שובפם נילבד ?

הקשיבו הקשיבו ../images/Emo124.gif

יש לנו כאן בפורום כשרונות לא קטנים שכותבים מדי פעם כל מני הגיגים לפורום ספרות ושירה איני יודעת אם הם מתאימים אבל את הפורום שלנו הם מחממים ולכן אני מכריזה על שרשור שכולו הגיגים ושירה והפרס? אולי רק הנאה צרופה?

גורן44

New member
שובפם נילבד ?../images/Emo61.gif

תגידו אנשים ? מה קורה לכם ? רגע אני הולך, חוזר, לבד. אינימילדבר ! ניצת תיפול מחר, אני יודע. מנהלת לא אחראית זו, שכחת לסגור ת´דלת שוב, נכנסתי בשקט בשקט,אפחד לא שמע. הייתי רעב, הלכתי למקרר לחפש משו לכול, כי לא היה אפחד בבית, מצאתי שם פתק.במקרר, ליד קליפות הבצל,שהמנהלת לא ניקתה. קליפות שלי. אחת מהיום. הבטחתי לכם. הייתה חריפה במיוחד. את הפתק לא פתחתי,בינתיים. שמתי בכיס. ויצאתי כמו שבאתי. בשקט בשקט, אני וארצי. הוא יפתח ויעשה מזה שיר. אלוף לשיר על כלום. אולי אלך לישון עכשיו. יש לי סיבה. בקר טוב לכם.

גדול ../images/Emo24.gif

זה בסדר גורן בשלוש ועשרים הגעתי ראיתי את הדלת פתוחה ניקיתי את הקליפות ובאותה הזדמנות סגרתי ת´דלת שלא תלך לאיבוד בוקר טוב ישראל

אורלי41

New member
כאילו מה? לא ישנים כאן?../images/Emo3.gif

ובהזדמנות זו.......בוקר טוב ישראל...... ח ז ר ת י א ל י כ ם !!!! ח ז ר ת י ה ב י ת ה !!!!! חוזרת לאט לאט לפורום.....קשה לי בלעדיכם.... בהזדמנות אספר לכם חוויות מהימים האחרונים.....למרות הצהרותי לא שקטתי על שמריי.....

אורליייייי../images/Emo24.gif

התגעגענו אלייך ברוכה השבה הביתה,בקצב שלך וחוויות בכלל אוהבים אז יאללה שפכי ניצת

*יערית

New member
אורלי?אורלי?

נעים להכירך..לא יצא לנו להתראות בחדר מדרגות
יערית ..אורלי..שייק מיי הנד...
שמחה שחזרת..אם הלכת?ולכן הלכת?לא השארת פתק על המקרר? יערית-שבת מקסימה לכולנו

היי, איזה יופי שבאת!

ברוך שובך ידידתי הווירטואלית... ברוך שובך ואיזה יופי שבאת ובאותה הזדמנות, לגורן, שמטייל כתרנגול בלול, ומקרקר בקול איזה כייף לך כאן בין הבחורות... באמת תתחיל להכין משהו..:)

*יערית

New member
מי....

שמקלף שכבת בצל בכל יום ויום שידע לאכול אותו לבד!!!!!!!
ותפסיק לנפנף עם הלימונצ´לו שלך תתחיל לעבוד(תכין משהו) יערית-לא עולה לאוטובוס עם 20 ש"ח

גורן44

New member
הכנתי יש מספיק לכוווולם.../images/Emo61.gif

בהזדמנות אביא לטעום. מבטיח.

*יערית

New member
ואתה גורן.....

בהחלט מהסוג שמבטיח ומקיים
ממתינה...שווה לחכות...תחטפי.....ואל תהייה תמנייה עם הראש בקיר
יערית.

*יערית

New member
וגם את ממתינה....

צריכה להמתין בסבלנות לאחד והמיוחד.. עם או בלי הלימונצ´לו
העיקר מה שבלב....וממה הוא עשוי
ואני חושבת שלא זו הדרך! יערית-מאמינה במציאות

ממתינה

New member
אני ? דרך ? על מה את מדברת ?

אני פה ממי עם המציאות שלי ושוב אומר ואדגיש, גם כרגע לא מחפשת כיף לדבר איתכן ואיתכם ובין השאר עם גורן אבל לא כל כך הבנתי מה הקשר? תסבירי מה רצית ממני?

ממתינה

New member
ועל איזה ../images/Emo23.gif את מדברת?

לי אין שם כלום (חוץ מלילדיי), ועד שלא יתמלא לי הלב שוב לא אפתח אותו למען אף אחד לא לי תספרי על אהבה מתוקה הייתי שם עוד מהגן תמיד מאוהבת וגם נשברת וגם נאהבת...

למעלה