שואלת

שואלת

ואני רוצה לדעת... גבר שגר אם שותף כי ככה הוא משלם 500 דולר לדירה..(בן 47 ניראה יופי), גבר שיודע מראש על כל המסיבות, ארועים..בעיר שיש בהם אוכל..והולך בלי בושה לכל מקום שיש כדי לאכול חינם..ולא צלחת אחת..אלא שלוש ועוד עוטף במפית סופגניה כדי לאכול אחר-כך, גבר שיש לו כסף..רק נוסע בטרנטה .. גבר שלא ילך לסרט, מחכה שיצא בדי.וי.די גבר שילך לבית קפה..אבל לא יזמין קפה..אלא ישתה מים מהברזיה זה קמצן נכון? זה אבא של הקמצנים נכון? זה צריך לזרוק מהר ...נכון?אפילו הוא נחמד.

אמממ

מה ניסגר לך שמה?........ בואי פה...תתחממי איתנו.. עזבי אותך מגברים קמסנים... עזבי אותך מגברים בכלל... ומגברים בפרט.

אני מתחממת..

לא יודעת הגבר הזה מאוד נחמד מבחינת השיחות..העיניין.. אבל עם קמצן אחד כבר מתמודדת ולא יודעת..למה נידבקים אלי הקמצנים..מה יש לי אות קין? תארי לעצמך:.....מדהים..אני בהלם ממנו. היינו ביחד במסיבה..לקח צלחת גדולה הביתה שיהיה לו במקרר...יעני עשה לעצמו TAKE A WAY במסיבה פרטית.. כל פעם שצריך לסוע..מצהיר שאין לו דלק ברכב והנורה נידלקה..
חחחחחחח אני מתה... לדעתי יש לו מחלה קשה יותר מלגרושי ברמה גבוה יותר..ואללה

תזכירי לי?

מה זה גברים?
אולי יש קצת מקום גם בשביל אני להתחממת בפוך שלך?
את קורעת אותי מצחוק פה. אפשר לשבט אותך?

-מסמיקה-

שאלה מאוד מורכבת למשהו מאוד מופשט וקטן...
אבל בואי נתמקד בי...
...ובנקודות הרגישות ש'לי...
למה לשבט??????????????????? שת'געת..????? כדבריי ד"ר שראל: "אני עילוי רב-תחומי יועצת בלתי מוסמכת בעליל בענייני גלובליזציה של הגברים ומה שיש בינהם לבין ביצותיהם...כתבתי את : מה קוראים לזה..."הרומן האין סופי"... "מהו הקשר של הביצה לגבר." .."גבר מהו".. עכשיו בקשר לחימומית...... שניה אני מקפיצה לי פנקייקים ... מכינה רוטב...קצפת...סלט פירות..מרשמלו על שיפודית שרופה.. וכבר מגיחה לך להזמנה אישית

YEAP

זהו? זה מה יש לרותה להגיד לי? מזלי שגרה באיזור שיש מלא מלא מלא ישראלים..נשבעת לכם..כל מקום שהולכים..עברית..חנויות כשרות..הישראלים השתלטו כאן על סטאר באק..קוראים לזה עכשיו הקפה הישראלי..זה פשוט מדהים. זה כמו איזור רמת אביב ..2 קילומטר צפופים בישראלים. ודרום אמריקאים...כל פעם נידהמת ..באיזה מובלעת ישראלית ניתקלתי. למה אומרת את זה? כי מה זהשכחי מגברים בכלל, מה לא יהיה אחד : נחמד..נדיב..חייכן..חוש הומור..ניראה טוב.. והעיקר שיהיה: יתום בן יחיד גרוש שילדיו לא בבית ותיק השקעות במריל לינץ'? מה זה הרבה לבקש?

חת'כת רישימת מכלת ישלך שמה...

יש דבר כזה ביכלט??.. ואני בסך הכל רציתי משו ש... אין לו אשליות בקשר למעמדו בעולם..ובכלל.. והוא מקבל על עצמו בהכנעה להיות משרתי הנאמן.. ומוותר בהכנעה על החלום לקבל ממני מציצה ביומולדת. אחד כזה שיידע את נפשי ומתמחה בנבכיי קרביי בלבד.. אחד כזה שמוחק את עצמו ואת חייו בהנף ידי... וזהו.. אהה.. עוד פרט קטן וזניח...שיהיה ילד יחיד, בלי ילדים, רצוי אלמן, רצוי ערירי ומיותם... ועוד משו שולי ביותר... שיהיה משו כמו SBS... וכמה שיותר גדול וכמה שיותר מגודל.. לשאר יקירתי.. אני כבר אדאג ממרום סיפוקיי הבין אונתיים וחצוצרותיי המזמרות בהנאה מופלגת...

../images/Emo6.gif רשימת המכולת שלך עדכנית יותר

אצלי הייתי מוחקת את האלמן..ואחד שמוחק את עצמו בהנף ידי...הממממממממממממממממממממ...לא מעריכה אחד שאין לו עמוד שידרה..סורי, אפילו יש לו תיק השקעות רציני ביותר...ואזי אם יבוא לי אחד כלבבי...(ואני בוחנת לא ליפול על איזה זובור קמצני),אז תשמעי את החצוצורות יחד עם הנבל והמיצילתיים התוך ריחמיים..עד ישראל..

יופי...יותר בשבילי פחות בשבילך..

את החוליות אני כבר אשתול לו....
את העמודים אני כבר יכניס בו..........
לגביי תיקיי השקעות...דארלינג... טוב לך ככה בחלומית של הצהריים של שבת...
חתיך? חכם? תיקי השקעות? וחוליות????????????. ת'שי טוב לעצמך ותפסיקי לשתות מהצמחים האלה שמה... זיי עושה לך אילוזיות לדברים שאין סיכוי בעולם שהם באים בחבילה אחת...

חחחחחחחח....

אספר לך קטע.. אם לא היה נשוי הייתי חוטפת... פגשתי לקוח בריטי...תשמעי..כל מה שמנית למעלה מצוי אצלו. אבל מה....מדבר על אשתו כאילו היא אלוהים מסוג נקבה. אז עזבתי...וחשבתי שלכל אחד המזל שלו...גם שלי יבוא..

וודאי:צריך ../images/Emo18.gifלפני שמתחילה

מערכת יחסים רצינית. והבחור נחמד מאוד. רק התכונה הזו דופקת אותו. ואני מריחה אותו..אז הנה לך תשובה... שאלה אותי חברה אתמול..פגישה ראשונה..נכנסים למיטה..אמרתי לה..בשום אופן. איתו..כבר יוצאים יחד שבועיים..ואני בוחנת..ואת יודעת מה..שמייחה שלא קרה כלום. כי לא מתכוונת שגם יקרה. לא הולכת להכניס את הראש הבריא שלי למיטה חולה נוספת.. מריחה תכונה של קמצנות. וזו התכונה הכי מגעילה שיש. כי היא גם מחלה. לא נירפאים ממנה.

קטי30

New member
מיכלי כאילו .... ../images/Emo4.gif

אָ בָ גָ דָאאאאאאאאאאאאאאא' ?! אבא של הקמצנים ??? מאמי זה יותר מוטציה לזרוק ??? לא מפ'תום לברוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. שבת שלום מתוקה

n o g a1

New member
למה קמצן , למה?

1. גבר שגר עם שותף בן 47 נעים לו , הכל נראה יופי. 2. יודע מראש על כל המסיבות והאירועים בעיר , אוכל שם שלוש צלחות כי זה מעליב להגיע לאירוע ולא לטעום מהאוכל. 3. יש לו חולשה ענקית לסופגניות 4. נוסע בטרנטה כי הוא חובב "רכבי אספנות". 5. מחכה לדי.וי.די - רומנטיקן חסר תקנה , אוהב מתחת לפוך לצפות בסרטים ולא ישיבה מנוכרת בקולנוע. 6. שותה מים בבית קפה , נו באמת... הוא אכל באירוע 3 צלחות , מה יהיה רעב? מת מצמא אחרי הסופגניה. למה קמצן , למה? זה גבר שמעורר ת'חשק לקחת לו את הויזה ולגהץ אותה כהלכה.

n o g a1

New member
שכחתי משהו....

כרגיל
מתערבת איתך שהוא סובל גם מעצירות... מי שקשה לו לתת , אפילו שם זה תקוע

את הויזה שלו שם בכספת

סגורה אם סיסמא שגם הזיון הכי מוצלח בעיר...לא יוציא ממנו בשניה הכי קריטית... מבטיחה לך ..שאם כל מה שמנית למעלה..תציאי לשלם על חשבונך...לא יהיה מאושר ממנו. ולאקסי: דרך אגב "עשב חיטה" כניראה עושה לי משו כי המזכירה מהמשרד שרואה אותי אמרה לי כבר מליון פעם: WOW YOU REALLY GLOWING חשבתי שכניראה נס של נר חנוכה עלי..

למעלה