שוב הדג מככבים ב-ynet

Gil shaDy

New member
כרגיל, באבילון עושים שוב

פיל מזבוב... אין מה להתרגש מכל העניין, כל התיקשורת החליטה לתפוס טרמפ על השיר "מה נעשה" ואי-אפשר להאשים אותם, אני חושב שהלהקה הביאה את זה על עצמה כשהיא שמה את השיר באלבום, במקום להמשיך ולרמוז ככה שרק "המבין יבין"... אני לא בטוח כמה הצעד הזה היה נכון "פוליטיקלי קורקט" אבל הרבה כבוד לדג נחש על זה שהם אומרים מה שהם חושבים... LEGALIZE IT!!! יא מאן...

טיפקסית

New member
ראיתם ששאנן הגיב ב- nrg מעריב חחח

טוב זה מצחיק ממתי שאנן מגיב לכתבות תגידו לי? חשבתי מילא גיא [כי גיא לפעמים מגיב] אבל הופתעתי ששאנן הגיב אבל שמחה שבוא עשה את זה התגובה נמצאת בכתבה בעמריב בלינק של מעריב תגובה מס' 7 למעוניינים

THC MaN

New member
דפוקים

הממשלה פשוט ממשיכה במלחמה העיוורת נגד כל דבר שמזכיר איכשהו את המילה סם.. קבלו לינק מצורף.. והלוואי שאת הלינק הזה יקראו אנשים מהממשלה.

טיפקסית

New member
חח להזכירכם עדי מיכל ושות'

כבר היה פעם שרשור על סמים :) אבל אם בא לכם נפתח עוד אחד. כל עניין הסמים נמצא אי שם בארכיון הפורום [המדהים] הזה יש לציין. נסו לפרשן על פי המשפט "אוהב אותה סאחי גם כשהשכל נסורת"

FunkyGiraffe

New member
חבורה של חולי נפש!

מי שמתקרב לסמים מקריב את הבריאות שלו אין כזה דבר סמים קלים, זה תירוץ של אנשים חלשים ומכורים [אפילו יצא לי חרוז] ומצידי שעד מחר תגידו שאל סם שטפו לי את המוח ראיתי יותר מדי אנשים ש"רק טיפה" גראס עשה להם רק קצת הרבה נזק גופני ומוחי..

טיפקסית

New member
יצא לכם פעם לראות נגמלים?

אז זהו שלי יצא! ותאמינו לי שזה לא מחזה נעים. הייתם פעם בכפר גמילה? אז זהו! שאני הייתי וזה עשה עליי טראומה גדולה. סמים זה משהו שהורס אותך נקודה! וחבל מאוד שהדג הגיעו למצב הזה [ואני לא אפתח את הנושא זו רק דעתי] אקיצר אנשים תתרחקו מסמים, זה משהו שמוחק אותך נקודה. ומי שלא מאמין מוזמן ללכת לכפר גמילה ולראות בעצמו

FunkyGiraffe

New member
מה אתה אומר?

חבר שלי עישן יום אחד "קצת" גראס ו"כמה" שאכטות, אחר כך כאב לו הראש בצורה מטורפת והוא אושפז בבית חולים והיה צריך לעבור שיקום [ולא מגמילה] במשך כמה שבועות טובים.

Mr Darkness

New member
אולי מקרה חריג. כנס.

כמה עובדות, מתוך "האדם והסם", בהוצאה משותפת של משרד החינוך, התרבות והספורט והרשות למלחמה בסמים: אף אדם מעולם לא מת כתוצאה משימוש במריחואנה. רוב האנשים שמשתמשים במריחואנה, כמובן, לא עוברים לשימוש בסמים מסוכנים ו"כבדים" יותר. אין הוכחות לפגיעות גופניות בהיקף רחב בקרב המשתמשים בחשיש או במריחואנה. THC בכמויות קטנות אינו משפיע על תפקודה של המערכת החיסונית. החדרת מריחואנה לבעלי חיים בתקופת ההיריון אינה גורמת נזק גנטי כלשהו לעובר וליילוד. תלות פיסית בסם אינה מתפתחת, להוציא מקרים קיצוניים אצל משתמשים בכמויות גדולות של סם באופן כרוני וכפייתי. שימוש קבוע בסם גורם במשך הזמן לעתים להתפתחותה של תלות נפשית. מה דעתך?

FunkyGiraffe

New member
דעתי היא ש..

אסור לקחת סיכונים, גם אם מדובר בתלות נפשית בלבד. יצאתי חננה אה?

shiepki

New member
"אף אדם מעולם לא מת

כתוצאה משימוש במריחואנה" זה לא מדויק.. אולי לא ישירות, אבל זה כמו שתגיד שאף בנאדם לא מת מיריה של אקדח, אלא רק מעצירת הלב שלו שניה אחרי זה. היה את הסיפור על ההוא שעישן מריחואנה בכינרת לפני כמה שנים והתחרפן לגמרי, לא ידע איפה הוא ופשוט התחיל ללכת ונכנס לכנרת וטבע

למעלה