שוב אכזבה

נועם@בת

New member
../images/Emo14.gif ג´ינג´ית שלי ../images/Emo7.gif

קחי חיבוק ענקי ממני ומביקס שמסתובב כאן לידי. חיבוק עם כל כוחות הנפש שאני יכולה להעביר לך. חיבוק עם אהבה ובלי חיוך של מניאק
אנחנו נמשיך, אין ספק, נמשיך, ונחתור, נהרה ונלד, ואז יהיה מעייף לגדל ילדים. ויהיו לנו רגשי אשמה על שאנחנו מעזות לקטר. אוהבת נועם

מרב.

New member
עידונדון,

מקרה מיוחד וקשה שכמוך
לא יכול להיות שהדרך עוד ארוכה, נכון? המטרה תמיד היתה ידועה, גם כשעננים העיבו על השמיים- ובקרוב הם יתבהרו, מאוד יתבהרו... מחבקת חזק, מרב

neta2

New member
עצוב ועצוב../images/Emo10.gif

אני איתך בשלילי, מבינה. אמנם פחות זמן בפורום, הרבה זמן מנסה וכל שלילי מכאיב לי רק יותר.. אבל אני יודעת שנפגש בפורום השכן במהרה!! אז המון חיבוקים, ושוב מצטערת!

אוי עידית, כמה מאכזב.

כל כך קיויתי שהחודש זה יצליח לכם. אבל את כמובן צודקת. חייבים להמשיך לנסות שוב ושוב עד שמצליחים. כי בסוף (ונקווה שהוא קרוב) תצליחו! {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{חיבוק}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}

עידית, מצטערת לשמוע על השלילי..

אבל כל הכבוד לך שאת חלילה לא מתייאשת ונכון שישנה מטרה.. ובסוף תגיעי אליה... ובמקווה במהרה..

קט קט

New member
עידית היקרה...

כל כך עצוב ובאמת כל כך קשה ומעייף, כמו שאת כותבת. אני שולחת לך חיבוקים וחיזוקים ונשיקות, ומקווה שתמשיכי לראות רחוק למטרה, ולא להתעכב על הפרטים השוליים של הדרך ל-ש-ם. זה בטוח יקרה מהר. אתך בעצב שלך. קט קט

עידית ד

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

אבל...... אוי רומי שלי חבל שאת לא קרובה אלי
שולחת לך אהבה ואם היה לי הייתי שולחת לך גם אופטימיות כואב אני

רומי^^

New member
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo7.gif

כנראה שגם בחיובי אנחנו צריכות להצליח ביחד, אה? חבל, נורא רציתי מתנה כזאת נחמדה ליומולדת הקרוב שלי... אני זוכרת שלפני שנתיים אמרתי שד גיל 30 אהיה אמא, או לפחות בהריון, אחרי שנה המשפט הזה העלה מספר, וכנראה גם הפעם - נצטרך להסתכל על גיל 31 מלמעלה, עם בטן שטוחה.(לפחות זה
) גל ההריונות,מסתבר,שוב פספס אותנו - אולי אנחנו צריכות לעמוד באמצע הדרך, כדי שלא יוכל לעקוף אותנו בפעם הבאה

עידית ד

New member
לי אין בטן שטוחה ../images/Emo4.gif

חמודה שלי אל תחכי לי, תשחקי אותה כבר בטיפול הבא! גם אני תכננתי וגם אני רציתי מתנה ליום הולדת אבל כנראה שההריון צריך יום משלו. אני

!לב-ש| די, מספיק כבר

נועם ביקשה שנעוף מפה. רומי שלי אהובה, יום יגיע וקרן האור המיוחדת שלנו תפציע מבין העננים הקודרים. יום יגיע, ונוכל סוף סוף לנגב את הזיעה מהפנים ולדעת שהמחיר הכבד ששילמנו שווה את כל דקות העונג והאושר שנחווה. אני בטוחה בכך. חיבוק ענקי ממני, המון אהבה חוזק וחום.

אלסי

New member
שתי ג´ינגיות אהובות ועצובות

לא רוצה להשתמש במשפטים חבוטים של בפעם הבאה או מחר יהיה טוב יותר - סקארלט ודאי עשתה זאת טוב ממני. רוצה להגיד אוף אחד גדול שמוציא את כל המועקות המצטברות והאכזבות ומפנה מקום לתחושות קלות ומבטיחות יותר. ואני מרשה לעצמי להיות קצת ´קלישאית´ ולומר לשתיכן שאני יודעת שיהיה, מהסיבה שאני שבה ומשתמשת בה והיא הכי נכונה בעולם - כי ככה
וכי לא יכול להיות אחרת
חיבוק אמיתי,לא כזה של אמוטקיני מניאק

אולה *

New member
רומי, עידית. אנא... מספיק עם השלילי

אני רוצה ללות אתכם לפורום של טילי. אני רוצה שהתגאה בבטן הענקית של כל אחת מאיתנו. (גם לי אין בטן שטוחה
) וגם אני אחגוג יום הולדת בקרוב - עוד חודשיים. נראה עם אספיק להכין לי מתנה...............

עידית ורומי עצובות ../images/Emo23.gif

אם נגמר גל ההריונות של האביב אנחנו נרכב על הגל של הקיץ
נכון? ויהיה לנו ילד לאביב הבא ויהיה פה שקט ושלום ב"ה אוהבת הרבה
נילה

neta2

New member
אוי רומי, אני ככ מצטערת

ומכירה את זה ככ קרוב.. מצטערת בשבילך, ומחבקת.

נועם@בת

New member
../images/Emo14.gif רומייייייי ../images/Emo14.gif

את בכלל היית אמורה לפלס לי את הדרך לפורום הריון. ככה את מתחמקת מהתפקיד? הכנתי לך קולולולו מיוחד בריח דגים. לאפיירלאפיירלאפייר
את מילות הניחומים את מכירה כמו שאת מכירה את הכאב הזה ואת עומק היאוש והמהירות בה הקרשים של הרצפה מתקרבים לנשמה שלנו. מחבקת חזק, בלי לדקלם שוב את הכל, אבל לא מתעצלת לחזור ולחבק, ולהגיד שאל תשכחי מחרתיים להרים ראש גבוה, להביט במראה ולראות שם את אשתו היפה של בעלך שתהיה בקרוב אמא של הילד שלו
עכשיו אני אצטרך לפלס לכן את הדרך לשם... הכל אני צריכה לעשות לבד...
נועם

רומי^^

New member
../images/Emo41.gifהדרך כבר מזמן אבדה לי, לצערי../images/Emo10.gif

ולא רק זה, אפילו האור הזה שבקצה המנהרה, זה שכולם מדברים עליו, נראה לי כבר עמום משהו. אולי זה בגלל שאני צריכה לעשות משקפיים חדשים, ואולי זה בגלל שהוא פשוט כזה, בלוי מרוב שימוש - לא יודעת. אז בבקשה, חתוליקו שלי - תפסי את המושכות, תרגיעי את הסוסים השועטים - ותמצאי לנו חזרה את הדרך המובטחת. אחרי שתעשי את זה - חפשי אותי מאחורי אחד העיקולים המסוכנים, אעמוד שם ואקפוץ על העגלה בלי היסוס. רק שתדעי - שלא ניחנתי בסבלנות רבה, אז כדאי שזה יהיה בקרוב,,,

נועם@בת

New member
פעם אמרו לי שאם מאבדים משהו

אז לוקחים כוס ריקה והופכים אותה על השולחן. וככה נזכרים איפה השארנו את המשהו. מה שמזכיר לי את הסיפור על ההוא שבא לכומר ואמר לו שהשעון שלו נעלם, והוא חושד בחבר אבל לא בדיוק יודע מה לעשות. אמר לו הכומר- לך לחבר ותתחיל להגיד לו את עשרת הדברות, כשתגיע ל"לא תגנוב" זה יזיז אצלו משהו והשעון האבוד יחזור אליך. אחרי כמה ימים חוזר האיש שמח וטוב לב לכומר ואומר שזה עבד מצוין. החבר החזיר לך את השעון?- שאל הכומר. לא, לא- אמר האיש, כשהגעתי ל"לא תנאף" נזכרתי איפה השארתי אותו
אז בסוף הקיץ נארגן כולנו סיור משותף ל"ארץ האיבוד" ונמצא לנו את כל מה שאיבדנו במשך השנה הקשה והארוכה הזאת. נגלה שם דברים שאנחנו כבר בכלל לא רוצים בחזרה, ואחרים שבכלל לא אבדו רק התחבאו קצת.
לא קלה היא לא קלה דרכנו
נועם

למעלה