שוב אני

נירילי

New member
יובל שבוע טוב

הכאב שלך עמוק מאוד .מאוד ,העצה שלי אליך השתדל ככל יכולתך להתגבר על הכאב העצום ,למרות הקושי הרב ,מכיוון שאתה ממש יכול לחלות בגופך ובנשמתך אם לא תעשה זאת ,הזמן איננו מרפא את הכאב לדעתי ,אלא אך ורק החלטה מודעת ואמיצה מצידך להנמיך את הכאב ,הוא לא יפוג ,אך מימדיו יקטנו ,האמוציות חזקות אצלך מאוד ,ולכן קשה לך ,אני מבינה אותך מאוד מאוד ,תצא מתוך הנחה שהזוגיות בינכם לא לפי גורלך ,הבט לעתיד ,הזדקף ,אני מאמינה שתתחזק ותמצא את אושרך ,נירילי

הזמן הוא הרופא הגדול מכולם

יובל, אכן כאב גדול אתה עובר אם הוא מוצדק או לא, לא מתפקידינו לשפוט. רגשות הן אינדיבידואלים ולכן, מאחלת לך שהזמן יגליד את הפצעים ויפתח לך שערים יותר טובים והכאבים יומרו באהבה וריגושים. חכם מי שמחפש את הצדק, טיפש מי שחושב שמצאהו.

a l t h e a

New member
יחד עם זאת

אתה גם לא קשיש. יחסית לחיים אתה עוד ילד והכל עוד לפניך. אתה עדיין בקטגוריה של הצעירים שהעולם שייך להם... ואני בכלל חושבת שממש טוב שעזבה אותך. 7 שנים יחד בחשבון פשוט היית איתה מגיל מאד צעיר, והיום אתה אמור ללמוד ממה שהיה ולהתפנות לזוגיות טובה ו"בריאה" יותר. אני חושבת שזה שהיא היתה כל חייך, זו טעות. בודאי שבת/בן זוג צריך לתפוש מקום מכובד בסדר העדיפויות אבל בטח שלא להיות כל חייך. אתה באמת כזה תלותי חסר חיים? ואם כן, זו ההזדמנות שלך ללמוד ולתקן. אם גם בזוגיות הבאה שתהיה לך, בת זוגך תהיה כל חייך, זה יקרה שוב. והכאב? כמה שזה נישמע רע, רק הזמן עוזר לטשטש אותו.

a l t h e a

New member
טעיתי טעיתי

אתה כן קצת טרח קשיש. מה אתה עושה בכלל את החשבונות שלה? בראש שלה פועל המוח שלה ולא שלך. אויייי.

למעלה