שוב אני...

אושרה1

New member
שוב אני...

בס"ד אז אני יודעת שאני לא עקבית פשוט אני מזה עסוקה יש לי מלא ארועים משפחתים בלי עין הרע ויש לי הצגת שורשים על הראש ועוד 1000000 דברים אז.... מישהו רשם שהוא הלך לצופים כי חברים שלו הלכו לנוער העובד והלומד שזה ימני הנוער העובד והלומד זה לא התנועת נוער הכי שמאלנית שיש? ועוד מישהו רשם כל מיני קיצורים שלא הבנתי אז אפשר שוב? למה הלכתם לצופים? חוץ מאלו שלא היה להם לאן ללכת אושרה

טעות..

הנוער העובד היא לא התנועה הכי שמאלנית שיש (ודרך אגב אין כזו מילה שמאלנית, זה עיוות של המילה, אומרים שמאלית). הנוער העובד לא נוקט עמדה פוליטית, בניגוד למה שהרבה אנשים חושבים אנחנו לא מזוהים עם השמאל, אנחנו מזוהים עם ההסתדרות שהיא תנועה חברתית ולא פוליטית. אמנם אנחנו סוציאליסטים (רובנו לפחות) ואמנם סוציאליזם היא אחת מאידיולוגיות השמאל אבל זה רק מבחינה חברתית. מבחינה פוליטית הנוער העובד לא מזוהה עם אף מפלגה ועם אף צד, לכל אחד בתנועה יש את העמדה הפוליטית שלו. סוציאליסט הוא לא בהכרח תומך שמאל, ולכן אין מקום בכלל לשייך את התנועה לשמאל.

אני אנסה ../images/Emo26.gif

אני חושבת שרוב האנשים שהולכים לתנועת נוער הולכים כי ככה זה יצא, כי החברים שלהם שם, כי זה קרוב לבית, כי זו התנועה שבאה לבי"ס לעשות להם גיוסים וכו'... כי הרי בכיתה ד' כשמתחילים ללכת לתנועת נוער אף אחד באמת לא חושב "בואו נלך לנוער העובד כי זה תנועה שמאלנית" או "ל$%@$% כי זו תנועה ימנית", הולכים לאן שיוצא וזורמים עם זה...

למעלה