שואלת

ומאיפה לך

שיש לו כסף.....? אולי אין לו...אולי יש לו בגלל זה שהוא חי כמו שהוא חי.... ואם הוא אוהב לשתות מים ולא קפה? ואם כבר יש אוכל "חינם" - אז למה לא לאכול כמה שהוא רוצה? ואם הוא מעדיף לראות סרט בביתו ולא בבית קולנוע... הגדרת מהו קמצן ומהו לא היא הגדרה של נורמות חברתיות. יש שהיו יכולים לומר עלייך שאת קמצנית אני מניחה, ואינני מכירה את הדרך בה את חיה. ואולי הוא פשוט אוהב לחיות על הקצה, להרגיש צורך כדי לצרוך...ולא לצרוך כי צריך, כי מקובל. צורת הראייה שלך גם היא מעידה על חיפוש אחרי ה"נדיבות החומרנית"....ואולי מזה הוא עצמו בורח... שאלי אותו במקום לעשות ספקולציות...אם יענה בכלל...ותחליטי בעצמך אם טוב לך עם זה או לא.

מתביית על קמצנים כמו טיל

ניראה לך שאמרתי את הדברים מהיכרות של שעה? או מהכרות מאוד אינטנסיבית בפרטי ובעבודה? ניראה לך שאני לא יודעת מה סימני המחלה? ניראה לך שאין לי מושג..מותק..אני חושבת שאני מריחה משהו קמצן מרחוק. יש לי כזה אף שיש כמו הכלב שלי שמתביית על עצם אני מתביית על קמצן. מה לעשות..זה התכונה שרכשתי בנשואי. התבייתות על קמצנים.

soelistit

New member
חחחחחחחחחח

נשמע כמו קומדיה !! או סדרת מתח ("איפה המלח?" "אה - החבאתי מתח למיטה - אם תקמבני לי סלט בחינם - תקבלי קמצוץ...." או - "היכן היית? עם מי בילית? - "לא - היתה שם מסיבת רווקים, חלקו בנות בחינם"..... או - "אני יוצאת לשופינג" - "אה, למקום הזה שאפשר לקבל טעימות ודוגמיות בחינם?".....) יאלה מאמי - תזרקי אותו דרך החלון (חסכון בעלויות של שטיפת חדר מדרגות) מגיע לך קצת יותר (פלפל) - לא ככה?....

למעלה