שוב בעיה עם Paypal....

שוב בעיה עם Paypal....

בגלל שאני משתמשת בכרטיסים נטענים, הם עצרו את החשבון שלי. הם כתבו שהיום הוספתי שוב פעם כרטיס חדש, ובגלל פעמים רבות שמחקתי והוספתי כרטיסים, החשבון נעצר. הם אומרים ליצור איתם קשר... אבל איך אני אסביר להם את המצב שלי עם הכרטיסים הנטענים? תודה.

ozitex

New member
אתה מתקשר

ומסביר להם שאתה עובד עם כרטיס נטען בלבד ולא עם כרטיסי אשראי מסיבותיך שלך ובכל פעם שכרטיס מתרוקן אתה למעשה רוכש כרטיס חדש. אני במקומך הייתי בודק אפשרות לכרטיס אשראי נורמלי ושם סוף לטירחה הזאת.

כמה שאלות נוספות...

שלחתי להם אימייל וציינתי באימייל שהיום הוספתי כרטיס חדש ושהחשבון שלי נעצר, ושאלתי אותם איזה מידע עלי לתת להם על מנת לשחרר את החשבון... האם ניתן יהיה לפתור את זה דרך אימייל, או שאני אהיה חייבת לצלצל? בנוסף, איך כרטיס נטען נקרא באנגלית?

ozitex

New member
יש לזה

שם rechargeable card אבל במקרה שלך זה לא ממש נטען אלא יותר מה שקרוי money card.

מה הקידמות של paypal?

כלומר, איזו קידומת עלי ללחוץ על מנת לצלצל אליהם? תודה

הצלחתי לצלצל אבל היא לא מזהה את הטלפון שלי!

ההודעה האוטומטית שלהם מבקשת שאלחץ להם את מספר הטלפון שלי או שאגיד להם אותו, ניסיתי את 2 הדרכים אבל המערכת שלהם "dont understand". מה אפשר לעשות עם זה?

אני בת...

כנראה שאין שם אף אחד כי הם אמרו שסגור, אנסה מאוחר יותר, תודה.

אגב, יש לך מושג אולי מהו התהליך?

כלומר, מה הם ישאלו אותי, הם יבקשו מסמכים או משהו? איך אני אוכיח להם שאני זאת באמת אני ואלה הכרטיסים שלי? תודה.

ozitex

New member
הם עשויים לבקש מסמכים

כגון רשיון נהיגה ו/או מסמך מזהה אחר. אם אני לא טועה מישהו פעם כתב כאן שביקשו ממנו מסמך המוכיח תשלום ארנונה לרשות מקומית או משהו כזה. הזוי.

OutLink

New member
ועזוב את הקטע שגם אם אתה שולח להם מסמך יש להם

בעיה איתו. לדוגמא שלחתי להם צילום ת.ז+צילום חשבון חודשי של כ.א. לצערי קיבלתי הודעה מהם שיש בעיה עם המסמכים ששלחתי אליהם, הגבתי להם עם שאלה מה הבעיה עם המסמכים כמובן שלא קיבלתי שום תשובה וכשהתקשרתי אליהם הם אמרו שאין להם מושג מה הבעיה עם המסמך. כמובן שהמשתמש חסום וכבר ויתרתי עליו ופתחתי משתמש חדש(על שם של קרוב משפחה).

ozitex

New member
אני ממליץ

ללוות כל מייל או משלוח מסמכים בשיחת טלפון עם נציג שירות. מנסיון, כמעט כל בעיה נפצתרת באמצעות קשר אישי. ממש אמש היהת לי שיחה עם נציגת שירות מקסימה בשם נטלי שלא חסכה מאמץ על מנת לפתור כל עניין ובעיה שהעליתי מולה ואון ליין. היא לא אמרה לי אל תדאג , נתק ואני אעשה אלא עבדה נקודה נקודה עד שכל העניינים קיבלו מענה. וזו לא הפעם הראשונה. נכון הוא שרצויה אנגלית ברמה גבוהה.

שאלה בקשר לזה...

מה אם באמת אני אפתח חשבון חדש על שם אמא שלי שגרה מעליי? האם PP יעלו על זה?

noam weissman

New member
ונניח שבעוד חצי שנה שוב תהיה בעיה ?

מה כל פעם שתהיה בעיה תתחמקי ממנה ? מה הבעיה לשתף פעולה אבל להיות אסרטיבי איתם. חוץ מזה מה הבעיה להשיג כרטיס נטען או בכלל כרטיס אשראי נורמאלי ?

robotel1

New member
הכי מומלץ כרטיסים חוץ בנקאיים

כמו כרטיס אשראי שופרסל מה שטוב בכרטיסים האלה שהחיוב יורד יחד עם החיוב החודשי הרגיל ואם קנית מוצר היום באיביי, אתה תחוייב רק ב-2 לחודש הבא יחד עם שאר החיובים הרגילים (או ב-10, תלוי במועד שלך) וגם חוסכים עמלת שורה של 2 ש"ח בחשבון (עבור כל עיסקה בכרטיס אשראי בנקאי - יורד למחרת בבנק, ומחוייבים בעמלת שורה)

ozitex

New member
רעיון מעניין ../images/Emo45.gif

אתה אומר את זה מנסיון? האם גם רכישות באתרי חו"ל או חיובי חו"ל רגילים מחוייבים באמצעות כרטיס שכזה רק במועדי החיוב? ידוע כי כל חיוב ברכישות אינטרנט או פיזיות בחו"ל מתבצע תוך יום או יומיים ממועד הרכישה. תודה על העידכון.

robotel1

New member
כן אני משתמש בכרטיס כזה

העניין עם כרטיסי שופרסל זה שמדובר בכרטיס מולטי של לאומי קארד בשנה הראשונה להצטרפות אין דמי כרטיס בכלל, אתה לא משלם עליו כלום החל מהשנה השניה הכרטיס עולה 11.88 ש"ח לחודש. כל כרטיסי מולטי שמונפקים בשופרסל הם כרטיסים בינלאומיים באופן אוטומטי חברת לאומי קארד קובעת לך את מסגרת האשראי בכרטיס החוץ בנקאי הזה לפי נתונים שאתה מספק להם בטופס ההצטרפות ולפי נתונים שהם בעצמם משיגים כמו למשל מקום מגורים, הכנסה, מצב משפחתי וכו'. לי קבעו מסגרת של 2000 ש"ח לחודש (אני עובד בחצי משרה ומשתכר כ-3000 ש"ח בחודש) הכרטיס הגיע בדואר תוך שבועיים מיום הבקשה שלי ללא שום בעיות מיוחדות. כמובן שזה שאת הכרטיס מזמינים בשופרסל לא אומר שאפשר לרכוש איתו רק בשופרסל הוא כרטיס אשראי לכל דבר ועניין ומכובד בכל העולם. וכמו שאמרתי - הוא גם כרטיס בינלאומי כברירת מחדל. כל כרטיס המולטי, אקטיב וכו' הם כרטיסים שבהם כל חיוב בחו"ל, אם דרך האינטרנט, איביי, ואם בנסיעות לחו"ל - החיוב יורד עם החיוב החודשי הרגיל שלך, ב-2, 10 ,15 או כל תאריך אחר שקבעת עם לאומי קארד. כל הקניות שלי באיביי מחוייבות בסוף החודש במועד החיוב הרגיל של הכרטיס. זה פותר לי את הבעיה, כי עד שנכנסת משכורת זה רק בסוף החודש וככה כל החיובים יורדים ביחד, חוסכים לי עמלת שורה על כל עסקה ועסקה בבנק. עמלת עמלה על עסקאות בדולרים בכרטיס הזה היא 0.75% מסכום העיסקה שזאת עמלת ההמרה הכי נמוכה כיום בשוק (בויזה כאל מדובר על 2.5% מסכום העסקה בדולר) בטופס ההצטרפות להזמנת הכרטיס אתה מכניס את פרטי חשבון הבנק שלך והבנק מאשר את זה כהוראת קבע רגילה - ככה שבעצם ביום חיוב הכרטיס, חיובי הכרטיס הזה יורדים בבנק כהוראת קבע חודשית, ממש כמו הוראת קבע לקופ"ח או לכל מוסד אחר.

כרטיס אשראי נורמלי לא בא בחשבון.

יש לי הרבה כסף בבנק ואין שום מצב שבעולם שאי פעם אני אעשה כרטיס אשראי רגיל. גם בארץ כשיש עסקאות גדולות, אני ישר נותנת מזומן ושוכחת מזה, לא פורסת לתשלומים ולא נעליים.

למעלה