QElizabeth
New member
שוב אני...
ראשית רציתי לציין שהכינוי שלי הוא סתם הדבר הראשון שקפץ לי לראש... אין לי כוונה למלוך על שום עם או משהו כזה. סתם כינוי... רציתי להודות לכל מי שטרח והפנה אותי למאמרים וכתבות - כדי לשכנע אותי שברית זאת טעות. הייתי רוצה לציין שאני ממש לא נמצאת בעמדת התלבטות כרגע - אין לי ילדים ואני אפילו לא בהריון. אבל הנושא מעניין אותי - ואני מניחה שבעתיד אני כן אצטרך לעבור את השלב הזה... אלא אם כן אלוהים יעשה לי טובה ענקית וייתן לי בנות....
מה שכן הייתי רוצה זה שגם מי שבעד ברית ינסה לשכנע אותי שזה דבר צודק - אבל שלא ייתנו לי טיעונים מהסוג של לחץ חברתי (דבר שמעולם לא היווה חלק ממערך קבלת ההחלטות שלי) או היותי חלק מעם (בן-זוגי לא יהודי ואני עדיין חושבת שהוא אדם מוצלח לפחות כמו כל אחד אחר - אם לא הרבה הרבה יותר. מה גם שעם מה שקורה היום כאן ובכלל אני כבר לא לגמרי בטוחה שזאת כזו גאווה גדולה להשתייך לעם הזה). אלא רק טיעונים בריאותיים, תפקודיים ו/או אסטתיים תודה וערב טוב לכולם...
ראשית רציתי לציין שהכינוי שלי הוא סתם הדבר הראשון שקפץ לי לראש... אין לי כוונה למלוך על שום עם או משהו כזה. סתם כינוי... רציתי להודות לכל מי שטרח והפנה אותי למאמרים וכתבות - כדי לשכנע אותי שברית זאת טעות. הייתי רוצה לציין שאני ממש לא נמצאת בעמדת התלבטות כרגע - אין לי ילדים ואני אפילו לא בהריון. אבל הנושא מעניין אותי - ואני מניחה שבעתיד אני כן אצטרך לעבור את השלב הזה... אלא אם כן אלוהים יעשה לי טובה ענקית וייתן לי בנות....