שוב אודה לעזרתכם

שוב אודה לעזרתכם

ממה גברים פוחדים במערכות היחסים איתנו? מה כ"כ מפחיד בהגדרת הקשר?? מה יהיה הסיפור איתכם?? אתם אוהבים אבל פוחדים... (ממה?) מי מוכן לגלות לי?

מתנגד לשאלה !!!

אם יש אחד כזה ... נא למסור אותו לטיפולי או שנשלח אותו לטריפולי !/tapuzforum/images/emo6.gif/tapuzforum/images/emo6.gif

פעמיים כבר יצא לי לשמוע

הרגשתי שאני מתאהב ונבהלתי
מה נבהלת? עשו לך בווווו
? מה? הריגוש הזה לא עשה לך טוב? מה לכל הרוחות יש להיבהל מרגשות? או ש... זה היה תירוץ נאה להתחפף

touti

New member
עוד כמה משפטים...

אני לא פנוי רגשית... יש בך מורכבות... אני לא מספיק טוב בשבילך.. זה לא את, זה אני...(המשפט הכי שנוא עליי וגם אני חוטאת בו) אם היית בלי ילדים... זה לטובתך... הרגשתי שאני נקשר וחטפתי רגליים קרות... ומסכימה עם התוספות של החברים, פחד מסיבוב חוזר, פחד להשתקע בסיבוב החוזר, ואולי גם רצון להוכיח גבריות אצל עוד כמה סיבובים חוזרים... :)

כן!!!

אם היית בלי ילדים... כמה שמעתי את זה!! את יודעת מה אני עונה? אם הייתי בלי ילדים לא הייתי יוצאת בכלל לפגישה איתך....

אנחנו יודעות שלא כל הגברים כאלה אבל

לצערנו (או בכל אופן לצערי) הגברים שבכל זאת לטעמי ונראים לי הם כאלה. אז אנא מכם בני המין השני - תשובה.

לא מספיק זמן בחוץ בכדי להיות בר סמכה אבל....

לרוב אותן הסיבות כמו לנשים! תלוי מאד כמה זמן עבר מאז הגרושים? איך עברו הגרושים? נקי מלוכלך? האם גילחו אותו או לא? האם עדיין מחזיק ברגשות פגיעות? ואולי טוב לו החופש הזה פתאום לחזר ולהיות מחוזר , תלוי מה היה החסר במהלך הנישואין. וכי אין נשים שלא מעוניינות בקשר אלא לאחר שעבר זמן מאז הגרושים , כשמרגישות מוכנות יותר ויותר חזקות. יש פחד טבעי מלחזור למסגרת לאחר כישלון קודם. זה לא עמוק כי די מוקדם בבוקר אבל זה בנתיים :)

touti

New member
יש בהחלט פחד לחזור על כשלון.

ואם עבורים מערכות יחסים בדרך, אז הפחד מתחדד.

אם תפרטי יותר ניתן להתייחס בהרחבה...

האם הגברים שלטעמך הם רווקים, גרושים בלי ילדים, גרושים עם ילדים,פרודים או חס ושלום אלמנים. משך הזמן שהם בסטטוס יכול לקבוע את רצונם האם להיכנס שוב לקשר מחייב או לא. הגברים (וגם נשים) באים עם מטען כלשהו שלפעמים מקשה עליהם להתחייב שוב.המטען יכול להיות כלכלי, רגשי, משפחתי, אישי וכ"ו.

touti

New member
הם פוחדים מאשה חזקה מהם..

עוצמתית, לוחמנית שמשדרת עוצמה או נמצאת מדרגה אחת יותר מהם רוחנית... כבר שמעתי משפט כמו את יותר דתיה ממני..פחחחחחחח עד היום המשפט הזה מצחיק אותי:) מפחדים מהתחייבות ארוכת טווח. רוצים לאכול את העוגה ולהשאירה שלמה...

הם פוחדים מאשה חזקה מהם..

כנראה, שהם לא ראויים לך. להערכתי האישית, הפחד הוא, שהדשא של השכנה ירוק יותר...
וכך חלק מהגברים רוצים לעבור בין גינה לגינה. הציפייה בדרך כלל בקרב הציבור הוא שהגבר אמור (אני מדגיש, אמור)להיות מעל האישה.במקרה והגבר מרגיש שהמשוואה אינה מתקיימת הוא בוחר לו כנראה לברוח למישהי מתחתיו. אישה חזקה ולוחמנית זקוקה לאדם חזק שיצעד איתה בקצב שלה ולא ישאר מאחור.אלה שבורחים כנראה אינם מתאימים וטוב שכך,כי אחרת אותן נשים יהיו בפרק ג'.

touti

New member
לוחמני ולוחמנית יקימו בית של אומנויות לחימה:)

ומה לגבי המשוואה של הפכים משלימים? אולי אשה חזקה שחסר בה רכות צריכה את הרכות של הגבר?

לגבי שאלתך.....

לצערי,רוב הגברים מתייחסים לסממנים החיצוניים ואם הם רואים אישה לוחמנית,חזקה ואחת שעומדת על שלה (בעיני תכונות נהדרות)הם נבהלים. גם אם הם יודעים שהאישה רכה מבפנים ושוב פעם, זה בגלל שהגבר חושב שאישה חזקה יותר מעיד עליו שהוא חלש כביכול. לוחמני ולוחמנית יקימו בית של אומנויות לחימה-צחקתי, יפה לך! הכוונה היא, שצריך גבר חזק מנטלית כדי לחבור לאישה חזקה.

touti

New member
ואני חשבתי שסממנים חיצוניים..

גוף. אומנות לחימה זה אחד הדברים שאני אוהבת, פעם הלכתי לחוג כזה, ולמרות ש כולם פירגנו התפדחתי להשתתף:) אתה רואה אשה חרדית עושה שכיבות שמיכה עם עוד כעשרה בחורים שריריים? חחחח יפה שאתה אוהב כאלה תכונות. רובם נרתעים.

סממן חיצוני אינו בהכרח גוף...

גברים נרתעים מנשים חזקות, כי זה מראה לסביבה הקרובה מי בעל הבית. לפעמים זה יכול להרתיע גברים יותר מצורת גוף כזו או אחרת. התנהגות הינה סממן חיצוני בנוסף ליופי החיצוני.

touti

New member
אבלללללללל אי אפשר לא להיות חזקה

התגרשנו, לא?

למעלה