כן אני משתמש בכרטיס כזה
העניין עם כרטיסי שופרסל זה שמדובר בכרטיס מולטי של לאומי קארד בשנה הראשונה להצטרפות אין דמי כרטיס בכלל, אתה לא משלם עליו כלום החל מהשנה השניה הכרטיס עולה 11.88 ש"ח לחודש. כל כרטיסי מולטי שמונפקים בשופרסל הם כרטיסים בינלאומיים באופן אוטומטי חברת לאומי קארד קובעת לך את מסגרת האשראי בכרטיס החוץ בנקאי הזה לפי נתונים שאתה מספק להם בטופס ההצטרפות ולפי נתונים שהם בעצמם משיגים כמו למשל מקום מגורים, הכנסה, מצב משפחתי וכו'. לי קבעו מסגרת של 2000 ש"ח לחודש (אני עובד בחצי משרה ומשתכר כ-3000 ש"ח בחודש) הכרטיס הגיע בדואר תוך שבועיים מיום הבקשה שלי ללא שום בעיות מיוחדות. כמובן שזה שאת הכרטיס מזמינים בשופרסל לא אומר שאפשר לרכוש איתו רק בשופרסל הוא כרטיס אשראי לכל דבר ועניין ומכובד בכל העולם. וכמו שאמרתי - הוא גם כרטיס בינלאומי כברירת מחדל. כל כרטיס המולטי, אקטיב וכו' הם כרטיסים שבהם כל חיוב בחו"ל, אם דרך האינטרנט, איביי, ואם בנסיעות לחו"ל - החיוב יורד עם החיוב החודשי הרגיל שלך, ב-2, 10 ,15 או כל תאריך אחר שקבעת עם לאומי קארד. כל הקניות שלי באיביי מחוייבות בסוף החודש במועד החיוב הרגיל של הכרטיס. זה פותר לי את הבעיה, כי עד שנכנסת משכורת זה רק בסוף החודש וככה כל החיובים יורדים ביחד, חוסכים לי עמלת שורה על כל עסקה ועסקה בבנק. עמלת עמלה על עסקאות בדולרים בכרטיס הזה היא 0.75% מסכום העיסקה שזאת עמלת ההמרה הכי נמוכה כיום בשוק (בויזה כאל מדובר על 2.5% מסכום העסקה בדולר) בטופס ההצטרפות להזמנת הכרטיס אתה מכניס את פרטי חשבון הבנק שלך והבנק מאשר את זה כהוראת קבע רגילה - ככה שבעצם ביום חיוב הכרטיס, חיובי הכרטיס הזה יורדים בבנק כהוראת קבע חודשית, ממש כמו הוראת קבע לקופ"ח או לכל מוסד אחר.