שובפם נילבד ?

אפשר לקבל אחת עכשיו?

על החשבון ודחוףףףףףף את מה שחשה אמרו כבר לפני ולכן לא אבוש לצטט האהבה כואבת לי/עמירה הגני האהבה כואבת לי וזה כאב שאין לו כבר מקום אצלי בלב אצלי בלב צפוף וכל דבר שלא ממש נחוץ לי מיותר ולא נחוץ לי עוד כעת לזכור שאחרי החם מגיע קור שרוך נמתח ומתקשח וקופא והיפה לא לתמיד נשאר יפה והירוק המלבלב הלא יבול כי בכוון אחד הולך הכל והחשבון מוגש ומשולם אצלי בלב צפוף מדי בשבל כולם וגם לחוץ מאוד לקצת שלווה ואי אפשר שעוד תכאב לי אהבה אז יש כוסית עבורי?
ניצת שתתגבר

*יערית

New member
ניצתי....יקירתי....

על מה תתגברי....? הרי גורן לא יכול להתחלק לכמה נשים(אלא אם כן אני טועה
) וחברות יקרות.....אין מה להלחם על ליבו של גבר...אני בטוחה שגורן ילד גדול בכדי לדעת מה טוב עבורו..יש כ"כ הרבה אנשים טובים בדרך יש גברים משגעים..גברים בעלי איכות..מלחי הארץ... יקירתי..השיר שלך מהמם...והחיזורים כאן נפלאים...(אל תשכחו אני אישה
) יש בלול הרבה תרנגולים..תסתכלו..תחושו... או שזה סתם פרי הדימיון שלי
וגורן..אתה טרבל מייקר! יערית.

או יעריתוש כמה את טועה ../images/Emo3.gif

כבר הספקת לשכוח אבל... כמה ימים קדימה היא עוד היתה שם...

*יערית

New member
רגע אחד....

שאולי מישהו ידליק את האור... אני לא רואה טוב? תאירו את עיניי!!!!!!!!!!!!!!!!!! יערית

רבותי הפסקה ../images/Emo88.gif

אנא לא לפרש פרושים ובמיוחד לא פרושים שאינם נכונים. אני חושבת שכל השרשור הזה יצא מפרופורציה ואני במקום גורן הייתי אפילו כועסת אז אם יש למישהי מה לומר לו בפרטי בבקשה.

*יערית

New member
בסדר..עמכם הסליחה!

אבל באמת לא התכוונתי לעשות מכך מריבה או סכסוך.. כולכם נפלאים..ורק סגרתי חשבון קטן עם גורן
מצטערת שעל חשבונכן..וגורן אני מקווה שלא לקחת קשה... עליי השתייה היום.... מי רוצה מה? יערית.

ממתינה

New member
גורןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

הגיבוי שלי (אתה יודע על מה אני מדברת) לא נמצאת כאן אתה מוכן לענות ליפיפיות האלה, בונה אתה בטח יושב בצד ונהנה אה? משחק אותה לא פה. מכירה אותך כבר- ילדדדדדדדד עם

*יערית

New member
גורן....

מצטערת שלקחתי דברים ברצינות מצטערת שדיברתי עבורך.. אך אתמול ביליתי מספיק מתחת לשטיח
הגיע זמנך..ובזחילה בבקשה
יערית-ואני לא מהרעות..אני מהמכשפות

ממתינה

New member
וניצת יקרה, זה בשבילך בהלוואה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח החיים יפים ומאוד פשוטים אנו פשוט לא מסתכלים עליהם נכון, קחי בקלות יקירה את הכל. כתבת כל כך יפה, וגם מאוד עצוב לא רוצה שיהיה לך עצוב,

תודה מתוקה ../images/Emo24.gif

והמילים אינן שלי אלה של עמירה הגני פשוט אמרה אותן בשבלי (חווה אלברשטיין שרה). ועכשיו עצוב ומחר כבר לא יודעת להפוך דף אבל איך אמרה תהילה פיסה ממני היתה ואיננה עוד משהו מנשמתי נלקח ולא ישוב עוד לעולם והפעם הבאה הקליפה תהיה קשה יותר לחדירה ורק מי שישכיל ידע את הדרך

*יערית

New member
אויש לפעמים יש לי פה גדול../images/Emo10.gif

אני מקווה שלא הזקתי.... יקירתי.....מיד לעלות חיוך
החיוך שלך מיוחד אמרתי לך? ואני...מצטערת שוב.... אבל זה בשבילך.... קשה לכתוב דמעות/ברי סחרוף הלב נצבט ובגרון מחנק והדמעות יורדות להן כמו גשם ולא רואים דבר מרוב אבק ומי יודע איך בכלל לגשת. רוחות קרות הביתה נכנסות אמת מרה טופחת על פנינו ובאוויר שתיקה קשה מנשוא וערפל בזויות עיניו כל כך קשה לכתוב דמעות קשה לשאת את הדממה כל כך קשה לשיר דמעות ומי יתננו נחמה וצל גדול יושב ממש מולך ענן שחור עוטף את הרקיע וטלטלה אוחזת את כולך אתה הולך, הולך ולא מגיע. שרק נמצא כוחות להתגבר שרק נמצא מילים בתוך האלם המון מילים רוצות להיאמר וכל מילה בתוך דמעה נמהלת. שלך.... יערית.

כשקראתי את ברי סחרוף

הדמעות אכן חנקו ועדיין חונקות אבל פעם אמרו עלינו הנשים יש לנו תשע נשמות אז מייד מנקה את הסביבה אוספת את הרסיסים וקמה חדשה עם חיוך גדול שאותו אף אחד לא יצליח לקחת לעולם! תודה יעריתוש עם הפה הגדול אבל
מזהב

גורן44

New member
עלמות נכבדות..../images/Emo61.gif

השארתן אותי ללא מילים. אני לא מבין איך התפתח כל העסק הזה ! מה בישלתם לי פה? כנראה נרדמתי בשמירה. האמת - אני לא מספיק לירי כדי להבין את השירים שצרפתן.., ניצת ויערית.. אבל אני בטוח שהם מלאי משמעות, אולי אדפיס ואבקש עזרה בניתוח :) יום יפה לכולכן.. ניצת,, מה קרה ? למה טוענים שאת עצובה ? cheer up baby,,, יהיה טוב(סיכום ישראלי מטומטם). ביי

גורן44

New member
יבוא יום,שחף...../images/Emo61.gif

נשב, נכיר, נקשקש, נשתה, יהיה כיף. סמוך.. שבת שלווה.

גורן44

New member
קסם, יש דברים ש....../images/Emo61.gif

יפה להם השתיקה, נשים מאד חכמות ומניפולטיביות בקטעים האלה - הרבה מעבר לגברים. אנחנו רוצים אהבה פשוטה. אתן - אלופות בלסבך את העניין - למה ? מה שביני לבינו - ישאר בינינו לנצח.לכאן - לא אכניס אתכן עלמות החן. עד כאן

ליrz

New member
כבר נרדמת....?

פוסעת בשקט בשקט, מזיזה אולי הוא עוד ער.... פשששששש הוא כבר נוחר. לילה טוב

ואת, באמת היית ערה? זו אותה הנערה?

את מזיזה - ומושכת את השמיכה,ואני מתחת, רועד ובכוח נושך את השפתיים.האם עוד אמש היית אותה אחת? כי אמרת שיושן אני, וגם בלילה היה כבר פיגוע, ולא שלום ולא חלום- הנה מפציע היום , ועדיין קורא בפרק שני. לא אדע למה או מדוע היה הפיגוע, שמיכה משכת, ואיך אישן- ופיגוע,היה כבר גם, ישן נושן, וובעיניים רואה כבר ת´שמש. תודה שישנת, המשיכי בזה, אגש למקרר, אשת חלב רזה, סוף לחלום,ממשיך פרק שני, רק אנא, לקום תני- ... אה, אז את בטלפון?פה אני!

למעלה