שוב אני שואלת

רק משהו קטן

...שמשך את תשומת לבי. כתבת שאת מאוהבת בגבר ההוא אבל אוהבת את בעלך. בינגו! התאהבות זה לא אהבה. זה פחות מאהבה אבל משוגע יותר (לדעתי הבלונדינית). די. מיציתי את עצמי. יהיה טוב, בולוק.

סנדרה ב

New member
ורק תשובה קטנה...

גם בבעלי הייתי מאוהבת לפני מיליון שנה..יש כאלו שיגידו שאני רגילה אליו, אבל אני חושבת שאני עדיין אוהבת אותו. ואלו שני דברים שונים. אהבה והתאהבות. רוצה לפתוח שרשור חדש, תלתלים??? (או שבאמת מיצינו?)

ואני כתבתי למעלה: להתאהב בלהיות

מאוהבת..אךךךךךךךךךךךך א יזה הרגשה..שכחתי כבר.. יש הבדל רב בין להתאהב לאהבה.. ויש לי שאלה אלייך האם בעלך..האם איתו את יכולה לראות עצמך מזדקנת לידו באהבה..חיבה וכבוד? האם הוא חברך הטוב ביותר? (מלבד מה שהסתרת ממנו)

סנדרה ב

New member
יכולה

לראות את עצמי מזדקנת (אוףףף, מיכל, היית חייבת להזכיר את עניין הגיל??
)ליד בעלי. עם אהבה, וחיבה. על כבוד אפשר להתווכח. זה גם מושג רחב וגם עניין של גיאוגרפיה...אז אני לא בטוחה בקשר לכבוד.. בעלי הוא ל א החבר הכי טוב שלי. הוא השותף שלי לחיים. לחבר/ה הכי טוב שלי אני מספרת הכל, מבלי לחשוש שהוא/היא לא יחבב אותי יותר... יש דבר כזה בכלל? להיות נשואה לחבר הכי טוב?

Lonely In Blue

New member
את יודעת...

מאוד קשה לכבד את מי שאינו מכבד אותך... וכאשר קיים חוסר כבוד, קשה להצביע איפה התחיל התהליך ואם זה התחיל עם הביצה או עם התרנגולת. אבל אם את רוצה ריגוש... מה דעתך להתחיל עם זה, שתספרי לבעלך... לא הכל... לפחות לא בשלב הזה.. בשלב הזה, השאירי את ה"אהוב" מחוץ לתמונה אבל פרט ל"אהוב", אם את רוצה להתרגש קצת, אולי תנסי לספר לבעלך יותר... אולי בכל זאת הוא לא יפסיק לחבב אותך ? מי יודע, אולי אפילו הוא גם יתייחס אליך כאל החברה הכי טובה ? דווקא כאן יש לך הגנה כלשהי... גם לו לא יהיה פשוט לפרק נישואים של 20 שנה, גם אצלו תעמוד שאלת הילדים... ובכל מקרה, אם הוא יהיה זה שיפסיק לחבב אותך, הוא יצטרך להמשיך לפרנס אותך ואת הילדים. ואולי את רק חוששת מתגובתו, כי את זו שאינך שלמה עם הדברים ? שאינך שלמה עם עצמך ? כי אם את מאמינה בצדקתך, ותשתפי, ללא התנצלות אבל גם ללא הטחת האשמות, אלא רק תציגי את האמת כמו שאת רואה אותה... אולי בכל זאת תביאי אותו להבין מה את מרגישה אולי זה בכל זאת יתן לכם תנופה מחודשת ?

*יערית

New member
לפעמים הכל קשור ל...

ריגושים שחסרים ולכן התאהבות באחר הוא תוצר של חוסר בריגושים במערכת הקיימת. על חסך בריגושים אפשר לפרט ולהרחיב...אבל משם מגיעה ההתלהבות צריך לבדוק אפשרות איך בכל זאת מכניסים ריגושים ומעוררים ריגושים במערכת "עתיקת יום" =22 שנות נישואים. מורידה בפנייך את הכובע,יודעת שלהתחייב לאורך שנים זה לא מה בכך וזה קשה קשה קשה..אבל זה אפשרי כשיש הרבה מן המשותף על כף המאזניים.

למעלה