שוב אני....

BunnyGirl

New member
שוב אני....

שרשור דולמייקר.... אני היחידה שלא הוסיפה שם! אז הנה... מכוון שזה היה גדול מדי בשביל להעלות את זה לפורום,,שלחתי את זה הביתה ושכחתי מזה... אז הנה זה:חולצות,חגורות ומכנסיים!

BunnyGirl

New member
נעליים,חצאיות,חליפות,שמלות..

אני אמורה להוסיף עוד...

TRaffiC LiGhT

New member
כמה דברים... ../images/Emo117.gif

השרשורי דולמייקר נמחקו מסיבה מסויימת. תשתדלי לא לפתוח שרשורים נוספים בשביל זה...
כשבשם של הקובץ שאת מעלה יש משהו חוץ ממספרים ואותיות לפעמים לתפוז יש בעיות להעלות אותו משום מה. תבדקי אם שם הקובץ מכיל רק מספרים ואותיות. ואם כן אז תשני ותעלי. אם לא - אני באמת לא יודעת מה הבעיה...

BunnyGirl

New member
סליחה?????

את מדברת איתי אל לא לפתוח הודעות חדשות,כש"תאומות זוהר" פתחו (לפחות) 3שירשורים חדשים על נושאים מטומתמים כמו "תראו מה עשיתי"(ולא היא עשתה את זה!), משחק חדש(מה זה הרעיון הדפוק הזה?) ועוד משו לא זוכרת מה!!!!!!! את חושבת שזה פייר שכשאני פתחתי שירשור אחד פעם בשבוע, ופתאום מוחקים אותו? ואז אני פותחת עוד שירשור כזה כי יש לי להוסיף, ואז "צועקים" עלי? אני לא חושבת שזה פייר!!!! הנה מה שרציתי להוסיף.... נ.ב. אני חושבת לפרוש מהפורום...

TRaffiC LiGhT

New member
מה הקשר? ../images/Emo117.gif

זה שהתאומות זוהר פתחו 3 שרשורים זה אומר שזה בסדר? זה אומר שאת יכולה לפתוח שרשור על דולמייקר כשמיכל הסביר בפרוש שהפורום הוא לא המקום בשביל זה? ומה בדיוק נותן לך את הזכות לשפוט את המשחק שהן הציעו? לא מוצא חן בעינייך? אל תשתתפי. ויש כאן ילדות שלא פותחות אפילו שרשור בשבוע, אז אל תעשי מעצמך מסכנה. אפשר לחשוב איזו זכות גדולה זו לפתוח שרשור...
ואף אחד לא צעק עלייך עד ההודעה הזאת. זה לא נאמר בטון כזה. וזה גם לא נמחק מהסיבה שרק רציתי להעיר. אם את לא חושבת שזה פייר שהערתי לך בשקט במקום למחוק... אולי כדאי שאני אמחק?!. אף אחד פה לא נגדך. את לא צריכה לקחת הערה אחת שאמרתי לך, בצורה כל כך קשה... סך הכל, אני לא עושה את זה כי אני שונאת אותך או כי את לא מוצאת חן בעיניי. ממש לא. אני רק מעירה לך. זה הכל. את לא צריכה לעשות מזה כזאת סצנה.

TRaffiC LiGhT

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo117.gif

מיכל הסביר = מיכל הסבירה הודעה בשבוע = הודעה בחודש.

את יכולה גם שיער?

אני לא חדש פשוט אני עושה דוליז ותמיד השער הורס את הכל.....

totsade

New member
אז להשתמש בדולימייקר,../images/Emo80.gif

לא פותר את הבעיה!

BunnyGirl

New member
ללא נושא...

שמתי בשרשור פרצופי ושיער..... אם אתה(?)רוצה אני יכולה לשלוח עוד...

למעלה