שוב את"א!

ailag

New member
שוב את"א!

מקורות בצמרת מספרים ש.. נו טוב, אז היו שלטים בלובי של שנקר פיזיקה. מקווה שלא פספסתי כלום, כי את הפרטים העתקתי דרך הסלולרי.. - ביום חמישי יש הרצאה על קווייזרים וגלקסיות. ההרצאה תתחיל ב-18:00. - ב-25.3 יש כמה הרצאות בסמולרש על אילן רמון ומה שמסביב (אוקיי, זה יצא רע..) בין 19:30 ל-22:00. חוצמזה, יש בשנקר מודעה עם פירוט של ההרצאות הקרובות בסדרה שכוללת את הקוויזרים ואת הדינוזאורים משבוע שעבר. אם מישהו יכול להעתיק ולכתוב כאן .. או שמתישהו אני אפסיק להתעצל.

2_be

New member
../images/Emo45.gifקולהכבוד לך

מצאתי את חלקם באתר של המועדון האסטרונומי של את"א וצרפתי אותם ללוח הארועים להנאתכם

ailag

New member
בלה ../images/Emo3.gif

דוקא בגלל שמצאת כבר את הרשימה הנה המייל שקיבלתי (אין לי זמן לבדוק אם יש כבר הכל בלוח הארועים. סורי) אם תראו שם מישהי שנראית כמו התמונה שלי בכרטיס תגידו שלום :) Dear Friends, Our next astro-club meeting will be held on Thursday, March 13th, 2003. We'll begin with a lecture: "Quasars and Active Galactic Nuclei" by Doron Chelouche School of Physics and Astronomy and Wise observatory, Tel-Aviv university The lecture will begin at 18:00, at the Lev auditorium. At 19:15, if conditions allow, we'll go on to the lobby of the Shenkar physics building and proceed with observations from the roof. List of forthcoming talks: Date Speaker Title ---------- ------------------ -------------------------------------------- 02-04-2003 Dr. Yoav Yair MEIDEX and the last Columbia Shuttle Mission 30-04-2003 Prof. Dan Maoz Gravitational Lensing - Nature's Telescopes 13-05-2003 Prof. Eli Waxman Gamma Ray Bursts 22-05-2003 Ohad Shemmer The Hubble Space Telescope and the Universe 28-05-2003 Prof. Dina Prialnik Comets and what we can learn from them * Note that all the lectures will take place at the Lev hall at 18:00, except the lecture on May 13th that will take place at 19:00 (Lev hall). For more details, and information about future talks, please visit our web-site at: http://wise-obs.tau.ac.il/astroclub/ See you all there, Avishay. If you wish to remove yourself from this mailing list, please reply to this e-mail with subject : "astroclub-remove".

PooKiPsiT

New member
הלוואי שיכולתי!!

אבל לצערי יש דבר כזה בחיים שלי שנקרא צבא. הוא עוד מעט נגמר, אבל בינתיים אני מחוייבת אליו....18:00 בערב זה מוקדם מידי.. אם זה היה ב20:00 אז היה על מה לדבר
אז אפשר להסביר מה זה?

2_be

New member
קווזרים

הגופים הבהירים ביותר בקבוצת הגלקסיות הפעילות (גלקסיות שבמרכזן חור שחור שמספח אליו גז).

ailag

New member
אוי, מגניב

זה לא הקפיץ כי כתבתי את ההודעה בדיוק 72 שעות ו-20 דקות אחרי הראשונה, ותפוז מקפיץ רק הודעות בנות 72 שעות. טוב, ולא היו 10 תווים..

Deathatred

New member
את יכולה לתקצר?

אחד שלפני זמן מה התעורר משנה טובה לצלילי מוסיקת העוגב של באך...

ailag

New member
לא! עצלן! :)

הנה לינק לאתר של מועדון האסטרונומיה, הם הבטיחו להעלות את המצגת. בקרוב. הסבירו על קווייזרים, דהה :) וגם עלינו למצפה, לצפות בכוכבים. ובעננים.

2_be

New member
אני לצערי לא,

יש לי שיעור עד 7 כל יום חמישי... אלא אם כן פתאום השיעור מתקצר לשעה אחת (כמו היום) ומרוב אושר על השעתיים פחות שאני צריכה לבלות באוניברסיטה אני עפה אל מחוץ לאוניברסיטה ושוכחת מכל הדברים (כולל ההרצאה של היום)

למעלה