שוב.. בקשר לפנטזיה...

edlessme

New member
שוב.. בקשר לפנטזיה...

האם אחד מכם קוראי ספרי פנטזיה אולי יודע במיכרה מהו הthe book of taliesyn. זה אלבום של דיף פרפל שיש לי ואני כבר המון זמן מנסה לברר מהו הספר הארור הזה..

Book of Taliesyn?

זה מצלצל לי מוכר אבל אני לא מצליח להיזכר מה ואיך ולמה... אבדוק את העניין ואחזור בתשובה אליך... Rogue מהרהר באיש החול

ידעתי שזה מצלצל לי מוכר...

Taliesin זה שם שמקושר עם הרבה אגדות הקשורות במלך ארתור ואבירי השולחן העגול.... אף כי לא מצאתי ספר שנקרא Book of Taliesin, ובטח ובטח שלא Book of Taliesyn (גוגל טען שזו שגיעת קטיב)... מצאתי אזכורים לספר פנטזיה בשם Pendragon Cycle: Taliesin של סופר בשם Martin R. Lawhead או בעברית מרטין ר. ראשחוק
. אישית עד היום אפילו לא שמעתי על מר ראשחוק זה אז אין לי שום ידע בקשר אליו... הערכתי האישית היא שDeep Purple קראו לאלבום שלהם Book of Taliesyn לא לפי שם של ספר אלא כהצדעה לסיפורי אבירי השולחן העגול... Rogue מפנטז על נגיסות תותים

edlessme

New member
אוי אני כזה בוק...

זה היה כתוב פשוט בצד השני של האלבום!! נעל נעל!..לא.. סולייה.. לא... המסטיק שניידבק לסולייה (אתם מוזמנים להמשיך אותי..) בכל אופן.. הנה מה שכתוב.. Taliesyn:Bard of the fabulous court of king arthur in bueatiful camelot. as such, he was responsible for providing all the enterntainment and setting the mood of the court. the book of Taliesyn is a representation of seven diffrent feelings with ritchie, rod, ian, nicky and jon, establishing the moods under the spiritual direction of Taliesyn. the book is not an end in itself, but merely another link in the chain of musical progression which is evolving as deep purple. קיצר... rogue has proven his worth once more... (and deep purple are a bunch of hartetanim)

Rogue takes pleasure in aiding

אז על לא דבר... היי, אתה שאלת את מי שמתעסק בפנטזיה וObviously that would apply to myself among others... אז בדקתי.. בעיקר כי זה נשמע כל כך מוכר מצד אחד ומצד שני לא עלה לי שום דבר בראש... Rogue איש קריות

למעלה