שוב אכזבה

קט קט

New member
חיבוק

שירילי שולחת לך חיבוקים ומקווה שהדרך לא ארוכה והיא תגיע לסופה הכי מהר שרק אפשר. קט קט

סיגל 01

New member
עידית ושרילי יקרות !

עצוב ומרגש לקרוא את ההודעות שלכן. כ"כ מזדהה וכ"כ מבינה... תתמלאו באופטימיות, כל שלילי יכול להיות השלילי האחרון, ומאמינה שכך זה אצלכן. הרופא שלי תמיד אמר לי, שמנסיון רב השנים שלו, כולן בסופו של דבר נכנסות להריון, מה שלא ידוע הוא מ-ת-י. מאחלת לכן שהתשובה לשאלה, היא בקרוב. בקרוב מאד. ובינתיים מחבקת אותכן בהרבה חם. סיגל

shirili1

New member
תודה על התמיכה../images/Emo39.gif

תודה לכולכן על התמיכה הרבה , אתן נפלאות ומעודדות מאוד אוהבת אתכן שירלי בתקווה שחודש הבא נצליח

א י נ ס

New member
רומי אהובה שלי

רק חיבוק חזק חזק חזק. אין לי מילים אחרות. אכתוב לך במסר בערב.

LeeLoo1

New member
שירלי היקרה

הצטערתי לשמוע על כאבך... הכאב החד הזה כשהמכשפה מגיעה... זה כל כך מוכר... אבל מתחילה התחלה חדשה... המון הצלחה בטיפול הבא...

זוליק

New member
עידית, רומי ושירלי ../images/Emo93.gif

מצטערת לשמוע על השלילי המשולש. לא רוצה להכביר במילים ברגעים כאלו ולכן, שולחת לכולכן
גדול ומאחלת המון הצלחה לפעם הבאה.

גם אני שולחת עידוד לכולכן

חברות יקרות , מקווה שתמצאו בקרוב את הכוחות להתמודד ולהמשיך , למרות שזה נשמע לי קשה מנשוא , ואני בעצמי לא יודעת מה הייתי עושה במצבכן (אני אפילו לא יודעת אם אצליח להתמודד עם שלילי אחד ראשון אם יבוא כזה בסוף הטיפול הנוכחי שלי) עצוב לשמוע על השליליים , מקווה שזו הפעם האחרונה. אז
לשירלי
לעידית
לרומי מדנדוש

רוני@30

New member
רומי, עידית וגם שירילי -

מצטערת איתכן. מקווה שתיכף שעון החול יתהפך, יחד עם המזל, המקריות, ופלאי הרפואה - ותתחילו ספירה מסוג חדש - מרעננת, מלאת אופטימיות, ועם סוף טוב במיוחד. חיבוק - רוני

מיליקי

New member
עידית ורומי - עצובה איתכן, מאד../images/Emo7.gif

אמנם הותק שלכן בפורום גדול בהרבה משלי, אבל מה לעשות, ובחיים ובאכזבות, גם אני יודעת דבר אחד או שניים... תמשיכו לתמוך אחת בשניה, ולקוות אחת בשביל השניה. ומקוה שיהיה יותר טוב - ומהר! מילי

למעלה