שוב החרדה הזאת

vtback

New member
יש מצב שתעשי שיעור פרטי?

נראה לי יותר קל להתחיל באחד מול אחד.

alle21

New member
מצטרפת עם זה!

(אם הייתי גרה באיזורך הייתי מציעה את עצמי לתלמידה) בכל מקרה, אני חושבת שזה עניין של החלטה ותהליך, זה בדיוק כמו לרדת במשקל או כל תהליך אחר, זה צריך לבוא בקטן. אבל עם כל זה את צריכה לשאול את עצמך מה דחיפות העניין של פרנסה? האם את באמת חייבת להתחיל לעבוד עכשיו עם קבוצות גדולות? לפי דעתי את צריכה להתחיל בקטן, להתרגל לאנשים, וזה גם די באסה שמגיעה מורה שעלולה לערער את ביטחון התלמיד, תתחילי בקטן עם תלמיד 1 או 2, מי יודע אולי יצא לך שם טוב ותקימי סטודיו משלך. אני חושבת שלהכנס עכשיו לתוך קבוצה גדולה אחרי תקופה ממושכת שלא עסקת בזה, זה לזרוק את עצמך למים עמוקים. או שתהיה מערבולת או שלא. תסלחו לי כל מתנגדי.. שבוע תותים! והמון הצלחה וחיוך

לגבי פרנסה

והעבודה הספציפית הזאת, זה לא צריך לבוא על חשבון העבודה הנוכחית שלי אלא בנוסף, כי מדובר בעבודה לשעות הערב. כך שאין סכנה שאני אאבד את הפרנסה שלי. הפחד הוא רק מההוראה עצמה וההתמודדות איתה. לגבי ללמד בהתנדבות, כאמור עשיתי את זה בעבר אבל יכול להיות שלא עשיתי את זה מספיק. אם הייתה לי אפשרות הייתי מלמדת קבוע במרכז ליוגה שבו אני לומדת. שם זאת חממה ואני מרגישה יחסית בטוח ללמד. אבל לא תמיד זה מתאפשר שם. וללמד "בחוץ" כלומר במקומות אחרים, אפילו בהתנדבות, בעצם אין כל כך הבדל בין זה לבין ללמד בשכר, מבחינת החרדה. לא יודעת, אולי גם זה שאני כמעט ולא מתרגלת בעצמי, מוסיף לחוסר הבטחון. אולי אני צריכה קודם לחזור לתרגל בעצמי ולהתמיד בכך וגם לחזור ללמד קצת במרכז ליוגה. לא בטוחה שזה מה שיביא לי את הבטחון ללמד גם בחוץ אבל אולי כן.. כרגע אני אפילו לא חושבת על זה כעל מקור פרנסה (למרות שאני לא שוללת את זה) אלא יותר כרצון להכניס את היוגה יותר לחיים שלי, שזה יחזור להיות דבר מרכזי ומהותי בחיים שלי. גם אם רוב הזמן אני אלמד בהתנדבות.

למעלה