עדותו מחר בבית המשפט של ראש הממשלה בוטלה, בהסכמת השופטים, עקב "פגישה מדינית דחופה".
איך זה שעדותו של נתניהו נופל על פגישות דחופות?!
תגידי, את ד"ר ג'קיל או מר הייד?עדותו מחר בבית המשפט של ראש הממשלה בוטלה, בהסכמת השופטים, עקב "פגישה מדינית דחופה".
ביבי הוא היידי ביבי.תגידי, את ד"ר ג'קיל או מר הייד?
ביבי קדוש, או ביבי משתמט?
אייל גולן קדוש או אוהב קטינות?ביבי הוא היידי ביבי.
כיף לדבר עליו בכל פן שלו. משתמט או קדוש.
וואלה הלכתי לגוגל לברר מי הם ד"ר ג'קיל ומר היידתגידי, את ד"ר ג'קיל או מר הייד?
ביבי קדוש, או ביבי משתמט?
לשיטתו כל מי שמצביע עבור אחת ממפלגות הקואליציה הנוכחית ראוי לתואר ביביסט. הבעיה עם זה, שזאת הגדרה שרוב הציבור מן סתם לא קונה אותה, לא רואה אותה כך. לא לחינם אני בעד יישור קו לגבי הגדרות (שונות, לא רק זו) לפני תחילת דיון ענייני, קשה ומתסבך ככל שזה יהיה. אתה פשוט למד שבחלק גדול מהמקרים כל הדיון מתבסס על סברה שיש מחלוקת (או הסכמה), כאשר הלכה למעשה הסברה הזאת נובעת מהגדרות שאינן זהות ובתכל'ס אין שום הבדל בעמדה בין המתדיינים (או להיפך כמובן).לפי בורקיסה אני ביביזם![]()
את בעייתית . את רוצה להיות ביביסטית אבל לא יכולה ממשלפי בורקיסה אני ביביזם![]()
אני ריאלית חחחחאת בעייתית . את רוצה להיות ביביסטית אבל לא יכולה ממשלמה? למה לא תהיי ביביסטית של ממש? בין אוזן שמאל לאוזן ימין יש לך משהו, לא סתם קש
![]()
בעייתית, בעייתיתאני ריאלית חחחח
איך לא תיפול אם מצד אחד הבן אדם ממשיך לנהל את המדינה ומצד שני קובעים לו 3-4 ימי עדות בשבוע?איך זה שעדותו של נתניהו נופל על פגישות דחופות?!
הוא לא משחק ברידג', הוא עובד. אם היית רואה את לו"ז היומי שלו, לא היית כותבת את תגובתך.עדותו מחר בבית המשפט של ראש הממשלה בוטלה, בהסכמת השופטים, עקב "פגישה מדינית דחופה".
מהיכן את יודעתהוא לא משחק ברידג', הוא עובד. אם היית רואה את לו"ז היומי שלו, לא היית כותבת את תגובתך.
אין לו זמן למשחקים, ראיתי בזמנו סיור יומי שלו שהוא עשה לבני נוער שיראו את הלו"ז היומי שלו, הלוואי עליי בגילו לעבוד בלו"ז כזה צפוף כבר משעות הבוקר המוקדמות עד שעות הלילה המאוחרות.מהיכן את יודעת
מה הוא משחק?!
למה עברנו לגופו של כותב?!
זה קטע שהרל"ביסטים האדוקים מתקשים קצת לקלוטתאמיני לי שהוא היה מת לגמור כבר עם כל הסאגה המטופשת הזאת, אולם יש לו עדיפויות אחרות וטוב שטובת המדינה עומדת כנגד עיניו ולא טובתו האישית.
זה האיש שאמר שיש לו יכולות אדירות והוא יצליח לעמוד במשפט ובסדר היום של ניהול המדינה גם יחד. אופס, הוא לא.עדותו מחר בבית המשפט של ראש הממשלה בוטלה, בהסכמת השופטים, עקב "פגישה מדינית דחופה".
אמר לחוד, לבצע לחוד.זה האיש שאמר שיש לו יכולות אדירות והוא יצליח לעמוד במשפט ובסדר היום של ניהול המדינה גם יחד. אופס, הוא לא.
ובאשר לדחיות- בכל פעם שהנושא עולה אני קוראת שהתביעה מבקשת דחיות כמו הנאשם. אך בעוד הנאשם מבקש כמעט כל שבוע (אם לא מספר פעמים בשבוע) ביטול עדות או קיצורה- התביעה ממש לא עושה זאת.
לגמרי ברור שהוא עסוק מאד. אבל ציפיתי ממי שהבטיח שהוא יכול לבצע גם וגם וגם וגם- שיקיים.אמר לחוד, לבצע לחוד.
גברת נכבדה טענה שאנו לא יודעים עד כמה ראש ממשלתנו הנבחר עסוק.
ביצועיו טובים יותר מכל ראשי הממשלות שהיו עד כה.לגמרי ברור שהוא עסוק מאד. אבל ציפיתי ממי שהבטיח שהוא יכול לבצע גם וגם וגם וגם- שיקיים.
האמת שהוא דווקא עושה זאת לא רע בכללזה האיש שאמר שיש לו יכולות אדירות והוא יצליח לעמוד במשפט ובסדר היום של ניהול המדינה גם יחד. אופס, הוא לא.
עניין פשוט של עובדות סטטיסטיות. כל שעלייך לעשות הוא להבדיל בין תקופת עדות נתניהו (חקירה ראשית ונגדית כאחת) לכל המשפט. ליתר דיוק, לא להבדיל אלא לחבר. לאורך המשפט כולו, כאמור מעלה ואכן גם בעבר, התביעה ביקשה לא פחות אורכות ודחיות מההגנה, פלוס מינוס. במהלך תקופת עדות נתניהו זה מטבע הדברים נראה אחרת ובשום מקום לא כתבתי אחרת.ובאשר לדחיות- בכל פעם שהנושא עולה אני קוראת שהתביעה מבקשת דחיות כמו הנאשם. אך בעוד הנאשם מבקש כמעט כל שבוע (אם לא מספר פעמים בשבוע) ביטול עדות או קיצורה- התביעה ממש לא עושה זאת.
הוווווו, כאן אתה מערבב בין תפוזים לתפוחי אדמה. המשפט נמשך תקופה ארוכה מאד. לפני שנתניהו נדרש להעיד לא היתה לו עילה לבקש דחיות או ביטולים, לא עסקו בו. לכן אין מה להשוות בין תקופה של כחמש שנים (משך המשפט) שברובה לא היה צורך בנוכחות נתניהו ולכן לא היתה סיבה לבטל או לדחות ישיבות לתקופת עדותו.האמת שהוא דווקא עושה זאת לא רע בכלל . בוודאי יותר טוב מכפי שאני צפיתי.
עניין פשוט של עובדות סטטיסטיות. כל שעלייך לעשות הוא להבדיל בין תקופת עדות נתניהו (חקירה ראשית ונגדית כאחת) לכל המשפט. ליתר דיוק, לא להבדיל אלא לחבר. לאורך המשפט כולו, כאמור מעלה ואכן גם בעבר, התביעה ביקשה לא פחות אורכות ודחיות מההגנה, פלוס מינוס. במהלך תקופת עדות נתניהו זה מטבע הדברים נראה אחרת ובשום מקום לא כתבתי אחרת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.