שוב אכזבה

../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

שולחת לך קצת אור, מקצה המנהרה... והמון חיבוקים ממני.

רומי^^

New member
כמה מילים מבעלה של רומי../images/Emo67.gif

פעם ראשונה ואחרונה שאני כותב בפורום. לי כבר נמאס מכל זה - אין לי אנרגיות ואין לי כוח. נראה לי שכל הרפואה המודרנית לא מוצאת דרך. אני יודע שאתן יותר חזקות מאיתנו הגברים - תודה על התמיכה ברומי (אשתי החזקה) לי כבר פשוט נ מ א ס - א נ י ר ו צ ה י ל ד !!!!!!!!!!

עמית@

New member
בעלה של..

אנחנו לא חזקות אנחנו לרוב פשוט מיואשות ושבורות ולא מוכנות לוותר בעד שום הון שבעולם.. אני מקווה שתיתן לה חיבוק אחד נוסף על אלה שאני בטוחה שהיא קיבלה ממך כל היום- ושתצליחו כבר די

אולה *

New member
אני מקווה שתכתוב עוד פעם אחת לפחות-

כשתספר על הלידה. כך נהוג בפורום הריון אחרי טיפולים. כולנו רוצים דבר אחד - ילד. גם רומי, גם אתה, גם אני, גם בעלי. בשביל כולנו מדובר במלחמה לא קלה. מלחמה עם עליות וירידות. אבל אנחנו מאמינים שננצח. אין זו בושה להשבר לפעמים. מותר "לא לרצות יותר", מותר לכבות. אבל כולנו יודעים שיש סוף טוב. דבר אחד, לצערינו, עוד לא ידוע - מתי הוא. את זה נגלה בהמשך.

נועם@בת

New member
קבל חיבוק גדול האיש של רומי

אם העזת לחצות את הקו הזה, ונכנסת לכאן לכתוב, זה סימן שיש בך כוח. כוח לקבל תמיכה, כוח לקבל עידוד. כוח להגיד אני חלש אבל אני ממשיך הלאה. לפעמים צריך להפסיק להיות חזקים כל כך, ולהרשות לעצמנו להתפרק לרסיסים. להגיד שנמאס וכואב ודי כבר ולא יכולים יותר. חייבים לשחרר קיטור, כי אחרת הכל בפנים יחמיץ וכבר לא ישאר מקום לכלום. מכירה את הצעקה הזאת, כולנו צועקות אותה כל הזמן. לפעמים בבכי, ולפעמים בלחש קורע לב. כן, גם א נ י ר ו צ ה י ל ד !!!!!! ומה שיפה בזה, שאני אקבל את הילד שאני כל כך רוצה. גם רומי ואתה, גם כל אחת ואחת כאן בחדר הזה.
נועם

לרומי ולבעלה של רומי ../images/Emo41.gif

כבר לא נשארו כמעט מילים לומר, ובכל זאת הייתי רוצה לעודד... והלוואי וגם תשובה היתה לי... ומסתבר שיש גברים שהם חזקים אך לא מודעים לזה, כי תאמין לי שהתמיכה שאתה נותן לרומי ורומי תגידי שלא... כל חיבוק גדול וכל נשיקה זה כח!! כח גדול שבא ממך ומכל בעל... הלוואי הלוואי ועוד מיליון פעם הלוואי שנשמעו המילים שלך כאן, (לפחות אנחנו שמענו), רק שישמע מי שבאמת צריך... ושזאת הפעם האחרונה שתאמר זאת ובאמת שהפעם הבאה.... רומי, ליבי באמת איתך.. עצוב גם לי על השלילי שקיבלת... קבלי ממני חיבוק (לא צריך שום אייקון) שיתן ולו עוד טיפה קטנה של עידוד...

מיכל ק-ש

New member
שירילי, עידית, רומי והבעל

לנשים שבחבורה - שלחתי לכל אחת מכן מסר. לבעל של רומי: נכון, אשתך היא לוחמת ותיקה, אבל גם לה כבר נמאס. אנחנו לא יותר חזקות מהגברים, אנחנו מוצאות מקורות חוזק ונעזרות בהם והפורום הוא אחד מהם. אל "תאיים" עלינו שזו הפעם האחרונה שאתה כותב בפורום. אני בטוחה שבקרוב תסמן הרבה סימני קריאה ותדגיש שוב את האותיות, אבל הפעם כדי לספר על ההריון המתהווה בבטנה של רומיקית האהובה. מקווה שהיום אתם מרגישים קצת קצת יותר טוב ושיהיה בהצלחה כבר! מיכל

מרב.

New member
רומי, האיש שלה,

ההודעות שלך ושל האיש קורעות לי את הלב, ואני יושבת מול המסך בלב דומע. זה נראה כ"כ רחוק, וזה היה נראה הרבה יותר קרוב פעם, לא? אבל אני לא יכולה ולא רוצה להאמין שזה עוד רחוק. כמה עוד אפשר לצעוד? מותר להיחלש, מותר להתעצב, ובטח מותר לחשוב שנגמר הכוח. אבל איפשהו, אחרי כמה שעות או ימים של דמעות ובכי ושיברון לב גדול- יודעים שאי אפשר לוותר, זה פשוט לא ברשימת האפשרויות הרשומות. הרי זה בלב שלנו, בנפשינו- זה משהו שחזק יותר מכל רגש של עצב או שימחה. רומי, והאיש שלה, עידיתי- וכל שרשרת השליליים שמתארכת פה עד לאין ערוך- כמה חוזק וכוח שאפשר לשלוח דרך המילים, המסך והרגשות- את זה אני שולחת, עם הרבה הרבה דמעות ואהבה באותו סל... ומחפשת בשבילכם את החסידה בשמיים- זו העונה שהן מגיעות לארץ, לא?
מרב

עמית@

New member
רומי שלי ../images/Emo10.gif

כמה עצוב. שלוש הבלונדיניות שלך
חיכיתי חיכיתי קיוויתי קיוויתי.. מצטערת כל כך

פפושקי

New member
מותר לפעמים גם ../images/Emo7.gif וגם ../images/Emo46.gif

מותר מותר ושוב מותר, ולפעמים גם רצוי, לקחת רגע של אתנחתה ולהיות עצובים, כעוסים ומדוכאים. אבל אני מקווה שתאספי את עצמך במהרה מהרצפה ותחזרי לחתור במלא המרץ. אני מעכשיו מודיעה לך שאת מועמדת לעוף מהסירה אם רק תמשיכי לחתור... אז מכאן קבלי חיבוק גדול וחזק!

רומי ../images/Emo24.gif ועוד ../images/Emo24.gif ../images/Emo7.gif

רומי יקרה. כלכך מצטערת לשמוע על השלילי, ומאחלת לך בכל ליבי שאת היום הולדת הבא תחגגי עם תינוק ביד. כלכך רוצה לשמוע ממך בשורות טובות. אוהבת, ומחבקת חזק חזק. שרה

טביקאט

New member
רומי-

דווקא ההודעה הריקה שלך קורעת לי את הלב... חיבוק ענק, וכתף, אם צריך- לך ולאיש שאיתך, בתקווה שהפעם הבאה שתהיי מחוסרת מילים תהיה בגלל התרגשות גדולה של הצלחה.

לוחמת ותיקה, חברה שלי אהובה

את יודעת כמה התעצבתי כששמעתי. אהובה שלי, מחבקת הכי חזק שאפשר (אומנם מגיעה לך רק עד לציצים.... אבל.)

עידית ../images/Emo140.gif

שולחת חיבוק גדול והרבה אהבה, כנראה שכולנו נצטרך להכנס להריון בקיץ. שטרודל

באמת מאכזב, אבל עוד יהיה טוב!../images/Emo42.gif

היום זה נראה כל כך עצוב, שבאמת כל מה שנותר הוא לבכות ולהצטער, אבל מחר תזרח השמש, וחודש חדש יתחיל, ואולי זה יקרה סוף סוף... אל תאבדי תקווה. גם אני כבר התייאשתי וחשבתי שלי זה אף פעם לא יקרה, ובסוף הנס קרה. אז תחזיקי מעמד, זה בדרך. חייבים להאמין. פז.

למעלה