שוב אודה לעזרתכם

תראי לך.. שהיו רושמים את הגינות הפנויות.....

בדפי זהב, איזה גודל של כרכים היו צריכים להדפיס?!

הקיבעון המחשבתי פה...

נראה לי שזו הבעיה שלך...גברים כמו נשים לא אוהבים אחרים או אחרות שלא יזוזו טיפה ימינה או שמאלה... אתן מדברות על אלה שמוצאים חן בעיניכן חשבתם לשנייה שאולי אתן לא מצאתן חן בעיניהם? (אפשרי....) בעצם אולי זו תרבות השפע שגם משפיעה עליכן יש הרבה גברים פנויים שם בחוץ ואתן רוצות את הכי טוב שאפשר ולכל אחד שמגיע בשנייה הראשונה אתן מוצאות מה לא טוב... בקיצור לא רק הגברים אשמים...אתן אשמות לא פחות

touti

New member
למה לחפש אשמים?../images/Emo13.gif

אני חושבת שכל אחד מגדיר קשר לפי רמת הבשלות שלו:) לי קשה בקשרים מחייבים. כשאני צריכה להגדיר קשר אני מתחילה להתבלבל... וזה לא שאני לא רוצה להתחתן:) אבל הצעדים שמובילים אותי לזה מלחיצים אותי. אני אוהבת קשר קליל בהתחלה, להכיר, לצחוק, לדבר, כשאפשר גם להפגש ומתוך המעשים נפתחים הלבבות... פעם יצאתי עם בחור שלא היה לי קליק ראשוני איתו וגם לא שני, אבל ככל שהתרבו השיחות איתו למדתי להכיר אותו יותר משיחות וכשנפגשתי פעם שלישית זו היתה אהבה. :)ברוך הבא טלה צפוני. אהבתי לקרוא אותך בפורום הכללי:)

את הבחורה הראשונה שאומרת את זה

ומסכים איתך לחלוטין שבעצם זה יכול ומתחיל מהראש מלמידה הדדית והרבה לדבר ולא לא מחפש אשמים רק מציג עובדה קיימת אולי במגזר הדתי זה טיפה מעודן יותר אבל קיים הרבמון תודה על המחמאה...

חגיתי6

New member
אולי הם פוחדים

שיצטרכו להצטמצם ולבחור רק באישה אחת לשם קיום "העונג"???ומה עם השאר?לא יוכלו לגעת יותר..

touti

New member
חגית אני דווקא חושבת ש..

כשגבר מתאהב לא בראש שלו נשים אחרות... דעי לך, שמגיע שלב שגבר מתעייף "מלכבוש", הם רוצים להשתקע עם אחת בבית ולהנות ממראה עיניים:) ברוכה הבאה:)

bili27

New member
זו דעתי :)

בדרך כלל כשהקשר לא מחייב אז הקשר הולך טוב אבל כאשר הקשר הולך ונהיה הדוק יותר אז כנראה שהגברים טופסים רגליים קרות ונבהלים ונכנסים לפינה שהם פשוט לא יודעים להתמודד איתה בדרך כלל בגלל עניין המחוייבות לקשר. זו דעתי

שבוע טוב! צר לי שאני לוקח על עצמי....

לייצג את הגברים. אבל באופן גורף אני יכול להגיד, שהשיקולים בפרק ב' הם שונים בתכלית מהשיקולים בפרק א'. לכן מה שנראה לך "רגלים קרות" זו למעשה מערכת שיקולים שלמה שלרגש יש חלק במערכת אך לא תמיד לרגש יש משקל גדול כמו בפרק א'.

bili27

New member
רגשות

נכון בהחלט גם לאשה זה לא פשוט להיכנס לקשר של מערכת רצינית גם לה יש את השיקולים שלה( שלפעמים שונים מגבר)אבל מה לעשות שהאשה לוקחת מערכת יחסים למקום שהגבר בכלל לא חושב עליהם??? ולכן לגבר יותר קל לסיים מערכת יחסים מאשה.

bili27

New member
../images/Emo140.gif

כאשר גבר יוצא עם אשה והם מתחילים לבנות איזה שהיא מערכת יחסים האישה בדרך כלל לוקחת את הקשר הזה למקום ריגשי הרבה יותר מהר מאשר הגבר לוקח את זה, ולכן לרוב האישה יוצאת פגועה יותר מהגבר כי היא כבר בנתה איזו שהיא מערכת ריגשית. ואגב חוץ מזה איך גבר בן 105 מסוגל לכתוב יש לך פיליפיני? :)

חגית כל הכבוד על הדעה אבל.....

צריך 2 לטנגו. למיטב ידיעתי צריך גם גבר וגם אישה בכדי לגעת. כלאמר כמעט באותה מידה שיש גברים שמחפשים , יש גם נשים שמחפשות וזה ההבדל בין היום ללפני עשור או יותר וזה שגברים נרתעים ... צודק מי שאמר שישנם מערכת שיקולים נוספת . נשים שנעזבו מגיבות כמעט אותו הדבר כמו הגברים שנעזבו... וכן גם הן מקבלות רגליים קרות רק שאצלן זה מכוסה בסיבות ותרוצים הוא כזה הוא אחרת, הוא לא בשל וכ"ו ואצל גברים אומרים שכאילו זה הכל בגלל שהם מחפשים רק או בעיקר את הסקס - אופס סליחה אמרתי את המילה המפורשת

למעלה