שוב אכזבה

shirili1

New member
שוב אכזבה../images/Emo7.gif

קיבלתי היום, אפילו אינני צריכה לחכות לתשובה ביום רביעי פעם שניה ב-ivf ולאחר שנה וחצי של נסיונות אין לי כבר כח יותר........ הכל כל כך קשה מצטערת שאינני מבשרת טובות

אופה3

New member
שירלי היקרה, קבלי ../images/Emo24.gif

אני יודעת שזה קשה, אני מבינה שזה לא קל, לעבור מסכת יסורים שלמה, ולא להגיע למתנה הכי נפלאה, אבל אין מה לעשות יקירתי, אנחנו הנשים הכי חזקות בעולם, יש בנו כוחות שאנחנו אפילו לא יודעות עליהם. עכשיו אחרי שתגמרי לפרוק את כל הבכי, והכי שתרגישי קצת הקלה. תקומי אספי את כל השברים, תאספי הרבה כוחות, אולי תצאי לחופשה קצרה איזה שישבת אחד. תזכרי, שכל מכשפה רעה אחת, היא גם התחלה חדשה, התחלה של אופטימיות של תקווה, שהפעם הזאת זה יצליח, למרות שזה קשה ואני יודעת שזה ככה, את חייבת להמשיך ולהתמודד. מה שלא יהיה בסוף יהיה לך תינוק, את חייבת להמשיך ולחשוב ככה, אני יודעת שאנחנו עוברות מדורי גינהום, אבל אחרי הלידה הכל ישכח תאמיני לי, עוד מעט, את תבכי על בחילות והקאות, וסחרחורות, וגם בטן גדולה ונפוחה. לא קלה היא לא קלה דרכנו, אבל בסוף נקבל את המתנה הכי גדולה ונידע להעריך אותה עד מאוד. אני מחזיקה לך אצבעות, שולחת לך את כל האנרגיות החיוביות, ואת כל החיבוקים והאהבה בעולם. אני פה בשבילך בכל עת שלך באהבה האופה

אני מאוד מבינה אותך

אבל הכי חשוב זה לבכות להוציא קיטור ולקום מחר בבוקר עם כוחות מחודשים לטיפול הבא ולהגיד לעצמך שהפעם "אנחנו מצליחים". המלצה אישית, אל תשארו בבית היום תצאו מהבית את ובעלך, תשבו בבית קפה או סתם תטיילו לכם שניכם בטיילת , מנסיוני זה עוזר. אפילו תלכי ותקני לך משהו קטן או בגד כי מגיע לך לפנק את עצמך , זה מרומם במקצת. תבכי זה חשוב ואח"כ את כבר בציפייה להתחיל את הטיפול הבא והאחרון. אמן. מאחלת לך ולכולנו בהצלחה .

גיליה

New member
../images/Emo24.gif יהיה טוב בקרוב!

היי אני כ"כ מבינה אותך, כי גם אני קיבלתי אתמול לאחר ציפייה שהלא יאומן יקרה, וגם אני התאכזבתי ויבבתי וכו´. אבל יקירתי, תארזי את עצמך טוב טוב, כי המטרה מקדשת את האמצעים, וקדימה לסיבוב הבא. אסור לנו להשבר ותראי שבסוף נצליח... ובפעם הבאה - בשורות טובות לכולנו!!! מחזיקה לך אצבעות (וגם לי)

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif אוף אוף אוף שירלי ../images/Emo24.gif

בכל מקרה- למרות הכל תעשי בבקשה את הבדיקה. לפעמים יש הפתעות, ולא תמיד הפתעות נחמדות, אז בבקשה תעשי את הבדיקה. אחרי שנה וחצי זה כבר מתחיל לעייף. האמת שזה מעייף מההתחלה. זה קשה כל הזמן. לפעמים מתרגלים, ולפעמים רק נעשיים כאובים יותר. אז אין ברירה יפתי אלא ללכת לבכות. בכי קורע לב כזה, שמשחרר החוצה את כל הכאב מבפנוכו. אל תפחדי לגעת בכאב ההוא, גם אם נדמה לך שהוא ייאוש שחור וסמיך. תבכי אותו החוצה כאילו את הולכת לבכות שבוע שלם בלי חשבון. הוא יגמר בשלב כלשהו- הבכי. יגמר וישאיר אותך עם גרוןם ניחר, עיניים נפוחות, ונשימה קלה יותר. מחר עוד תהיי עצובה נורא, ומחרתיים קצת פחות. אבל בסוף השבוע כבר תרגישי שיש חיים אחרי השלילי. ששווה לחיות אותם למרות הכל. אני אחכה עוד קצת עם הקולולולו בשבילך, אבל אני אשמיע לך אותו במלוא גרון
נועם

שירלי היקרה,מצטערת על השלילי,

אין לך מה להצטער. את תבשרי את הבשורה שכולנו רוצים לשמוע. סבלנות.... את חייבת שיהיה לך כוחות,אסור לך להשבר,אנחנו פה אחת בשביל השניה. זה קשה,אני יודעת. אבל אחרי כל כישלון,מתפתחת אח"כ תקווה חדשה....

לילךפ

New member
לא להתייאש הסוף טוב ובקרוב../images/Emo24.gif

אוי יצא לי חרוז סימן שיהיה טוב בהצלחה

shirili - אנחנו נעזור לתת לך כח ../images/Emo101.gif

לפחות בחלק שאנחנו הכי יודעת וזה לעודד כמה שיותר... ומקווה שבאמת זה מעודד... אני יודעת שהכל קשה.. אבל מקווה שזאת האכזבה האחרונה ומהיום נתחיל להאמין שהכל יהיה בסדר.... הלוואי והיתה לי התשובה בדיוק מתי... אבל בינתיים רק אאחל לך המון
ואתן לך
גדול של כח...

פפושקי

New member
יקירה ../images/Emo24.gif

אני יודעת שכל המילים נדושות לעומת ההרגשה הקשה הזו. ולכן לא אכביר במילים. אני מקווה שתתעשתי מהר, וכמו שאני אוהבת לחשוב, תחשבי שעכשיו זה ההתחלה של ההריון שלך! תתפנקו קצת ותעשי כל מה שאי אפשר לעשות בהריון - אולי זה הדבר היחידי שיכול לנחם... ושוב חיבוק.

מיליקי

New member
שירילי יקרה ../images/Emo7.gif

נורא עצוב לשמוע שלא הצליח לך הפעם. זה באמת נורא קשה, ואת יכולה להרגיש הכי עצובה שאפשר. אני מקווה שעוד כמה ימים, תזרח לך שוב השמש, ותתחילי כבר לחשוב באופטימיות על הטיפול הבא (שיצליח!!!). אני מחבקת אותך מרחוק מילי

רומי^^

New member
../images/Emo14.gif שירלי../images/Emo14.gif

מצטערת על הדימום, אבל שום דבר אינו סגור עדיין - לכי תעשי, בכל זאת, בדיקת דם ביום רביעי, מי יודע?? לפני עשרה חודשים בערך, כשעוד הייתי בהזרעות, התחיל לי דימום יומיים לפני הבטא ושכנעתי בכוח ע"י חברה שלי ללכת לעשות בדיקה - ולתדהמתי - היא יצאה חיובית (ולא משנה שהעובר אחר-כך סרב להתפתח). אז תאזרי כוחות - תתייעצי עם הרופא בקשר להמשך התמיכה (אם את מקבלת) - ואל תבָכי את הטיפול עד שלא תראי את השלילי על הדף!!! אני עוקבת אחרייך כל פעם בנשימה עצורה - ויש לי סיבות לכך - אסביר לך אותן מתישהו במסר, כשיגיע הזמן. שולחת חיבוקים ומקווה שיחזקו אותך. אפילו במעט.

מסכימה עם רומי

מתוקה. אל תספידי את הטיפול עד שלא נאמר לך (חלילה) שהוא הסתיים! הלוואי ואת טועה. הלוואי ותהיה לך כן הפתתעה. מקווה לטוב. סאני.

עידית ד

New member
בוכה איתך על השלילי שלך ושלי ../images/Emo7.gif

זה קשה זה כואב וזה מעייף אבל נמשיך כי יש מטרה
עידית

עמית@

New member
עידית אהובה ../images/Emo10.gif אני כל כך עצובה

איתך בשבילך אבל אני יודעת (וגם הרופא הבטיח) שזה כבר מגיע ולרופאים אסור לשקר
אוהבת נורא

shirili1

New member
עידית חמודה

מצטערת לשמוע שגם את לא הצלחת הפעם בתקווה להצלחה בחודש הבא אנחנו נצליח

רומי^^

New member
אוי, פלורה../images/Emo7.gif ../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif

וכל כך כל כך רציתי,,,את יודעת מה,,,,, מקווה הפעם לאלהצטרף אלייך ועצובה, עצובה מאוד.

למעלה