמת סופר. נשמע לא משהו.

seeyou

New member
../images/Emo178.gif משקר, מסתיר- מה עושים ?????

כאשר נכנסת וראית שהוא והיא יושבים בחדר ומעבירים צחוקים האם שאלת אותה-אותו על היחסים שלהם? שורה תחתונה כפי שאני צופה המצב לא תשתנה בעתי-אז לא עם אותה בחורה יהיו אחרות רוצה להתגרש-תעשי חשבון נפש על ההשלכות ביתר התחומים-לא תוכלי "לחנך" אותו להיות נאמן לבעיה מסוג כזה כול אחד צריך להחליט בעצמו-יעוץ לא יעזור יוסי

אגם26

New member
זה העניין...

שאני לא רוצה להתגרש ואני גם לא רוצה להמשיך לחיות ככה... כמו שאמרתם... אישה קטנה שלא סופרים אותה, כי עכשיו אמרתם לי את זה בפנים וזה כ"כ נכון, הוא פשוט לא סופר אותי !!! וכן אני לא רוצה שההורים שלי שוב יהיו בסיפור הזה כי זה מכאיב להם.

למעלה