שוב בעיה עם Paypal....

ozitex

New member
מה הקשר לכמות הכסף בבנק?..../images/Emo13.gif

כרטיס אשראי ממילא מוגבל בסכומי המשיכה שלו וממילא מבוטח במידה ומתבצעת גניבת כסף (כמובן צריך להיות עירנים בבדיקת המצב). זה נראה לי ארכאי להוציא בכל פעם שמתבצעת רכישה מזומן. אגב כרטיס נטען, גם ממנו ניתן לגנוב כסף במידה ופרטיו נחשפים וחשיפת פרטי כרטיס היא עניין לא מסובך ככל הנראה. במידה ונגנב כסף מתוך כרטיס נטען זה כאילו גנבו לך כסף מזומן מהארנק, לא ביטוח ולא נעליים. לעניין מסחר אלקטרוני בינלאומי, אם את לא רוצה להתעסק עם כרטיסי אשראי, אני חושב שיהיה לך מאוד קשה להיכנס לנושא הזה בכל כובע שתבחרי- קונה או מוכר.

...

אבל כרטיס שטעון למשל ב-850 ש"ח ונגנב, אז הלכו ה-850 ש"ח מקסימום. כרטיס שמכיל הרבה יותר כסף ונגנב, זו כבר צרה צרורה ואני לא רוצה לקחת את הסיכון. אבל בינתיים זה לא משנה כי כרגע אני צריכה לצאת מהצרה הזאת של paypal.... באיזו שעה לצלצל אליהם על מנת לא להתקל כל הזמן במשרד סגור? תודה...

את טועה

כרטיס נטען שנגנב הוא בדיוק כמו מזומן שנגנב, את יכולה לפתוח תלונה במשטרה, אבל הסיכוי שיחזירו לך קלוש, לעומת זאת כרטיס אשראי רגיל מבוטח בצורה כזו, שגם אם ימשכו/ישלמו איתו סכומים גדולים מאוד יש ביטוח, ברגע שתודיעי לחברת האשראי שהוא נגנב הם עוצרים כל שימוש בכרטיס, ואת מצהירה שמתאריך מסויים או מעיסקה מסויימת זה לא את השתמשת וגם תקבלי את הכסף בחזרה, להבדיל מהנטען....

nirbhr

New member
נו באמת

בשביל זה יש לך ביטוח בכרטיס האשראי, כמו כן אחריות אישית, מה זאת אומרת כרטיס נגנב? תשמרי עליו כמו שצריך. אני לא מדבר על פריצות לבית וכו, אלא גניבה מארנק וכו ..... ד"א, את יכולה לעשות לך כרטיס שכזה, אחרי שתזיני את נתוניו בפייפל, שימי אותו במחבוא ממש טוב בביתך וזהו. הרי אין לך שום צורך בו ואת חוששת מגניבתו....

...

בכרטיס אשראי שיהיה לי בו את כל הכסף אני פשוט אבזבז בלי סוף. הכרטיס הנטען דואג שאבזבז כמה שצריך ולא אעבור את הסכום המותר, עוד אחת מיתרונותיו של הנטען. אני לא עושה אשראי רגיל וסוף סיפור, לכל האנשים מתאים - לי לא.

nirbhr

New member
יש לך כנראה תסביך כלשהו

אבל שיבושם לך. את תמיד יכולה להזמין כרטיס ולבקש מסגרת אשראי של 500 שח. ואז תהיי מסודרת, לא תוכלי להוציא יותר מ500 שח, אלא אם כן תעבדי בשיטת העוקץ בחנויות כמו הבחור שהתחזה לאיש ממשלה בכולבוטק. ניר

../images/Emo45.gif מי שפוחד שהכרטיס אשראי יגרום לו לבזבז

הוא כנראה תמים, שחושב שבגלל שיש אשראי קל לבזבז, אבל מה הבעיה להוציא מזומן בלי סוף ואותו לבזבז? באותו משקל ביזבוז, בשני המצבים הצרכן הוא זה שקובע כמה הוא מבזבז, ואם יש לו בעיה עם זה אז שימנע מכל שימוש בכסף שיתן למישהו אחר לעשות את זה בשבילו

אך, תגובה כל כך ישראלית....

ישר לרדת לפסים אישיים, להעליב, גועל נפש. אתה רואה, זה ההבדל ביני לביינך. חג שמח !

noam weissman

New member
יקירתי תתבגרי

סה"כ רונן כתב את מה שרבים אחרים ביניהם גם אני לא רצו לכתוב אבל בהחלט חשבו על זה... אף אחד לא העליב אותך ואף אחד לא ירד לפסים אישיים. אז מכיוון שהגבת ככה הפעם אוסיף כמה מילים. המשפטים הכל כך ישראלים: * אי אפשר לחיות ממשכורת * אי אפשר בלי מינוס * אני תמיד קונה בתשלומים כי זה עדיף המישפטים הללו ועוד כמה פניני לשון הם טמטום טוטאלי. בגלל מחשבה שכזאת מגיעים כל מיני אנשים למצב שהם ברחוב עם חובות מפה ועד מחר כשאנשים עם הכנסות נמוכות בהרבה חיים בכבוד ואפילו חוסכים. במקום להתקיף את רונן ואחרים שסה"כ רצו לעזור תתבגרי וקחי אחריות על מעשייך. חג שמח, נועם.

באיזו שעה רצוי לצלצל אליהם?

כי נראה לי שאני מצלצלת כשאצלם כבר לילה...

סוף טוב הכל טוב ../images/Emo9.gif

PP אמרו לי לאשר את הכרטיסים הקיימים עם ה-4 ספרות ולהוסיף את החדש, זה הכל.

למעלה