שוב אני

שוב אני

הזמן עובר כבר 3 חודשים אבל שום דבר לא משתפר הכל, סליחה על הביטוי , חרא . היא הלכה , אחרי 7 שנים ביחד וידיעה שנהיה תמיד יחד, לקחה את החיה המשותפת ומלבד חהגיד " אני כבר לא אוהבת" היא לא אמרה לי כלום . ככה סתם באופן קר ומגעיל אחרי כל מה שהיה . אפילו לא היה לנו את התקופה שחוזרים ובאים פשוט הלכה ואין שום קשר . אני לא יודע עליה כלום ואני לא יכול לספר לה דברים שעוברים עלי. היא כל כך חסרה לי בחיים . אני הלכתי אפילו לדבר עם מישהי .....וכלום כל הקלישאות וכל השטויות.... כלום לא עוזר. מה טעם בלהמשיך ככה? גם חברים - מי ישמע בגיל שלי כמה יש ואם יש כבר כולם הרי נשואים עם ילדים וכמה כוח יש להם עכשיו לשמוע על החרא שלי.....וכאילו הם יכולים או באמת רוצים לעזור ואם כן איך? אין לי מושג איך אני ממשיך הלאה . היא הייתה הכל בשבילי......כל כך חשובה וכל כך מדהימה וכל כך וכל כך. ולא משנה מה אני עשיתי הוא עושה - כלום היא כבר לא תחזור . היא גם לא חושבת על זה יותר מידי. עובדת בלי הפסקה , סביבה המשפחה שלה שנורא תומכת ופתאום לא מתערבת וזהו. כל כך עצוב לי ואם יש אלהים רק הוא יודע..... זהו .

רAרנוו

New member
וואוווו

אני מבין לליבך .אם תחשוב חיובי ולא שלילי יהיה יותר כל .(ואני יודע ששניה שניה אתה חרד) אל יאוש .תחשוב חיובי והדברים שלכם יסתדרו .אתה לא יודע אזה פלא זה.בהצלחה

לי רז1

New member
אתה חייב להמשיך

היא ממשיכה בחייה ,אתה גם צריך רק כאשר תתחיל לצאת להכיר לבלות לעשות מה שאתה רוצה החיים יראו יותר יפים אך אם תשב ותשקע בדעכאון זה לא יעזור הרבה
תהיה חזק ותמשיך הלאה קשה אבל אפשרי

meshi4

New member
לא צריך

ליפול על אף אחד.אבל חבר טוב אמיתי.חייב שיהיה לך. ואתה צריך ליצור לעצמך תחום מענין .חוג חברתי חדש בנושא שמענין אותך.לאט לאט נוצר לך חוג מכרים חדש.והדרכים נפתחות.רק תרצה ותאמין .והכי חשוב צריך לפעול.בלי פעולה.שום דבר לא יזוז בחיים שלך. בהצלחה.

אתה רוצה עיצות ולצאת מהמשבר

או להמשיך לדבוק רק בזה שאתה רוצה אותה? אנחנו לא יכולים לעשות קסם ולגרום לה לרצות אותה בחזרה, רק לנסות לעודד אותך איך מתגברים על זה. אם אתה עד כדי כך אובססיבי ולא מסוגל לצאת מהדיכאון בגללה אולי כדאי לך לקבל עזרה מקצועית.

מה יהיה?

נורא נחמד לשמוע את כל העצות אבל ...... מה לעשות שהגעגועים חזקים.....שאתה יודע שזו היתה טעות לגמור. מה אתם חושבים שאני לא יודע את כל מה שכתבתם? שאני לא מנסה להמשיך? אני מנסה , אני יוצא ואפילו יש הצעות אבל..... אני רגיל למגע שלה , לנשימות שלה , לריח שלה.... נכון היה לפעמים לא טוב אבל אף אחד לא חשב שעד כדי כך נורא ..... זהו ...אני גם לא מצפה שתובילו אותי לשוקת .... בעיקר נראה לי שאני פורק פה את מחשבותי וגם את זה אני עושה לעיתים רחוקות שרע לי ...... זהו. בכל מקרה המון אהבה ותודה לכולכם \ ן ואני מאחל לכל אחד מאיתנו שימצא את החצי השני לחבק ולהתחבק בלילות קרים אלו . אז יום קסום לנו... ביי

בהחלט,

משום שאני כל כך רוצה שתצא מהמשבר שלך ושיהיה לך טוב. אז, אני מאלה שאומרים לך את האמת בפנים. לפעמים זה מכה מתחת לחגורה, אבל זו הדרך. להחזיר אותך למציאות וכמה שיותר מהר. רק אתה תרוויח מזה. האמן לי. גבי

תראי

אבל כמו שכתבתי קודם ....אני יודע הכל ....בסך הכל מידי פעם בימים שאני נופל והם הולכים ומתמעטים אני שופך פה את המצוקות . לא יותר מזה

אני מצטרפת

עם כל הכבוד אתה לא ילד בן עשרה שאיבד את האהבה הראשונה שלו. אתה בחור עם נסיון ואני מאמינה שיש לך עבודה ולימודים וחברים וכבר חווית פרידות. אז ברור שזה קשה ואפילו סיוט אבל אתה לא יכול לומר "אני רוצה אותה אני רוצה אותה" ולבעוט החוצה כל אפשרות והזדמנות להמשיך בחייך. אתה כבר לא בגיל שאתה יכול לשבת שנים ולחכות לאיזו מישהו שלא רוצה אותך שתשנה את דעתה... אתה כל הזמן אומר שזה היה טעות לגמור, איך טעות כשהיא לא אוהבת אותך? זה היה טעות להמשיך אם אין אהבה. ואם היא מאושרת בלעדיך ואתה לא חסר לה- אז זה לא טעות. תפנים את זה! רק בגלל שלך היה יותר טוב איתה זה לא אומר שהיא צריכה להמשיך להיות איתך רק בשביל הצרכים שלך.

הטעות היא

המחשבה שהיא לא אוהבת. היא טעתה .....היא הרגישה משהו .....רק לא היה לזה קשר אלינו אלא למשהו אחר והיא ירתה לכיוון הזוגיות כי היה לה יותר נוח מלמשל להגיד לעבודה שלה שלום או להורים שלה שיפסיקו להציק וכדומה..... הטעות היא שהיא עשה את זה ועכשיו את תגידי אז היא תתחרט אבל בשביל שאני ימשיך הלאה אני צריך להמשיך , לשכוח אותה. נכון? וזו הטעות כי אני מתחיל לשכוח אותה ואז לא משנה מה היא תגיד או תגלה אני לא אהיה שם וזה עצוב לי ......... שאני יודע שמה שעברנו זה עוד כלום לעומת מה שנעבור ושוב בגלל החלטות מוטעות שלה . את מבינה. אתן הנשים ותסלחו לי שאני מכליל משהו דפוק במערכת קבלת ההחלטות שלכן שמדובר בזוגיות.....

לדעתי אתה חי באשליות או משקר לעצמך

ויש בך חוסר בגרות מדהים יחסית לגיל הביולוגי שלך... איך אתה יכול לומר שהמחשבה שהיא לא אוהבת אותך זאת טעות? אתה שולט ברגשות שלה, אתה יודע מה היא צריכה או לא צריכה לחשוב ולהרגיש? גם אם אתה חושב שהיא הרגישה משהו כמו שאמרת, בטח שהיא הרגישה, הייתם ביחד 8 שנים והיית משמעותי בשבילה, אבל היא לא מרגישה מספיק כדי להישאר איתך. זאת אומרת שהיא לא מאוהבת בך באופן כזה ולא רוצה לחיות את חייה איתך. בדיוק ככה. משהו דפוק אצלנו הנשים בקבלת החלטות? בינתיים היא זאת שלקחה את ההחלטה הנכונה בשבילה בעוד שאתה בוכה ומשכנע את עצמך אחרת. ולא רק שהיא לא אוהבת אותך מספיק כדי להיות איתך, אלא שהיא לא מתגעגעת ולא רוצה אותך בחזרה גם אחרי חודשים של פרידה. בקיצור, תתבגר! אתה נשמע כמו ילד קטן מהודעה להודעה. בהתחלה ריחמתי עליך כי זה באמת מאוד קשה ומייסר להיפרד מקשר אחרי כל כך הרבה שנים ובגיל יחסית מבוגר להתחיל מחדש, אבל יש לי הרגשה שאתה פשוט לא מסוגל לראות את הצרכים של האחר, רק את שלך.

למעלה