שואלת שוב כשיהיו, איך אוכל לראות את הציון של באתרי האונברסיטאוות?
Q QAF Fan Block New member 5/1/07 #4 באוקטובר הציונים התפרסמו יום קודם רק בבן גוריון, ומי שנרשם לשם יכל לראות. לפי מה שאני זוכרת לא היו עוד אוניברסיטאות.. אולי הציונים של דצמבר יפורסמו בעוד מקומות...
באוקטובר הציונים התפרסמו יום קודם רק בבן גוריון, ומי שנרשם לשם יכל לראות. לפי מה שאני זוכרת לא היו עוד אוניברסיטאות.. אולי הציונים של דצמבר יפורסמו בעוד מקומות...
ר רוני מגן New member 6/1/07 #5 אני יודעת!אבל איך? איך רואים?צריכים שם סיסמא של 4 ספרות ואין לנו דבר כזה...
A Ann2922 New member 6/1/07 #6 אין לך קוד, כי לא נירשמת לאונ' ותוכלי לראות את הציון רק באתר של המרכז הארצי בד"כ רק יום אחרי הפירסום באונ'
אין לך קוד, כי לא נירשמת לאונ' ותוכלי לראות את הציון רק באתר של המרכז הארצי בד"כ רק יום אחרי הפירסום באונ'
A Ann2922 New member 6/1/07 #8 מה הקשר? רק מי שנרשם, ומשלם דמי הרשמה לאונ' פותחים לו תיק מועמד, ורק לו יש קוד זה שסימנת בטופס זה טוב ויפה והאונ' תקבל את הציון, רק שאת לא תוכלי לראות אותו, כי אין לך תיק מועמד
מה הקשר? רק מי שנרשם, ומשלם דמי הרשמה לאונ' פותחים לו תיק מועמד, ורק לו יש קוד זה שסימנת בטופס זה טוב ויפה והאונ' תקבל את הציון, רק שאת לא תוכלי לראות אותו, כי אין לך תיק מועמד